Családi horoszkóp 2016: mi vár rátok az új esztendőben?

Milyen nehézségek, változások következhetnek be az életetekben? Olvasd el!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha kíváncsi vagy, hogy mi vár rád és a családodra a 2016-os évben, akkor hívd segítségül a számmisztikát!

Mindössze azt kell tudnod, hogy milyen csillagjegyben születtetek. Minden egyes jegyhez tartozik egy szám aszerint, hogy mi az uralkodó bolygója. Ezeket az alábbi listában találod:

Kos, Skorpió - Mars: 4
Bika, Mérleg - Vénusz: 6
Ikrek, Szűz - Merkúr: 5
Rák - Hold: 2
Oroszlán - Nap: 1
Nyilas, Vízöntő, Halak - Jupiter: 3
Bak - Szaturnusz: 8

Add össze a jegyeitekhez tartozó számokat, majd a kapott szám jegyeit is. Például ha a családban egy Bika, egy Mérleg és egy Halak jegyű személy van, akkor így számolj: 6+6+3=15, 1+5=6.

Görgess le, és keresd meg a számot, ami kijött, hogy megtudd, mire számíthattok!

1-es

A 2016-os évben több megpróbáltatás is érhet benneteket, ám amennyiben összetartotok, és csapatként működtök együtt, akkor sikerülhet túllendülni ezeken. Ugyanakkor az új esztendő folyamán sok vidámságban és mókában is részetek lehet, számos alkalmat teremthettek arra, hogy egy családként élvezhessétek a közösen együtt töltött időt. Az időjárás időnként szeszélyes lehet, éppen ezért fokozottan figyeljetek az egészségetekre, nehogy baj legyen.

2-es

Előfordulhat, hogy egy házi kedvenc érkezik az otthonotokba, és válik új családtaggá, amit a gyermek kezdeményezhet. Az év során több előre nem tervezett kiadásotok is keletkezhet, ami miatt az anyagiak terén kisebb nehézségekkel szembesülhettek. Ezekkel azonban meg tudtok birkózni, és ki tudtok jönni a hónapok végén, ha tudatosan odafigyeltek arra, hogy mire mennyit költötök. Közös kirándulásokat is szervezhettek, amivel erősíthetitek a családi kötelékeket.

3-as

Ebben az évben olyan problémák is felmerülhetnek a gyermeknevelés terén, amik korábban nem jelentkeztek. Ezek próbára tehetik a családi összetartást, és olykor vitákat is eredményezhetnek. Fontos, hogy ne indulatból beszéljétek meg a dolgokat, hanem higgadt fejjel, és igyekezzetek megismerni a gyerek nézőpontját is. Ha a felmerülő konfliktusokat partnerként oldjátok meg, azzal jelentősen elmélyíthetitek a szülő-gyermek kapcsolatot.

4-es

A gyermek egyre csak nő, ezzel együtt pedig megváltozhat a személyisége. Időnként komoly nehézséget jelenthet lépést tartani vele, sőt, az is előfordulhat, hogy a viselkedését különösnek ítélitek. Az őszinte beszélgetések segíthetnek megérteni egymás tetteit. Megeshet az is, hogy új félelmek merülnek fel bennetek, ezek azonban csak addig létezhetnek, amíg nem nyittok egymás felé. Amennyiben így tesztek, sok pozitív élményben lehet részetek.

5-ös

2016 fantasztikus év lehet számotokra, sok nevetés és vidámság jellemezheti elkövetkezendő napjaitokat. A konfliktusokat - ahogy minden család - ti sem kerülhetitek el, ám ha tudatosítjátok magatokban, hogy mennyire szeretitek egymást, akkor nem lehet okotok az aggodalomra. Elképzelhető, hogy valami miatt a költözés gondolata is előkerül, egy ilyen döntést mindenképpen jól fontoljatok meg, mielőtt végleg rábólintatok, hiszen az kihat a gyerek életére is.

6-os

Ebben az évben pénzügyileg stabilan állhattok, valamint a meglévő gyermek kora is optimálisnak mutatkozhat arra, hogy egy kistestvérrel bővüljön a család. Meglehet, hogy nemcsak elgondolkoztok rajta, hanem a sors meg is örvendeztet benneteket a csöppséggel, amit szerencsére az idősebb csemete jól fogadhat. A megváltozott helyzet azonban új kihívások elé állíthat benneteket, amik megoldásához szükségetek lehet külső segítségre, például a nagyszülők támogatására.

7-es

Nagy reményekkel indulhattok neki az évnek, több nagyobb szabású tervet is szőhettek, amiket szeretnétek az elkövetkező hónapokban megvalósítani. Ezek közül azonban lehetnek olyanok, amelyekről le kell mondanotok, illetve el kell halasztanotok, mert valami váratlanul közbejöhet. Lehetőségetek nyílhat arra, hogy átadjátok a gyermeketeknek, amit tudtok. Megismertethettek vele olyan dolgokat, amelyekről úgy gondoljátok, hogy később elengedhetetlenek lesznek a boldogulásához.

8-as

Az évben egy új állásajánlat kínálkozhat valamelyikőtöknél, amely lehet, hogy több pénzt is hozhat a konyhára. A hirtelen jött munka azonban elképzelhető, hogy hosszabb utazással jár, illetve kevesebb szabadidővel, ami miatt komoly dilemma elé kerülhettek. Gyermeketek többször is a támogatásotokra szorulhat egy-egy probléma megoldásában. Előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor az önállóságra taníthatjátok.

9-es

A 2016-os év több változást is hozhat a családotok számára, az élet úgy hozhatja, hogy új dolgokkal kell megbarátkoznotok. Egy remek utazás kerülhet kilátásba, amivel új közös élményeket szerezhettek, és egy kicsit megpihenhettek, aminek nagyon fogtok örülni. A mindennapokban a gyerkőc viselkedése olykor próbára teheti a türelmeteket, olyanokat is mondhat, ami meglephet benneteket. Ez azonban nem jelentheti azt, hogy ne szeretne mindkettőtöket, amit több alkalommal is kimutathat.

Ezt is szeretjük