A legmenőbb gyerekcuccok 1000 forintból
Nem kell sok pénzt kiadnod, hogy gyermeked csinos és divatos legyen. Felkutattuk a legjobb bababörzéket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minőségi, mégsem kerül túl sokba. Talán ezek a legfontosabb szempontok, melyeket minden szülő szem előtt tart, amikor gyermekének vásárol. Ennek ellenére persze sokan gondolják azt, hogy csak az lehet igazán jó, tartós és még divatos is, ami drága.

Körképünk segítségével azonban megbizonyosodhatsz ennek ellenkezőjéről: a legmenőbb és egyben legolcsóbb holmikat forgalmazó bababörzéket mutatjuk be neked, ahol baráti áron szerezheted be mindazt, amire gyermekednek szüksége lesz élete első éveiben.

Mindenből a legdrágábbat?

A kis jövevény megszületése hatalmas öröm a család számára, ugyanakkor rengeteg kiadással is jár. Az anyagi beruházás mértéke persze attól is függ, hogy kinek mennyire vastag a pénztárcája, és ennek megfelelően milyen árkategóriájú dolgokat vásárol a család legújabb tagjának.

Ám tény, hogy sok gyermekholmit rendkívül kedvező áron lehet beszerezni az internetes, illetve kihelyezett bababörzéken.

Sokan nem kedvelik az effajta vásárlást, mondván, hogy nem szívesen adnak használt ruhát csemetéjükre.

Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy a kicsik igen gyorsan növekednek életük első hónapjaiban, ezért egy-egy ruhadarabot nagyon rövid ideig tudnak használni. Így azok sok esetben még újszerűek, amikor tulajdonosuk már kinövi őket.

Ezeket a megkímélt és sokszor valóban szinte újnak tűnő holmikat szokták bababörzéken forgalmazni, ahol az eredeti ár töredékéért juthatsz jó minőségű, kitűnő állapotban lévő gyerekcuccokhoz.

Babaruhák a netről

A technika fejlődésével párhuzamosan egyre több leleményes anyuka, illetve erre szakosodott kisebb vállalkozás árusít használt vagy éppen teljesen új gyermekholmikat a neten, így a világhálón keresgélve te is könnyen rábukkanhatsz néhány kiemelkedő ajánlatra.

Annak érdekében, hogy ne kelljen sokat keresgélned, kigyűjtöttük számodra a három legjobb bababörzét, melyek kínálatában számos termék - egyebek mellett rugdalózók, pólók, kisnadrágok, szoknyák - lelhető fel 1000 forint alatt.

Itt érdemes böngészni

A Bababutik oldalára kattintva márkás angol használt baba- és gyerekruhákat, valamint magyar gyártók kiegészítőit találod. A kínálat rendkívül gazdag, hiszen az újszülött korosztálytól kezdve egészen hatéves korig, fiúknak és lányoknak egyaránt kínálnak alsó- és felsőruházati termékeket, cipőket, kiegészítőket.

A ruhácskák nemcsak kiemelkedő minőséget képviselnek, de az áruk is roppant kedvező, hiszen nagy részükhöz 1000 forint alatt juthatsz hozzá. Az oldalon való vásárlás regisztrációhoz kötött, ám ezért cserébe hírlevélben értesülhetsz a hetente frissülő kínálatról. A megrendelt termékeket postai úton juttatják el hozzád.

Vadonatúj, mégis meglepően olcsó ruhákat találsz a Baba- és gyermekruha oldalon, ahol szintén minőségi, ám magyar bébi- és gyermekholmikat forgalmaznak. A termékekhez 300 forintos darabártól juthatsz hozzá, sőt, ha biztosra akarsz menni, akkor egy, az oldalon megadott helyszínen akár személyesen is kiválogathatod a neked tetsző darabokat.

Az előzőektől eltérően a Babytury oldal nem vállalkozás - egy anyuka értékesíti itt gyermekei kinőtt, ám jó állapotban lévő ruháit.

Az oldal kínálatában fiúknak és lányoknak való darabok egyaránt fellelhetők, a termékek állapotának - újszerű, jó állapotban lévő, használt, játszós - feltüntetésével, valamint a pontos méretek megadásával.

Érdemes az oldalt gyakran böngészni, hiszen szinte fillérekért, pár száz forintos áron - hosszú ujjú póló 410 forint, rugdalózó 510 forint, bélelt kantáros nadrág 710 forint - juthatsz igazán szép ruhácskákhoz.

Mindent egy helyről

A netes börzézés mellett érdemes ellátogatni egy-egy szervezett babaexpóra is, ahol a használt gyerekruhákon kívül jó pár bébiholmit forgalmazó cég kínálatával, akciós ajánlataival is megismerkedhetsz egy kellemes családi nap keretében.

A néhány száz forintos belépőjegy az egyes standokon különböző termékekre, például pelenkára beváltható. Amennyiben pedig csemetéd kinőtt holmijait, megunt játékait, használaton kívüli felszerelési tárgyait szeretnéd elcserélni vagy pénzzé tenni, 2000 forintos áron bérelhetsz börzeasztalt.

Hogy a beszerzőkörút a legkisebbeknek se legyen nyűg, a szervezők játszóházzal, arcfestéssel, lufibohóccal színesítik a programot, miközben szoptató- és pelenkázóhelyiségről is gondoskodnak.

Az ország különböző városaiban megrendezett expókról a Baba-Expo oldalán tájékozódhatsz.

OLVASD EL EZT IS!

baba eszik
  • babaszoba
  • bababútor

Így spórolj tízezreket!

baba jatek
  • első év
  • gyerekjáték

5 multifunkciós gyerekjáték

Ezt is szeretjük