Ezért lesz a párodból a legszeretnivalóbb apa: horoszkópja elárulja
A férfi személyisége mellett apai viselkedését is megmutatják a csillagok.

nagykep?cikkid=169326&kep=kislany-apa-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A horoszkóp részletekbe menően megmutatja az ember személyiségjegyeit, ezáltal az is tisztán kiolvasható belőle, hogy miként reagálhat a világ hétköznapi vagy kulcsfontosságú eseményeire.

Bár egy kapcsolatban nem a horoszkóp a legfontosabb tényező, ezáltal mégis megbizonyosodhatsz arról, hogy választottadat mely tulajdonságai teszik majd igazi mintaszülővé. Keresd ki a jegyét!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A Kos jegyben született férfi szemében mindig az első és legszentebb helyen áll a család, amiért bárkivel képes lenne szembeszegülni. Ha apává válik, ő lesz az, aki mindig komolyan veszi a gyermekek problémáit, és igyekszik jó példát mutatni számukra. Biztonságérzetet ad a kicsiknek, amiért nagyon szeretnek vele lenni.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A Bika jegyében született férfi gyengéd és szerető apa lesz, tele pozitív energiával, akihez bármilyen nehéz hétköznap után is jó érzés hazamenni. A legszívesebben otthon, a legszűkebb családi körben tölti az idejét, a gyermekek imádnak vele játszani, meséi sosem válnak unalmassá, türelme pedig kifogyhatatlan.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az Ikrek jegyben született apuka erőssége, hogy mindig jól ért a gyermekek nyelvén. Képes szórakoztatva fegyelmezni őket, így sosem válik szemükben vaskalapossá. Szívesen fordulnak hozzá kérdés esetén, minden helyzetben adnak a szavára, sőt, még a feszültebb tinikorban is megtalálják a egymással a közös hangot.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A Rák jegyében született férfi számára a legfontosabbak a közös családi rituálék, események, ezekhez foggal-körömmel ragaszkodik. Ha kell, lemond más programokról, csak hogy a családjával tölthesse az idejét, ezt pedig a többi családtagtól is elvárja. Mivel mellette képtelenség unatkozni, a gyerekek imádnak a társaságában lenni.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Az Oroszlán jegyben született férfiből támogató és büszke apa válik, aki mindent meg akar adni a gyermekeinek. Segít nekik a gondjaikban, szívesen tanul velük délutánonként, az elért eredményeket pedig ország-világnak eldicsekszi. A gyerekeket jól motiválja, felnéznek rá, mégis képes őszinte és szoros barátságot kötni velük.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A Szűz jegyében született apukának a legfontosabb a partnerség. Gyermekeit igazi csapatjátékosoknak tekinti a mindennapokban, tiszteli a véleményüket, végighallgatja az apró-cseprő gondjaikat is. Ha valamiért fegyelmezésre kerül a sor, egyértelmű magyarázatot ad a döntésére, és nem szülői hatalmát fitogtatja.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A Mérleg jegyében született apa engedékeny a gyermekeivel szemben, amit többen kifogásolnak a környezetében, pedig a szabadság nem feltétlenül jár neveletlenséggel. Pontosan ez a lazaság indokolja, hogy a kicsik gyakran hozzá mennek először, ha bántja őket valami, mert neki kötetlenül el merik mondani a problémájukat.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A Skorpió jegyű apa az egész életritmusát a gyermekeihez igazítja. A kezdetektől fogva sokat foglalkozik velük, számára egyértelmű, hogy kiveszi a részét a pelenkázásból vagy a fürdetésből, később pedig legszívesebben mindig ő menne értük az iskolába. Nagyon felelősségteljes, a legjobbat akarja a gyermekeinek.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A Nyilas jegyű férfi imádja az életet, fontos neki, hogy élvezetesen teljenek a hétköznapok. Ezt a szemléletet adja át gyermekeinek is, sosem szidja meg őket, ha nem ők lesznek az osztályelsők, vagy otthon felejtik a tornazsákot. A számonkérésről nem feledkezik meg, de tudja, hogy a szigorral csak a kapcsolatuk romlana meg.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A Bak jegyében született apa szorgalmával példát mutat a gyermekei számára. Támogatja őket a könnyebb boldogulásért, de nem engedi, hogy elkényelmesedjenek. Sosem tesz különbséget gyermekei között, számára nem létezik kedvenc a családban, és megveti azokat a szülőket, akik kivételeznek valakivel.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A Vízöntő jegyben született apa mindent megtesz azért, hogy harmóniát teremtsen a családban, ezzel pedig gyermekei szellemét és érzelmi világát is megnyithassa. Sokat beszélget velük a világról, becsületességre és elfogadásra tanítja őket. Hatására a gyermekek sokkal bátrabbá válnak, és az érzéseiket is ki merik fejezni.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A Halak jegyű apa személyében a gyermekek mindig társra találnak a csínytevéseikben. Sokszor nem is érti a külvilág, hogy milyen jelekkel értik meg egymást, de nagyon egy húron pendül velük. Mivel viszont ő a csapat vezéregyénisége, nem fajulhatnak el az indulatok. A közös játék miatt a kicsik kreatívak és okosak lesznek.

Ezt is szeretjük