5 csodálatos gyerekjáték 5000 forint alatt
Melyekre te is vágytál volna
Az élvezetes gyerekkor nem kerül sokba: lepd meg porontyodat a legdivatosabb, elérhető árú játékokkal!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A játékboltban tett látogatás mindig nehéz pillanat a szülő számára, hiszen a kicsi menthetetlenül beleszeret egy-egy kacatba. Az összeg azonban, amit az árcédulán látsz, könnyen lehet, hogy eltántorít téged a vásárlástól, még akkor is, ha a szomorú hír hallatán könnyek gyűlnek a gyerkőc szemébe.

Szerencsére azonban elérhető áron is bőven akadnak ötletes és imádni való játékok, melyekkel a kicsinek a többiek előtt sem kell szégyellnie magát. Ismerd meg azokat a modern holmikat, melyekre te is vágytál volna gyerekként: ha megleped velük csemetédet, még te is kipróbálhatod őket!

Szivacsváros - amivel játék a fürdés

A kicsi gyerkőcök számára sokszor megrázó kaland a fürdés, néhány játékkal azonban ezt is könnyen kellemes eseménnyé változtathatod - csak győzd kihalászni porontyodat a kádból! A Rub a Dub Sticker Tub játékokat arra fejlesztették ki, hogy a három évesnél idősebb apróságok a fürdőben is úgy érezzék, mintha el se hagyták volna a gyerekszobát.

A különleges szivacsfigurák lebegnek a víz felszínén, nyomás hatására viszont megtapadnak a fürdőszoba csempéjén vagy a fürdőkád oldalán. Porontyod élvezettel építi be az egész kádat egy nyüzsgő várossá, úgyhogy ne lepődj meg, ha a fürdés végére nem a hab áraszt el mindent, hanem keresztül-kasul utak hálózzák be a csempét! A 27 darabos autós szivacskészletet a Brendon internetes bababoltban 2390 forintért vásárolhatod meg. A nedves darabokat bármikor eltávolíthatod a csempéről, a hálós tasakban tárolva pedig a következő pancsolásig tökéletesen megszáradnak, anélkül, hogy bepenészednének.

Nappali lányod babáinak

A legtöbb kislány szeret babázni, de mit sem ér a játék, ha kedvenceinek nincs hol lakniuk. Egy babaszoba, ami nem az a fakó műanyag, hanem szinte megszólalásig hasonlít az igazira, minden gyerkőc álma. A Plan Toys fabútoraival lányod a legmodernebb nappalit rendezheti be babái számára, ahová garantáltan örömmel beköltözik a hercegnő, Barbie vagy Hannah Montana egyaránt.

A miniatűr szobaberendezés három és hat éves kor közötti gyerkőcöknek ajánlott, darabjai pedig gyerekre szabva készültek. A játék fából van, így abban is biztos lehetsz, hogy nem tartalmaz méreganyagokat. A 4770 forintos modern nappalihoz később bármikor vehetsz kiegészítőket, így lányod lassan összegyűjtheti az egész babaház berendezését. A gondosan kidolgozott daraboknak köszönhetően egy luxuslakást álmodhat meg gyermeked, melybe hosszú évekig örömmel beköltöztetheti kedvenc babáit, ráadásul szépérzékét is fejlesztheti a kis lakberendező. A bababútort a Tulli internetes játékáruházban vásárolhatod meg.

Egy ládányi varázslat ifjú mágusoknak

A jó játékhoz nem kell más, mint egy kis fantázia és néhány kellék. Ami az előbbit illeti, a legtöbb gyerkőcöt nem kell félteni, de az utóbbiról neked kell gondoskodnod. Ha porontyod szereti a mágia és a szemfényvesztés világát, kiváló ajándék lehet számára egy láda bűvészkellék.

Az Amav gyártó Nagy Houdini nevű táskája összesen 101 bűvésztrükk nélkülözhetetlen felszerelését tartalmazza, amivel gyermeked nemcsak neked szerezhet néhány megdöbbentő percet, de ügyességét is fejlesztheti. Akár már első osztályos szemed fényét is meglepheted ezzel a különleges varázslódobozzal, de a készlet akkor is jó ajándék, ha egyszerre két testvérnek szeretnél örömet szerezni. 4390 forintért nemtől függetlenül akár több gyerkőc is élvezettel bűvölheti a ládában található eszközöket. A sokoldalú játékot a Játéknet.hu kínálatából vásárolhatod meg.

Villámgyors versenyautó a gyerkőcnek

A Lego évtizedek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen amellett, hogy fejleszti a gyerek kreativitását, az egyik legélvezetesebb játék. Míg azonban régen legfeljebb várakat vagy házakat lehetett építeni, ma már a kisebbek is alkothatnak autót, amit később versenyeztethetnek.

A játék így már abban a pillanatban elkezdődik, amikor a kicsi a részekből autót alkot, majd felmatricázza legújabb kocsiját. A Blue Racer egy áramvonalas versenyautó, melyhez egy kilövőállás is tartozik. Ha a kocsit hátrahúzza porontyod, máris rajtra kész, de, ha ebbe belehelyezi, időzítheti a kilövés pillanatát, amivel messzire repítheti a kék masinát. Amennyiben barátai közül többen is gyűjtik az autókat, akár autóversenyt is rendezhetnek: ezúttal biztos lehetsz benne, hogy nem a te gyereked fog lemaradni! A divatos Lego versenyautó ráadásul nem is kerül sokba: 2990 forintért lehet boldog tulajdonosa porontyod.

Beszélő laptop, amivel játszva tanul a gyerek

Manapság elkerülhetetlen, hogy a gyerkőc már egészen kicsi korától kezdve kapcsolatba kerüljön a számítógéppel. Ha szeretnéd, hogy az első találkozás a lehető leghasznosabb legyen, nem árt beszerezned egy gyerekszámítógépet. Bár a legmodernebb játék többnyire nem olcsó, egészen barátságos áron is hozzájuthatsz a gyerek-laptophoz: a Simba játékgyár Noris fantázianévre hallgató beszélő számítógépe a Tulli.hu-n mindössze 4200 forintba kerül.

A játékkal három és hat év közötti gyermekek egyaránt képesek boldogulni, azonban nem árt, ha csak akkor leped meg vele a kicsit, amikor eljött az iskolára való felkészülés ideje.

Öt évesen már nagy hasznát veheti a szórakoztató feladatoknak, melyek során egy kedves női hang útmutatását követve könnyedén elsajátíthatja a számokat, a betűket, a színeket és a formákat.

Ezt is szeretjük