3 megunhatatlan szórakozóhely a szabad ég alatt
Nem szeretnél lemondani a programokról? Vond be a kicsit is, és mulassatok együtt!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Napsütés, kellemes idő és egy barátságos nyári délután vagy kora este egy limonádé társaságában - ezt kínálják számotokra azok, a város szívében megbújó szórakozóhelyek, ahová bármikor beülhettek egy beszélgetésre vagy egy könnyed koncertre, akár a gyerekkel is.

Kertem
Zöld Pardon Tóbár
Zöld Pardon Gyereknap
Millenáris Park

Az alábbi helyek amellett, hogy üdítő kikapcsolódást kínálnak, szívesen látják a kisebb és az egészen nagycsaláddal érkezőket is, hogy szemed fénye mellett se kelljen lemondanod a szórakozásról!

Kertem - mindenki előtt nyitva áll

Jó hangulat, friss levegő, hideg sör és gyermekbarát környezet. Mindezt a Városliget szívében található Kertem rejti magában, mely kortól és nemtől függetlenül mindenkinek kellemes kikapcsolódást kínál a nap bármely szakában, akár biciklivel, akár gyalog érkezik.

A hely sajátságos hangulata lehetővé teszi, hogy akár itt fejezzetek be egy hétvégi sétát, miközben a csemeték ismerkedhetnek a többi gyerkőccel. Családosokból ugyanis itt soha nincs hiány, ahogy estefelé a koncertekből sem.

A vendégek sokszínűségéhez igazodik a kínálat is, így a Kertemben a legkülönfélébb alkoholos és alkoholmentes italok és finom ételek közül választhattok. Bár a még családalapítás előtt álló fiatalok is előszeretettel látogatnak ide, ti is remekül érezhetitek magatokat a lampionokkal díszített szabadtéri helyen.

Kertem
Cím: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 3.
Telefon: 06-30-225-1399.
Nyitva: a hét minden napján 11 és reggel 4 között.
Weboldal: www.kertemfesztival.hu

Zöld Pardon - Mini Pardon a legkisebbeknek

Bár a Zöld Pardon sötétedés után inkább a fiataloké, a szervezők a családosokra és ezzel együtt a legkisebbekre is gondoltak. 2009 május 31-én, gyereknapon egy játszósarkot létesítettek az apróságok számára, ami azóta is megtalálható a helyen. Ha tehát egy kis kikapcsolódásra vágysz, de szeretnéd, hogy csemetéd se unatkozzon, nem csak gyereknapon érdemes a Zöld Pardonba menni.

A késő esti programok előtt  bátran betérhettek, hogy közösen élvezzétek a napfényt és a társaságot a szabad ég alatt, vagy a korábbi koncerteken a kedvenc együtteseidet akár végig is hallgathatod gyermeked társaságában. A homokozó, a kosárlabdapalánk és a mini bútorok a Tóbár mögött kaptak helyet, így egy limonádé társaságában elbeszélgethetsz a barátaiddal, miközben csemetédet is szemmel tarthatod.

Zöld Pardon
Cím: 1117 Budapest, Goldman György tér.
Weboldal: www.zp.hu

Millenáris Park - tökéletes hétvégi programokhoz

A Millenáris Park jócskán túlmutat a neve által jelzett funkción, hiszen egy komplex szórakoztató és kulturális központról van szó. A Millenáris esetében már önmagában is nagy vonzerővel bír a hatalmas zöldterület, ahol a gyerekek kedvükre szaladgálhatnak, friss levegőt szívhatnak.

Ha azonban ti nem éritek be ennyivel, a központ színes és változatos kínálatában biztos, hogy találtok megfelelő programot.

A park rendezvényei között egyaránt található az egészen kicsik és a nagyobbak számára is csábító rendezvény, ennek megfelelően a nyár folyamán különféle interaktív játszóházakon, gyermek- és ifjúsági koncerteken, zenei foglalkozásokon vagy akár különböző témájú tudományos kiállításokon is részt vehettek.

Millenáris Park
Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.
Telefon: 06-1-336-4000.
Weboldal: www.millenaris.hu

Emellett természetesen a szülők igényeit is kielégítendő, számos koncert, színházi előadás, zenei est és kiállítás, változatos sportfoglalkozások és filmvetítések közül is válogathattok, ha a Millenárist választjátok egy közösen töltött nap helyszínéül.

Forrás: www.kretemfesztival.hu, www.zp.hu, Forrás: www.orszagalbum.hu, Margit

Ezt is szeretjük