Ahol pár ezer forintért mindent megkapsz a gyereknek

Az 5 legnépszerűbb gyerekbörze

Nagy segítség a családoknak az általános drágulás közepette.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb gyerek úgy nő, mint akit húznak, így aztán folyamatosan szükség van újabb és újabb ruhákra, cipőkre, no meg persze a játékokat, könyveket sem szívesen tagadja meg a szülő csemetéjétől - mindez pedig nem kevés pénzbe kerül. Ráadásul idén sem ússzuk meg az áremelést.

Megoldást jelenthetnek az országszerte megrendezésre kerülő gyerekbörzék, ahol jó állapotban lévő holmikat szerezhetsz be olcsón - kis szerencsével pár ezer forintból tetőtől talpig felöltöztetheted porontyodat.

BABYMARKT Babaruhabörze és Gyerek Expo® - a fővárosban

Évente kétszer rendezik meg a Hungexpo területén a Magyarországon egyedülállóan széles baba-mama témájú börzét. A szervező szerint itt minden megtalálható, ami a babaváráshoz és a gyerekneveléshez szükséges - amit hivatalos Facebook-oldalukon számos kismama és anyuka is alátámaszt.

Ám nemcsak vásárolhatsz, hanem egy kis pénzt is kereshetsz: ha összegyűltek otthon a feleslegessé vált baba- és gyerekholmik, itt szinte biztosan találsz rájuk vevőt. Börzeasztal 2990 forintos ártól foglalható.

Az expón nem csupán venni vagy eladni tudsz, hanem sok hasznos információval is gazdagabb lehetsz. Interjúkat hallhatsz tematikus meghívottakkal, látványos termékbemutatókat láthatsz, emellett a szervező kvízjátékokkal, nyereménysorsolásokkal és vetélkedőkkel szórakoztatja a kicsiket és nagyokat.

A fentieken túl hagyományosan kifejezetten a gyerekek lekötését szolgáló zenés-táncos - kisebbeknek ugrabugrálós, csörgős-zörgős - programok is vannak.

A tavaszi expo 2012. április 28-án lesz. Bővebb információt a BABYMARKT oldalán találsz, ugyanitt tudsz asztalt is foglalni.

9 ötletes alvássegítő szerkentyű 5000 forint alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Baba Expo - a vidéki nagyvárosokban

A Baba Expo immár hosszú évek óta szervezi börzéket az ország vidéki nagyvárosaiban. Az 500 forintos belépőjegy - amit csak felnőtteknek kell megváltani, gyerekeknek nem - az egyes standokon különböző termékekre, például pelenkára beváltható. A szervező cég tapasztalatai szerint az utóbbi időben pár nap - néhol pár óra - alatt elfogytak az asztaljegyek, ezért jó, ha tudod, hogy a rendezvény napja előtt pontosan egy hónappal reggel nyolc órától vesznek fel az asztalrendeléseket. Amennyiben eladni szeretnél, érdemes minél előbb jelentkezned!

Ami a szülőnek nagyon is érdekes és fontos, az a kicsinek nyűg lehet - ami sok minden más mellett a vásárlásra is igaz. Jól tudják ezt a Baba Expo munkatársai, ezért rendezvényeiken a kisebb-nagyobb gyerkőcök számára is izgalmas programokat biztosítanak, úgymint játszóház vagy arcfestés. Mindemellett szoptató- és pelenkázóhelyiségről is gondoskodnak.

Az első félév programja még nem alakult ki teljesen, várhatóan február 5-én Kaposváron, február 12-én Kecskeméten, február 19-én Békéscsabán, március 4-én pedig Veszprémben rendezik meg az expót. A további időpontokról és helyszínekről a Baba Expo oldalán találsz majd felvilágosítást.

9 dolog, amire az újszülöttnek még nincs szüksége

Nézegess képeket!

Elolvasom

Baba- és gyermekruhabörze az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtérben

Használt és új, kiváló minőségű baba- és gyermekruhák, játékok, felszerelések vására. A program ideje alatt a szervezők az Óriás Pitypang Játszóházban a
Bab Társulat közreműködésével kézműves foglalkozással, tematikus játékokkal, programokkal várják a gyermekeket és szüleiket. Látogatóknak a belépés ingyenes. Asztaljegy igényelhető 400 és 500 forintos áron, állóhely 300 forint/állvány áron.

Időpontok:

  • 2012. március 10., szombat 09.00-13.00.
  • 2012. június 2., szombat 09.00-13.00.

További információ: Urbán Judit, e-mail: urban.judit@eotvos10.hu, tel.: 06 1 690 09 78.

További gyerekbörzék

Ha a fenti időpontok távolinak tűnnek, vagy a helyszínek kiesnek, akkor sincs minden veszve - januártól márciusig több kisebb-nagyobb gyerekbörze lesz még, a fővárosban és vidéken egyaránt. Válogass az alábbiak közül!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

  • Január 21. - Budapest, TEMI Fővárosi Művelődési Háza.
  • Február 4. - Budapest, Klebelsberg Kultúrkúria.
  • Február 11. - Gyöngyös, Mátra Művelődési Központ.
  • Február 12. - Pécs, Vásárcsarnok.
  • Március 10. - Gyöngyös, Mátra Művelődési Központ.
  • Március 25. - Pécs, Vásárcsarnok.
Ezt is szeretjük