Így készíts gyönyörű babaházat fillérekből: csupán egy régi bőrönd kell hozzá
Egy csodaszép babaház minden kislány álma.

cpver-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a fiúk autókkal versenyeznek, vonatpályát építenek, vagy legóznak, addig a kislányok szobájának elmaradhatatlan kiegészítője egy csodaszép babaház.

Szinte nincs olyan kislány, aki ne rajongana a gyönyörű, habos-babos ruhákba öltöztetett babákért, akik cuki házukban pihenve várják azt, hogy játszhassanak velük.

Babaház lépésről lépésre

A gyerekjátékoknál fokozottan igaz, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Ha időt szánsz rá, hogy meglepd valamivel a csemetédet, netán együtt készítitek el a régóta vágyott házikót, a végeredmény annál értékesebb lesz a szemében.

Többféle módon, különböző anyagok felhasználásával készülhet babaház, most azonban egy olyan különleges megoldást mutatunk, ami minden bizonnyal elnyeri majd a kicsik tetszését. Ha túl drágának tartod a bolti változatot, készítsd el a gyermekeddel közösen: az alkotás öröme közelebb is hoz benneteket egymáshoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

A különleges babaházikóhoz egy régi vagy kiszuperált bőröndre lesz szükséged. A bőrönd belsejét és külsejét is felújíthatod, hogy csajos legyen: a külső részére és a háttámlájára ragassz virágos vagy valamilyen kislányos színű tapétát, de le is festheted.

2
Fotó: Pinterest

A berendezéshez használhatsz filcet, színes scrapbook papírt, textilanyagokat vagy hobbiboltban beszerezhető apró dekorációkat.

3
Fotó: Pinterest

Készíts berendezést a babának: papírból bútorokat, filcből pedig magát a babát és az ágyát, amit ragasztópisztollyal rögzíts oda. A filcbaba helyett az ágyban a kislányok kedvenc babája is helyet kaphat.

ok
Fotó: Pinterest

Ha nagyobb babaházra vágyik a gyerkőc, egy nagyobb bőröndre lesz szükség, amiből egy vagy kétemeletes csoda is készülhet. Mindegyik emelet más tapétát vagy színezést kapjon. Remekül mutat, ha a bőrönd elejére ajtókat és ablakokat vágsz ki, belül pedig kartonpapírból készült bútorok kaphatnak helyet.

6
Fotó: Pinterest

A kreativitásodnak csak a képzeleted szabhat határt. További szuper ötleteket Pinteresten találsz.

Szobai indián sátor

A Teepee-nek nevezett indián sátorok fénykorukat élik, nincs olyan gyerkőc, aki ellen tudna állni a gyönyörű színű, különböző fazonú daraboknak, ahová bekuckózhat, és elbújhat a világ elől.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary, Pinterest

Ezt is szeretjük