Melyik angyal vigyáz a kicsire?
Születésnapja elárulja
A hét minden napjához különböző angyalok tartoznak. Nézd meg, a te gyermekedet melyikük őrzi!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angyalok a hagyomány szerint Isten hírnökei, akik a földi és az égi szférák között közvetítenek, az emberek Istennel való kapcsolatát erősítik.

Minden napnak megvan a saját angyala, akinek az energiái hatással vannak az adott nap szülötteire, emellett ez a láthatatlan entitás védelmezi is őket. Melyik napon született a csemetéd? Nézd meg, melyik angyal vigyáz rá.

Ha hétfőn született

A hétfői gyermekek felett Gábriel arkangyal őrködik, a négy fő angyal egyike, akinek legfontosabb feladata a természetfeletti világgal való kapcsolat erősítése. A Biblia egyik kulcsfontosságú figurája, aki az angyali üdvözlet hírnökeként tudatta Jézus érkezését Szűz Máriával, és később Jézus halálánál is jelen volt. Ő vigyázott Krisztus sírjára, és ő hozta a feltámadás hírét is. A hétfői gyermekek különösen kreatívak és spirituálisan érzékenyek, egyesek a természetfeletti jelenségeket is érzékelik.

Ha kedden született

Kedd szülötteire Chamael, a szeretet angyala vigyáz. Ezek a gyermekek különösen szeretetteliek, és erre tanítják a környezetüket is. Chamael a többi emberrel való kapcsolat fejlesztésében és a szívcsakra harmonizálásában segít.

Támogatja az érzelmek kifejezését, így talán a csöppségeden is észreveszed, hogy nem tartja magában, ami a lelkét nyomja, vagy épp felemeli azt, és később sem fog azok közé tartozni, aki rejtegetik az érzéseiket.   

Ha szerdán született

Ha szerdán született, Rafael az ő angyala, az isteni gyógyító, aki különleges erővel ruházza fel e nap szülötteit. A szerdai babák gyakran mások gyógyulásához járulnak hozzá, előfordul, hogy felnőttként is ezzel kapcsolatos pályát választanak. A gyerkőc nem lesz híján motivációnak és elhivatottságnak sem, és nem kizárt, hogy kora problémáira érzékenyen egy jobb világ építéséhez gyűjt majd társakat maga mellé.

Ha csütörtökön született

A csütörtöki szülöttekre Zadkiel angyal vigyáz, a könyörület és jóindulat arkangyala. Zadkiel az égi erőkbe vetett hitre tanít, így nem kizárt, hogy gyermeked tisztánlátóként a racionális nézőpont számára idegen élményekről számol be, és későbbi életében is fontos lesz számára, hogy másokban erősítse a hitet. Zadkiel az angyali uralmak rendjének egyik vezetője, aki a kozmikus tudatosságot erősíti, és a spirituális fejlődést, valamint az empatikus képességet támogatja.

Ha pénteken született

A pénteken érkezetteknek Haniel az angyala, a harcos angyal, aki a szeretet és az isteni akarat jegyében képviseli a rendet, és segít abban, hogy a lelkek betöltsék földi küldetésüket. Erősíti az emberek közötti bizalmat, erővel, kitartással és állhatatossággal tölti el a nap szülötteit és azokat, akik a segítségét kérik. Ez a gyerkőc tele lesz felfedezőkedvvel, és könnyen felismeri a véletlenek mögött rejlő összefüggéseket.

Ha szombaton született

A szombaton született gyermekek Tzaphkiel védelme alatt állnak, aki a mély elmélkedés angyala, és a teremtés isteni, nőies természetét testesíti meg.

Ezeknek a kicsiknek a bölcsessége már korán feltűnik, harmóniában van bennük az intellektus és az ösztön, könnyű felfogásúak, és erős bennük a megértésre való képesség. Később feléledhet bennük a misztikus dolgok iránti érdeklődés.

Ha vasárnap született

Ha vasárnap született a gyermek, Mihály arkangyal, minden angyal legfőbb parancsnoka védelmezi. Ő a mennyei seregek vezetője a gonosz elleni küzdelemben, és ő vigyáz az egész emberiség nyugalmára. Gyakran sárkányölőként ábrázolják, és a védelme alatt álló gyermekek is fejlett igazságérzettel és küldetéstudattal születnek a Földre. Mihály arkangyaltól gyakran erős akaratot és istenhitet is kapnak.

Ezt is szeretjük