Hogy néz ki a női test 70 kilogramm fogyás után? Ez a 3 gyerekes anyuka megmutatta
A 36 éves édesanya szörnyetegnek érezte magát.

Amanda-Nauffts-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A torontói Amanda Nauffts férjével három gyereket nevel: a hatéves Sergiót és az ötéves ikreket: Noah-t és Sophiát. A 36 éves édesanya 2016-ban még 150 kilogrammot nyomott.

Ma, 70 kilogrammal könnyebben Instagram-oldalán fotókat és tanácsokat oszt meg, valamint saját példájával motiválja a fogyni vágyókat.

70 kilogramm mínusz gyomor-bypass műtéttel

Amanda sosem volt vékony, de pár évvel ezelőtt beleesett a jól ismert anyukacsapdába: a terhességek idején jelentős súlytöbbletet szedett magára, amitől aztán a szülést követően sem tudott megszabadulni.

- Mindig is nagy volt a hasam, igazán soha nem éreztem magam nőiesnek vagy vonzónak. A jelentős túlsúlyom sok dologtól visszatartott: a gyerekeimet szerettem volna úszni vinni, de nem tudtam. Zavarban voltam, szégyenkeztem - nyilatkozta a Daily Mailnek.

#transformationtuesday 💥 Don't ever give up! Believe you can do it, that's the first step 👌 believe me I've been FAR from perfect on this journey 💯 I eat cake, I eat cookies and I don't always make the best food choices but the difference between the old me and the me today is that I don't consistently make bad choices. I DO consistently make they decision to get back on track tho and continue to push towards my goals 💪 I have settled in to the realization that, as a recovering food addict, this is going to be a life long battle that won't go away. It gets easier to control but never really goes away. So when you learn to not beat yourself up when you make the bad choices, it makes it so much easier to get back on track and regain your focus 🙌 Happy Tuesday!!! Go kick some ass!!!! 💥

Amanda Jean (@amandajean_rny) által megosztott bejegyzés,


Döntő elhatározásra csak akkor jutott, amikor súlya elérte a 150 kilogrammot. Rájött, hogy saját egészsége, illetve a gyerekei érdekében meg kell szabadulnia a túlsúlyától. 2017 januárjában gyomor-bypass műtéten esett át. Ilyenkor a vékonybél egy szakaszát a gyomor felső részéhez rögzítik, hogy az elfogyasztott táplálék egy része - áthidalva a gyomrot - rögtön a vékonybélbe jusson, ahonnan kevesebb kalória tud felszívódni. Ezt követően egy ideig speciális étrendet kellett tartania, melynek alapját a pépes, lágy, alacsony szénhidráttartalmú ételek adták. A pizzát és a tésztaféléket pedig örökre száműzte az étrendjéből, és hetente hétszer ment edzőterembe. Mindezek eredményeképpen 70 kilogramm súlyfeleslegtől szabadult meg, ám a tükörbe nézve nem volt elégedett.

- Úgy éreztem magam, mint egy szörnyeteg. Hiába adtam le a plusz kilókat, nagyon sok felesleges bőr maradt a testemen, ami miatt még továbbra is szégyenkeztem.

A cikk az ajánló után folytatódik

Maga a felesleges bőrmennyiség több mint 5 kilogrammot nyomott, melyet sebészi úton távolítottak el Amanda testéről. Amanda most már elégedett magával, továbbra is tartja a fehérjében gazdag, szénhidrátszegény diétát, rendszeresen edz, és vegetáriánus étrendet folytat.

- A műtétet követően elmentem vásárolni. Szexi fehérneműt vettem magamnak - felnőtt életemben először. Amit most élek, már egy másik élet. Sok energiám van, és, ha tükörbe nézek, gyönyörűnek látom magam.

Mire képes napi fél óra mozgás?

Szeretnél lefogyni? A következő képeken megmutatjuk, hogy milyen látványos eredmény érhető el akár napi 30 perc edzéssel.

Ezt is szeretjük