A 3 legjobb meddőségi klinika az országban

Íme, három hely, ahol szakértő segítségre számíthatsz, ha régóta próbálkoztok pároddal, de nem sikerül a baba!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor két ember a gyerekvállalás mellett dönt, általában a lehető leghamarabb eredményt szeretnének, sokaknak azonban több évig tartó próbálkozás után sem jön össze a dolog. Manapság egyre több a gyerektelenséggel küzdő pár, akiknek egészségügyi vagy más okból nem sikerül természetes úton gyarapítani a családot.

Számukra is létezik azonban megoldás, ugyanis a meddőségi klinikák a probléma hátterében meghúzódó számos bajra kínálnak kezelési lehetőséget. Nem mindegy azonban, hogy a testedet, lelkedet és párkapcsolatodat egyaránt megterhelő gonddal hová fordulsz.

Ha szeretnél biztos lenni afelől, hogy problémád jellegéről mindig érthető és pontos tájékoztatást kapsz, és nem utolsósorban kedves, kellemes környezetben foglalkoznak veled, az alábbi klinikák közül bátran választhatsz!

CIRIS Klinika - ahol a test mellett a lélek is fontos

Bár a CIRIS Klinika egyike azon intézményeknek, melyeket nem támogat az OEP, jó választás lehet, ha emberközeli, barátságos kezelésben szeretnél részesülni. Ha a tipikus kórházi várótermekben már a látványtól is kiráz a hideg, itt egészen más élménnyel találkozhatsz.

A kellemes, világos és modern stílusban berendezett váró ugyanis cseppet sem idézi fel a tipikus kórházi hangulatot, de valószínűleg a várakozás idejében is kellemesen fogsz csalódni. A klinikára ugyanis minden vizsgálat esetében előre be kell jelentkezni, és a megbeszélt időpontokban az orvosok valóban fogadják is a betegeiket. Az intézet jól felszerelt, így szinte az összes vizsgálatot egy helyben el tudják végezni: nem kell tehát több helyről összegyűjtened az eredményeket, és a vizsgálati fázis ideje is jelentősen lerövidül.

Attól sem kell azonban tartanod, hogy a szakemberek a fejed fölött döntenek majd sorsodról, hiszen minden egyes vizsgálati fázist személyes konzultáció követ, melynek során az orvos veled és pároddal együtt próbálja megtalálni a lehető legjobb megoldást. A CIRIS azonban nemcsak szakmailag felkészült klinika, de mivel az itt dolgozók pontosan tudják, hogy a meddőség nagy lelki teher lehet egy pár számára, ennek enyhítésében is segítenek.

Ha szeretnél többet megtudni a CIRIS Klinikáról, illetve arról, milyen vizsgálatok várnak rád a meddőségi kezelés során, olvasd el cikkünket! »

A kezelések során igénybe vehetitek pszichológus segítségét, illetve akupunktúrával, masszázzsal és egyéb alternatív módszerekkel készítheted fel lelkedet a terhességre. Az első konzultáció ára 10 000 forint, azonban a részletes árlistát is megtekintheted az intézet weboldalán.

CIRIS Budapest Nemzetközi Reprodukciós Intézet
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 16/b.
Telefon: 06-1-439-1640
Nyitva: hétköznap 8-17 óráig.
Weboldal: www.ciris.hu
Az egyes szolgáltatások árát itt tekintheted meg. »

Kaáli Intézet - az ország több városában

Kaáli Intézetek országszerte több városban is találhatóak, így akkor sem kell órákat utazással töltened, ha vidéken laksz. A másik nagy előny, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az első öt lombikbébi-kezelést finanszírozza, nem kell tehát lemondanod a babáról csak azért, mert anyagilag nem vagy olyan helyzetben, hogy minden vizsgálatot állj.

Emellett az intézmény elveivel szigorúan ellenkezik a hálapénz elfogadása, így attól sem kell tartanod, hogy az OEP-finanszírozás miatt nem hivatalos úton kell az orvosoknak egy kis pénzt juttatnod. A Kaáli Intézetben kellemes közeg fogad, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, akár személyesen vagy telefonon szeretnél érdeklődni. A meddőségi kezelések teljes időtartama alatt számíthatsz az intézmény dolgozóinak segítségére, akik egészen a terhesség megállapításáig nyomon követik a betegek sorsát.

A szakmai gondoskodás és odafigyelés mellett természetesen emberi odafigyelést is kaphatsz, és afelől is biztos lehetsz, hogy a kezelés minden egyes szakaszában pontos, számodra is érthető tájékoztatást kapsz arról, mi is történik veled, és melyik vizsgálatra miért van szükség. Az első konzultáció ára 8000 forint.

Kaáli Intézet
Cím: 1125 Budapest, Istenhegyi út 54/A.
Telefon: 06-1-202-2802
Weboldal: www.kaali.hu

Forgács Intézet - családias hangulat, precíz szakértelem

A Forgács Intézet 1990-ben még a Jahn Ferenc Kórház keretein belül kezdte meg működését, ma azonban Pesterzsébet zöldövezetében, egy barátságos villában találhatod meg. A felújított villa hibátlan külseje igényes belső berendezést takar: a váróban igazán könnyű lesz magad kényelembe helyezni, hiszen a hatalmas bőrfotelok otthonossá teszik a szobát.

A családias légkör mellett ugyanakkor az orvosi műszerek is a legmodernebbek, az intézet munkatársai pedig nemcsak értik a dolgukat, de kedvesek is - nem kell tehát attól tartanod, hogy az épület hangulata a szakértelem rovására menne.

Itt ráadásul nemcsak a meddőségi vizsgálatokon és kezeléseken eshetsz át, de, ha a sikeres teherbeesés után nem szeretnél visszamenni nőgyógyászodhoz, akár terhesgondozási, illetve szülészeti ellátáson is részt vehetsz.

Forgács Intézet
Cím: 1205 Budapest, Kossuth Lajos u. 143.
Telefon: 06-1-285-2091
Weboldal: www.forgacsintezet.hu

Az előzetes telefonos egyeztetést követően pároddal együtt jelenhettek meg a konzultációs beszélgetésen, ahol az orvos megállapítja, milyen vizsgálatokra lesz szükséged, de természetesen a program egyes állomásai után is rendszeresek a közös egyeztetések.

Az első beszélgetés ára 8000 forint, amennyiben azonban in vitro fertilizációs megtermékenyítésre kerül sor, a beavatkozásból ötöt az OEP támogat.

OLVASD EL EZT IS!

termekenyseg
  • meddőség
  • termékenység

Mikor vagy a legtermékenyebb?

Ezt is szeretjük