Egyre többen követik ezt az anyukát a Facebookon: nézd, mit csinál a gyerekével
Meglepő, amit csinál, de szemmel láthatóan hatásos is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kristy Ardo, egy arizonai anyuka mind népszerűbbé válik a neten. Egyre többen lájkolják a Facebookon, és már 126 ezer Instagram-követője is van. Népszerűségét kisfiával készült videóinak köszönheti, melyeket a blogjára is feltölt.

A nem mindennapi felvételeken voltaképpen fitneszgyakorlatokat  mutat be, melyek azonban nem hagyományos gyakorlatok. Kisfia, a 18 hónapos Tucker ugyanis részese ezeknek. Bizonyos esetekben a kicsi emelgetése adja a súlyt, mellyel az anya edz, máskor Kristy a térdére fekteti őt, és úgy tornázik. Előfordul olyan is, hogy a baba csak jelen van az edzés alatt, vagy éppen fekvőtámaszozó anyukája alatt mászkál és játszik.

Reméljük és feltételezzük, hogy a kicsi élvezi a közös munkát, de mosolyából következtetve ez így is van. Számára ez csupán játék, arról nem is beszélve, hogy ez mind anyával közösen töltött idő, sok érintéssel, nevetéssel, mókával.

- Ha gyermeked születik, hajlamossá válsz az egészségedet háttérbe szorítani. Fontos megpróbálni beiktatni mindennapjaidba néhány gyors és hatékony gyakorlatot - nyilatkozta Kristy, aki három-négy alkalommal edz hetente a gyerekkel, és videóit inspirációnak szánja más anyukák számára.

Nézd meg őket videón!

Kattints a beágyazott videóra, és nézd meg, hogyan edzenek együtt!

 

Kristy and Tucker (@baby_fitgym) által közzétett videó,

Ezt is szeretjük