4 jel, hogy a gyermeked a csillagok küldötte
Ez a küldetése
Az úgynevezett csillaggyerekek azzal a céllal születnek, hogy segítséget nyújtsanak a világnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes ezoterikus elképzelések szerint létezik a gyerekeknek egy olyan csoportja, melynek különleges képességekkel rendelkező tagjai azért érkeztek közénk, hogy jobbá tegyék a világot.

Ők a csillaggyerekek, nézd meg, hogyan ismerheted fel őket!

Kik a csillaggyerekek?

A csillaggyermekek energiamezeje igen finoman hangolt, és a többi emberétől teljesen eltérő harmonikus energiakapcsolatokkal rendelkezik. Származásukat tekintve egyszerre emberek és földönkívüliek, akik ragyogó értelemmel érkeznek ebbe a világba. Fogékonyak az új ismeretekre, nem ritkán értik az olyan tudományokat és tudományos elveket is, amelyeket esetleg a felnőttek is nehezen fognak fel.

A csillaggyerekeket felismerni nem egyszerű, ám az alábbi jelek segítséget nyújthatnak abban, hogy megállapítsd, saját csemetéd közéjük tartozik-e.

Furcsa álmok és elektromos viszonyok

A csillaggyermekek gyakran álmodnak a repülésről és fehér fénnyel elárasztott szobákról, vagy fényről, amelyet színek töltenek ki. Gyakran megesik velük éjszaka, hogy űrhajóba szállnak, és más világból származó lényekkel társalognak.

Sok csillaggyermek sajátos hatást gyakorol az elektronikai eszközökre, amelyek működésében zavar támad, vagy véletlenszerűen ki- és bekapcsolnak miatta. Egyesek után kialszanak az utcai lámpák, amikor elsétálnak vagy kocsiban ülve elhajtanak mellettük.

Különleges képességek

A csillaggyerekeknek nagyszerű intuitív adottságaik vannak, és többnyire ösztönösen értenek az energiagyógyászathoz. Sokuk látja az aurát és más energiamezőket. Érzékfeletti adottságaik révén esetenként akár azt is meg tudják állapítani, hogy milyen betegségben szenvednek más emberek. Telepatikus úton is képesek hatni másokra, és gyakran tisztánlátók. Némelyikük arról ismert, hogy tud levitálni - kedve szerint a föld felett lebegni -, vagy képes a telekinézisre - tárgyak mozgatása az elme erejével. Egyes csillaggyermekekről úgy tudják, hogy eltűnnek a levegőben, majd egy másik helyen jelennek meg, ami meglehetősen kellemetlen a szülőknek.

Kiemelkedő logika és intelligencia

Ezek a bámulatos gyermekek abban hasonlítanak a kristálygyermekekre, hogy szintén csoportosítva gondolkodnak. Elképesztő logikai ugrásokra képesek, a feltevéstől szinte azonnal eljutnak a megoldásig. Hatalmas információmennyiséget dolgoznak fel egyszerre, mintha csak letöltenék azt. Ezáltal sok mindenről tudnak beszélgetni, olyan dolgokról is, amelyeket soha nem tanultak sem az iskolában, sem máshol. A csillaggyermekek tudatossága sok esetben többdimenziós. Könnyűszerrel áttekintenek egyszerre több valóságot, és közben még beszélni is tudnak róla másoknak. Nem esik nehezükre egyszerre több különböző jellegű információ feldolgozása - anélkül, hogy összezavarodnának.

Gyerekek és asztrológia

Ha te is hiszel az ezoterikus nevelési módszerekben, akkor a gyerkőc csillagjegyéből kiindulva nézd meg, mire kell odafigyelned szülőként!

Így ismerd fel!

Alkatukat tekintve a csillaggyerekek feje néha kissé nagyobb a szokásosnál, és e tulajdonságuk miatt császármetszéssel jöhetnek világra. Testhőmérsékletük állandóan alacsony. A normális 37 fokos helyett a csillaggyermekek gyakran csak 36 fokosak, ami arra utal, hogy anyagcseréjük lassabban emészti fel testük energiáját.

Immunrendszerük erős, rendes körülmények között kicsattannak az egészségtől. Sajnálatos módon, mivel sokuk különlegességét nem ismerik fel, egyesek búskomorságba esnek, illetve kellemetlen helyzetük jeleként fizikai tüneteket produkálnak, esetleg mindkettő.

Cikkünk megírásában Meg Blackburn Rosey A ma gyermekei című könyve segített.

A spirituális szemléletű szerző életszerű javaslatokat ad arra vonatkozóan, hogyan segíthetjük és támogathatjuk a ma gyermekeit életük bármely területén. Mindenkinek érdemes elolvasnia, aki gyerekekkel foglalkozik, vagy maga is szülő. Ha pedig megtudod, mivel nyújthatod a legnagyobb segítséget az új gyermekeknek, az elválaszthatatlanul együtt jár azzal, hogy te magad is felébredsz utazásodon.

Kiadja az Édesvíz Kiadó.
Ára 2990 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »
Ezt is szeretjük