Fiú vagy lány lesz a baba? 3 korai jel, amiből nagyanyáink jósolták
A régiek megfigyelésein alapuló módszerekkel te is megjósolhatod a baba nemét.

nagykep?cikkid=161951&kep=babapocak1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még ha azt is vallja az anyuka és az apuka, mindegy számukra, hogy fiuk vagy lányuk születik majd, csak egészséges legyen, a kíváncsiság mindenkiben ott bujkálhat, ahogyan ott bujkált már nagyanyáinkban is, akik modern orvostudomány híján még csak a természet nyújtotta jelek alapján jósolták meg a születendő kicsi nemét.

Három jel, ami megjósolja a baba nemét

A megfigyeléseik feltehetőleg tapasztalataikra épültek, jóslataik pedig valószínűleg gyakorta visszaigazolást is nyerhettek, hiszen ellenkező esetben nem maradtak volna fenn a köztudatban a régiek által feltételezett összefüggések. A következő három jelből nagyanyáink már sejtették, ki lakik a pocakban.

Rosszullétek megléte vagy hiánya - Ha a kismamát kínozzák rosszullétek a terhesség elején, valószínűleg lánya lesz, míg ha szinte egyáltalán nincs rosszul, kisfia.

Kívánósság - Ha a kismama inkább édeset kíván, kislányt vár, ha húst, sajtot, akkor pedig fiút.

Vizelet színe - A régiek szerint a sötétsárga vizelet kislány érkezésére utal, a világosabb, ragyogó sárga pedig kisfiúéra.

Ételek, amik árthatnak

Feltételezések szerint a képgalériában sorolt ételek és a fejlődési rendellenességek kialakulása közt kapcsolat lehet. Kattints, és tájékozódj, mivel jobb vigyázni a terhesség alatt!

Ezt is szeretjük