3 megunhatatlan szórakozóhely a szabad ég alatt

Nem szeretnél lemondani a programokról? Vond be a kicsit is, és mulassatok együtt!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Napsütés, kellemes idő és egy barátságos nyári délután vagy kora este egy limonádé társaságában - ezt kínálják számotokra azok, a város szívében megbújó szórakozóhelyek, ahová bármikor beülhettek egy beszélgetésre vagy egy könnyed koncertre, akár a gyerekkel is.

Kertem
Zöld Pardon Tóbár
Zöld Pardon Gyereknap
Millenáris Park

Az alábbi helyek amellett, hogy üdítő kikapcsolódást kínálnak, szívesen látják a kisebb és az egészen nagycsaláddal érkezőket is, hogy szemed fénye mellett se kelljen lemondanod a szórakozásról!

Kertem - mindenki előtt nyitva áll

Jó hangulat, friss levegő, hideg sör és gyermekbarát környezet. Mindezt a Városliget szívében található Kertem rejti magában, mely kortól és nemtől függetlenül mindenkinek kellemes kikapcsolódást kínál a nap bármely szakában, akár biciklivel, akár gyalog érkezik.

A hely sajátságos hangulata lehetővé teszi, hogy akár itt fejezzetek be egy hétvégi sétát, miközben a csemeték ismerkedhetnek a többi gyerkőccel. Családosokból ugyanis itt soha nincs hiány, ahogy estefelé a koncertekből sem.

A vendégek sokszínűségéhez igazodik a kínálat is, így a Kertemben a legkülönfélébb alkoholos és alkoholmentes italok és finom ételek közül választhattok. Bár a még családalapítás előtt álló fiatalok is előszeretettel látogatnak ide, ti is remekül érezhetitek magatokat a lampionokkal díszített szabadtéri helyen.

Kertem
Cím: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 3.
Telefon: 06-30-225-1399.
Nyitva: a hét minden napján 11 és reggel 4 között.
Weboldal: www.kertemfesztival.hu

Zöld Pardon - Mini Pardon a legkisebbeknek

Bár a Zöld Pardon sötétedés után inkább a fiataloké, a szervezők a családosokra és ezzel együtt a legkisebbekre is gondoltak. 2009 május 31-én, gyereknapon egy játszósarkot létesítettek az apróságok számára, ami azóta is megtalálható a helyen. Ha tehát egy kis kikapcsolódásra vágysz, de szeretnéd, hogy csemetéd se unatkozzon, nem csak gyereknapon érdemes a Zöld Pardonba menni.

A késő esti programok előtt  bátran betérhettek, hogy közösen élvezzétek a napfényt és a társaságot a szabad ég alatt, vagy a korábbi koncerteken a kedvenc együtteseidet akár végig is hallgathatod gyermeked társaságában. A homokozó, a kosárlabdapalánk és a mini bútorok a Tóbár mögött kaptak helyet, így egy limonádé társaságában elbeszélgethetsz a barátaiddal, miközben csemetédet is szemmel tarthatod.

Zöld Pardon
Cím: 1117 Budapest, Goldman György tér.
Weboldal: www.zp.hu

Millenáris Park - tökéletes hétvégi programokhoz

A Millenáris Park jócskán túlmutat a neve által jelzett funkción, hiszen egy komplex szórakoztató és kulturális központról van szó. A Millenáris esetében már önmagában is nagy vonzerővel bír a hatalmas zöldterület, ahol a gyerekek kedvükre szaladgálhatnak, friss levegőt szívhatnak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha azonban ti nem éritek be ennyivel, a központ színes és változatos kínálatában biztos, hogy találtok megfelelő programot.

A park rendezvényei között egyaránt található az egészen kicsik és a nagyobbak számára is csábító rendezvény, ennek megfelelően a nyár folyamán különféle interaktív játszóházakon, gyermek- és ifjúsági koncerteken, zenei foglalkozásokon vagy akár különböző témájú tudományos kiállításokon is részt vehettek.

Millenáris Park
Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.
Telefon: 06-1-336-4000.
Weboldal: www.millenaris.hu

Emellett természetesen a szülők igényeit is kielégítendő, számos koncert, színházi előadás, zenei est és kiállítás, változatos sportfoglalkozások és filmvetítések közül is válogathattok, ha a Millenárist választjátok egy közösen töltött nap helyszínéül.

Forrás: www.kretemfesztival.hu, www.zp.hu, Forrás: www.orszagalbum.hu, Margit

Ezt is szeretjük