Miért születtél a világra?
Alapszámod elárulja
Ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot, tudnod kell, milyen feladatot szántak neked az égiek, és hogyan hajthatod végre tökéletesen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint minden egyes számjegy más-más energiát képvisel. Születési napod megmutatja alapszámodat - egytől kilencig -, mely sok mindent elárul személyiségedről. Többek között azt is, miért születtél erre a világra.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Az 1-es szám energiája – ha semmi nem korlátozza rezgését – leginkább kreatív törekvésekben nyilvánul meg. Mivel ötletekben bővelkedsz, arra születtél, hogy életed minden területén kreatív módon fejezd ki magad. Arra azonban vigyáznod kell, hogy mire is használod ezt az erőt. Ha ugyanis kreatív energiáid nem a megfelelő mederben csörgedeznek, akár pusztító formában is megnyilvánulhatnak.

2-es alapszám

Azért születtél a világra, hogy erőddel, együttműködő- és segítőkészségeddel támogasd környezetedet. Ehhez azonban először fel kell ismerned saját korlátaidat, illetve azt, hogy meddig terjed a felelősséged. Ellenkező esetben ugyanis könnyen előfordulhat, hogy túlvállalod magad. Épp ezért kerülnöd kell a túlzásba vitt szolgaiságot, mert ennek következtében neheztelés, megbántottság és ellenállás lehet az osztályrészed.

3-as alapszám

Életfeladatod beteljesítése során konstruktív érzelmi megnyilvánulásokkal kell hozzájárulnod a világ fejlődéséhez. Ehhez arra van szükséged, hogy a lehető legközvetlenebb, legpozitívabb és őszinte módon oszd meg embertársaiddal ötleteidet és érzéseidet. Hogy beteljesítsd születési feladatod, meg kell találnod az önkifejezésnek azt a formáját, mellyel örömöt és lelkesedést válthatsz ki az emberekből.

4-es alapszám

Te leszel az az ember, aki környezete stabilitását és biztonságát szolgálja. Ehhez a rendeltetéshez azonban szükséged van arra, hogy saját személyiségedet megfelelően fejleszd. Ha például házat vagy bármi mást építesz, először akkor is stabil alapokra van szükséged. Ezt a tényt először fel kell ismerned ahhoz, hogy eleget tudj tenni a születésedkor rád ruházott feladatnak. Csak így lehetsz ugyanis támasza a külvilágnak.

5-ös alapszám

Azért születtél a világra, hogy az önfegyelem és a koncentráció által igazán mély tapasztalatokat szerezz. Amíg azonban meg nem leled belső szabadságodat, hajlamos vagy arra, hogy ide-oda ingadozz a végletes függés és szélsőséges függetlenség között. Számtalan dologba bele kell kóstolnod ahhoz, hogy minél inkább megismerd a valós világot, és a megszerzett élmények birtokában mások segítségére lehess.

6-os alapszám

Gondolataid és magasztos ideáid miatt hajlamos vagy időnként kicsit elrugaszkodni a valóságtól. A szépségről és a tisztaságról alkotott elképzeléseid könnyen szétmorzsolódhatnak, amint belecsöppensz a hétköznapi életbe. Azért vagy ezen a világon, hogy mindenben és mindenkiben felismerd a tökéletességet és a magasabb rendűt. Mindehhez azonban arra is szükséged lesz, hogy elfogadd, a valóság kicsit máshogy működik.

7-es alapszám

Éles elmédnek köszönhetően képes vagy olvasni a sorok között. Mindemellett meglátod a szépséget az olyan egyszerű dolgokban, mint a virágok, a tenger vagy az ég kékje. Azért születtél a világra, hogy megtanulj kellőképpen bízni a benned rejlő bölcsességben és szeretetben. Ha pedig mindezt elérted, hívd fel mások figyelmét mindarra a szépségre, mely az orruk előtt van, de ők legtöbbször észre sem veszik.

8-as alapszám

Fiatalabb korodban jellemző rád, hogy küzdesz a pénzért, a hatalomért, a befolyásért vagy éppen a jó hírnévért. Életed legnehezebb próbatételére valószínűleg csak később ismersz rá. Születésedkor kapott feladatod, hogy tökélyre fejleszd a jólét és a hatalom gyakorlását, ám mindezt ne saját céljaid elérése érdekében tedd. Idővel meg fogod találni annak módját, hogyan állíthatod ezeket az eszközöket magasabb rendű célok szolgálatába.

9-es alapszám

Természetes mélységed és karizmád révén könnyen kerülhetsz vezető pozícióba. Ha pedig mindez sikerül, őszinteségednek, kiegyensúlyozottságodnak és bölcsességednek köszönhetően sokak példaképévé válhatsz. Életfeladatod épp ezért a legnagyobb mértékű teljességet követeli meg tőled. Egyrészt igazodnod kell a magasabb rendű irányelvekhez, másrészt saját példáddal kell ösztönöznöd környezetedet.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük