Addig nem fogyókúrázott, amíg le nem bénult! Képeken az egykor 190 kilós nő
A végsőkig feszítette a húrt a következő fiatal nő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 31 éves texasi Victoria Bosquez 190 kilót nyomott két évvel ezelőtt. Nem véletlenül: saját bevallása szerint olyan tipikus hizlaló dolgokat evett, mint a pizza, az olajban sült ételek, a fagylalt, a cukorkák.

Victoria 190 kilóval...
... és ma, 70 kilóval könnyebben

Mindemellett sokat bulizott, keveset aludt és nem kevés alkoholt fogyasztott. A fogyásra mégsem esztétikai okokból vette rá magát.

Addig nem fogyókúrázott, amíg le nem bénult!

Victoria 2013 májusában szúró fájdalmat érzett a háta alsó részében, a lábában pedig szűnni nem akaró zsibbadás, majd bénulás jelentkezett. A jelentős számú plusz kilóinak köszönhetően rheumatoid arthritis alakult ki nála, ami döntő elhatározásra késztette.

Ahhoz, hogy újra tudja használni mindkét lábát, műtétre volt szüksége: sebészeti úton eltávolították gyomra 80%-át.

Ennek a beavatkozásnak, valamint az életmódváltásnak köszönhetően 70 kiló súlyfeleslegtől - vagyis testsúlya harmadától - szabadult meg. Bár még mindig elhízott, a fenti képek tanúsága szerint ma már sokkal jobb formában van. Mind mondja, szeretne a megkezdett úton járni, illetve egészsége érdekében még több fölös kilótól megszabadulni.

Fogyás gyomorgyűrűvel

Bár Victoria műtétéhez képest kevésbé drasztikus, de még mindig elég durva sebészeti beavatkozás a gyomorgyűrű. Kattints az alábbi videóra, és hallgasd meg, hogy vélekedik róla a szakember!

Ezt is szeretjük