Melyik napon születtél?
Ez a legbujább szexuális fantáziád
Romantikus tengerparti szeretkezés, netán szex hármasban? Mindenkinek van kedvenc erotikus ábrándja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szexuális fantázia igen személyes dolog. De pároddal talán érdemes beszélned róla, hátha vevő lesz az ötleteidre. Öröknaptárunk segítségével kiszámolhatod, a hét melyik napján születtél, és ez alapján miről ábrándozol titokban.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Már kamaszként foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen is lehet egy vadidegennel szexuális kalandba bonyolódni. Rendkívüli módon izgat az a fantázia, hogy megismerkedsz egy ismeretlennel, akivel aztán még aznap éjjel az ágyban köttök ki, a következő reggelen pedig végleg elköszöntök. Az idő múlásával egyre nagyobb a valószínűsége, hogy az egyéjszakás kalandról szövögetett terveid már nem rekednek meg a fantázia szintjén. Ha megtetted a szükséges óvintézkedéseket, vágj bele!

Ha kedden születtél

Nincsenek komoly gátlásaid szexuális téren. Igen nyitott és érdeklődő vagy az ágyban. Ha éppen nincs pasid, akkor sem esel kétségbe, hiszen a technika csodáinak köszönhetően már számos alternatív lehetőség kínálkozik vágyaid kielégítésére. Kedvenc fantáziád is a berregő kis elektromos kütyükkel van összefüggésben: szeretnél különböző szexuális játékszereket kipróbálni pároddal. Nos, ez a fantázia nem kell, hogy gondolati szinten rekedjen meg. Bátran hozakodj elő vele – a férfiak díjazni szokták az ilyesmit.

Ha szerdán születtél

Nem fecsegsz feleslegesen a szexről, és kissé zárkózott is vagy e téren. Ettől függetlenül szexuális fantáziáid egészen bátrak. Egyik legtitkosabb vágyad a szerepjátékokkal van összefüggésben: szeretnéd kipróbálni, hogy milyen is lehet férfiként meghódítani a partnered. Kíváncsi vagy, milyen az, amikor igazán domináns szerepbe kerülsz a szexualitás terén. Ha elég bátornak érzed magad, nyugodtan változz át egy éjszakára.

Ha csütörtökön születtél

Vonzódsz az extremitásokhoz – ezt soha nem is titkoltad. Minden olyan dolog érdekel, ami egy kicsit is furcsa, és kevéssé megszokott a szexben. Legkedvesebb fantáziád pedig nem más, mint az, hogy kikötözve élhesd át az orgazmust. Ez nem jelenti, hogy érdekelnének a mazochista dolgok, inkább csak arra vagy kíváncsi, hogy viseled a kötöttségeket, és ezzel együtt a teljes felszabadultságot. Ha úgy érzed, párod nem kimondottan prűd e téren, talán ideje, hogy felvázold neki ezt az ábrándot.

Ha pénteken születtél

Munkás hétköznapok, elröppenő hétvégék. Az utóbbi időben valószínűleg egyre kevesebb időd jutott a pihenésre, a feltöltődésre és a szexre. Épp ezért néha igen határozottan tör rád a vágy, hogy egy teljes napot szentelj a testi élvezeteknek. Nyugodtan oszd meg pároddal ezt a fantáziát, és próbáljatok meg édeskettesben együtt tölteni egy napot. Kapcsoljátok ki a telefont, és csak egymással foglalkozzatok.

Ha szombaton születtél

A sokszor szkeptikus felszín alatt meglepően romantikus lélek vagy. Legkedvesebb szexuális fantáziád egy holdfényes tengerparti szeretkezésről szól. Gyakran elképzeled a sós víz érintését, miközben pároddal egymást kényeztetitek a homokos parton. Most talán még egy kicsit hűvös idő van a terv megvalósításához, ám nyáron – ha lesz rá lehetőségetek – feltétlenül utazzatok el a tengerhez. De addig is érdemes gyakorolni a fürdőszobában.

Ha vasárnap születtél

Kimondottan izgatják a fantáziádat a megszokottól merőben eltérő dolgok. Legvadabb szexuális ábrándod nem más, mint a kettő plusz egy fő – szeretnéd kipróbálni hármasban. Ha arra vágysz, hogy ez a fantázia meg is valósuljon, jól teszed, ha alaposan megtervezed. A hármas szex ugyanis könnyen veszélyessé válhat, és komoly párkapcsolati gondokhoz vezethet a későbbiekben. Nem árt tehát, ha óvatos vagy vele.

OLVASD EL EZT IS!

no gyongy has
  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

no kozeli telefon
  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük