3 jel, hogy a gyereked angyallátó
Nem ritka az ilyen
Ha a következő jelek valamelyikét tapasztalod, gyermeked láthatja az angyalokat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kisgyerekeknél gyakran lehet tapasztalni, hogy magukban beszélgetnek, és sok szülő számára nem ismeretlen jelenség az sem, hogy gyermekük egy képzeletbeli barátról kezd mesélni.

Van, aki ettől megijed, mások legyintenek egyet, megmosolyogják. Kevesen gondolkodnak el ugyanakkor azon, hogy valóban csak a gyerek fantáziája működik nagyon jól, vagy esetleg lát valamit, amit az ember felnőttként már nem.

Ezoterikus nézetek szerint pedig négy-ötéves korig a gyerekek láthatnak szellemeket, hiszen csak nemrég hagyta el lelkük a világukat, illetve ugyanilyen eséllyel láthatnak angyalokat is maguk körül.

Az alábbi három jel arra utal, hogy a gyereknek angyallátó képessége van. Figyeld meg a kicsit, akár volt korábban furcsa tapasztalatod vele kapcsolatban, akár nem, hiszen most fényt deríthetsz különleges képességére.

Képzeletbeli barátok

Ha csemetédet azon kapod, hogy miközben egyedül van a szobában, hangosan beszélget valakivel, több mint valószínű, hogy nem csupán képzeletbeli barátról van szó.

Semmiképpen se nevesd ki vagy szidd meg azért, amit csinál. Érdemes inkább leülnöd mellé, és óvatosan, barátságosan kérdezgetni a személyről, akivel beszélgetett. Így kiderülhet, ha a gyerek esetleg angyalt látott.

Furcsa történetek ismeretlen nevekkel

Ha a gyerek egyik napról a másikra olyan történeteket kezd mesélni, amelyekben ismeretlen, akár külföldi hangzású nevek, helyszínek szerepelnek, és amelynek a lényegi vonalát semmilyen filmből vagy meséből nem meríthette, akkor akár egy angyaltól is hallhatta mindazt - így tartják az ezoterikusok.

Mindig fordíts nagy figyelmet a gyerek által mesélt dolgokra. Ez azért is jó, mert így tudhatod, mik történnek vele az oviban - például van-e csoporttársa, aki folyton piszkálja -, és azért is, mert felfigyelhetsz ezekre a különös eredetű történetekre.

Érdeklődik az angyalok iránt

Karácsony táján minden gyereket különösen érdekelnek az angyalok, de ha a te csemetéd ezzel nem csupán decemberben foglalkozik, hanem egész évben sokat beszél róluk, és szívesen nézeget angyalos képeket, valószínűleg nem alaptalan az érdeklődése.

Ezoterikus nézetek szerint emögött akár az is állhat, hogy egy angyali lény, akivel találkozott, mély nyomot hagyott emlékezetében. Miközben beszélgettek, kérdezz rá, miért érdeklik az angyalok. Lehet, hogy meg fogsz lepődni a válaszán.

Éjszaka bepisil a gyerek?

A videóból kiderül, mi lehet ennek az oka, és mit tehetsz ellene.

Ezt is szeretjük