18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Lélegzetelállító képek a születés csodájáról - 2020-ban ezek lettek a legjobb születési fotók

Csodálatos és őszinte felvételeken örökítették meg a szülés nehéz, egyben gyönyörű pillanatait.

2020 díjnyertes fotók a szülésről

A szülés az élet csodája, amelyet minden nő másképp él meg. Vannak anyák, akik életük nehéz, ámbár legszebb pillanatának tartják, míg mások a szülés nehézségei, fájdalmai, komplikációi miatt nehezen vállalnak következő babát.

Bárhogy is legyen, egy új élet világra hozása egy fantasztikus, megismételhetetlen és egyszeri pillanat minden nehézségével együtt.

Díjnyertes fotók a szülésről

A születést nem véletlenül választja témaként sok fotós, hiszen felbecsülhetetlen szépségű, valóságos csoda az a pillanat, amikor egy új élet a világra jön. A 2020 International Birth Photography Image Competition nemzetközi fotóversenyét a szüléssel, születéssel kapcsolatos alkotások részvételével rendezték meg, idén pedig a legjobbakat díjazták öt kategóriában: Vajúdás, Szülés, Szülés részletei, Szülés után, illetve Az első 48 óra.

2020 díjnyertes fotói magukért beszélnek: csodálatos, őszinte felvételeken örökítették meg a szülés nehézségeit és legszebb pillanatait.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Instagram/Shea Long, Alexandria Mooney.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük