Melyik napon született a gyerek? - Ilyen karmát hozott magával
A korábbi életeiben véghez vitt cselekedetei meghatározzák gyermeked mostani sorsát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karma elmélete szerint minden cselekedetünk következményekkel jár, a jó és rossz dolgokat egyaránt továbbvisszük a többi inkarnációnkba. Tehát a jelenlegi életünk eseményei - legalábbis részben - azért alakulnak úgy, ahogy, mert korábbi megnyilvánulásaink kihatnak rájuk.

Az ezoterikus felfogás azt tartja, hogy ez az alaptézis mindenkire igaz, így csemetédre is. Emellett a születésének napja is befolyásolhatja a legmeghatározóbb elemeket az életében. Gondolj vissza, mely napon érkezett a kicsi, majd olvasd el a hozzá tartozó elemzést - megtudhatod, milyen karmát cipel magával a lurkód.

Hétfő

A hétfői nap szülöttei hajlamosak lehetnek a tétovázásra és a határozatlan fellépésre. Legtöbbször könnyű őket befolyásolni, ritkán állnak ki az igazukért.

Gyermeked az előző inkarnációjában sem volt erős egyéniség, éppen ezért kapta most életfeladatul, hogy megtanuljon harcolni és határozottan kiállni saját magáért. Különböző tréningekkel, színifoglalkozásokkal fejlesztheted konfliktuskezelő képességét, melyre nagy szüksége lesz a későbbikben.

Kedd

A hét második napján érkezett a lurkód? Akkor előző megtestesülésében maga lehetett a szétszórtság és a felületesség. Túlságosan bőkezűen osztogatta az érzelmeit és a vagyonát, és cserébe szinte semmit sem kapott.

Jelenleg a karmikus feladata az, hogy ügyeljen a harmóniára, próbáljon meg egészként létezni. Ne adjon túl sokat, illetve ne is várjon el másoktól többet, mint amennyit ő maga fel tud ajánlani. Ez különösen igaz lesz a későbbiek során a karrier és a család közti dilemmára.

Szerda

A szerdai nap szülötteire jellemző volt korábban, hogy eltékozolták a tudásukat, és általában nem a köz javára cselekedtek, még akkor sem, ha megtehették volna. Jelenlegi életében csemetédnek az a feladata, hogy képességei és készségei révén jobbá tegye a világot. Szóba jöhet egyebek közt valamilyen művészi vagy egészségügyi pálya - a lényeg, hogy visszaadhassa a világnak, amit korábban megtartott magának. Azért fontos az is, hogy tudatosítsd benne a pihenés és a regenerálódás szükségességét.

Csütörtök

A csütörtökön született gyerkőcök szerencsés karmát hoztak magukkal. Lurkód előző életében kedves, egyszersmind tettre kész ember volt, és hatalmas köztiszteletnek örvendhetett. Méltóságteljes fellépésében mindez a mai napig megnyilvánulhat. Jelenlegi életfeladata, hogy az igazság érdekében kiálljon a gyengébbek mellett - ehhez kitűnő szónoki képességeket kapott a sorstól. Minden olyan szociális pályán jól érezheti magát, ahol felkarolhatja a nála kevésbé szerencséseket, és a segítségükre siethet.

Péntek

Ha pénteken született a gyermeked, akkor előző inkarnációjában meghatározóak lehettek az emberi kapcsolatai - hangsúlyt helyezett arra, hogy mindenkivel jó viszonyt ápoljon, ám emiatt sokszor háttérbe szoríthatta a saját igényeit. Most a karmikus feladata az, hogy hallgasson a szívére, és megtanuljon szelektálni a barátságok és ismeretségek között. Nem baj, ha nem szereti mindenki, inkább azoknak adjon többet magából és a szabadidejéből, akik valóban megérdemlik.

Szombat

A hét utolsó előtti napján érkezett babák érzelemgazdag, nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségek. Előző megtestesülésükben is azon fáradozhattak, hogy szebbé tegyék környezetük életét. Mostani inkarnációjában csemetédnek az a feladata, hogy kissé anyagiasabb legyen, és ne osztogassa szét önmagát, illetve az energiáit nyakló nélkül. Mindehhez pedig ragaszkodnod kell, ellenkező esetben a gyerkőc hajlamos lesz túlságosan is háttérbe szorítani a vágyait, ily módon  pedig nagyon korán felőrölheti a belső tartalékait.

Indigógyerekek

Tényleg léteznek, vagy ez csak afféle ezoterikus legenda? Hallgasd meg a szakértő véleményét!

Vasárnap

A hét utolsó napján született meg a lurkód? Akkor igazi felfedező lesz, aki a kihívásoknak él majd. Előző életét is áthatotta a kutatás misztériuma, ám akkor még nem találta a kérdéseire a választ. Karmikus életfeladata: be kell fejeznie a korábbi inkarnációin átívelő keresést, ehhez pedig rengeteg erőre, türelemre és összpontosításra van szüksége. Segítsd őt a kiteljesedésben, nézd el az esetleges öntörvényű, szabályokat nem tűrő kilengéseit.

Ezt is szeretjük