12 ételkedvenc, ami rombolja a gyerek egészségét: ezeket ne add neki
Sajnos sokszor a legkedvesebb finomságok támadnak hátba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki ezt szereti, van, aki azt az ételt eszi meg szívesebben - abban azonban a legtöbben egyetértenek, hogy ami nagyon finom, az gyakorta nagyon ártalmas is, ami bizony elég nagy pech.

Nehéz hát megállni, hogy az ember ne vásároljon ilyen álnok csemegéket, még nehezebb nemet mondani a gyereknek, akinek lehet magyarázni káros összetevőkről, cukorról vagy szénhidrátról, számára az íz és a hívogató küllem a mérvadó.

Mégis tudni kell ellentmondani a bociszemekkel néző kicsiknek, de a legjobb az adott termék helyett egészséges alternatívát választani. Otthon készíteni a finomságot, hogy az ember tudja, mit kerül bele, vagy gondosan elolvasni a címkéket, elkerülendő, hogy ártó étel kerüljön az asztalra.

Sohasem sejtett gonosztevők

Néhány ételkedvencről sokan nem is gondolnák, mennyire károsak. Tudtad például, hogy a dzsem is ilyen csemege? Alábbi képgalériánkra kattintva elolvashatsz egy rövid magyarázatot, és további ártalmas ételekkel is megismerkedhetsz, amelyekről talán soha nem hitted volna, mekkora hiba a gyerek elé tenni őket.

Ártó kedvencek

B-vitamin-források

A szervezet számára a B-vitamin nagyon fontos tápanyag. Kattints, és nézd meg, mi tartalmaz sokat!

Ezt is szeretjük