Jól jönne egy kis plusz pénz?
3 pénzhozó varázslat, ami segíthet
Ezek az egyszerű pénzhozó varázslatok felturbózhatnak egy kicsit anyagilag.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnél megvenni egy csinos cipőt, de sajnos az ára is magas, nemcsak a sarka? Szépítgetnéd a lakást, de nincs rá keret? Elmennél egy hétvégére valahová pihenni, de sajnos nem futja? Ha plusz pénze lenne szükséged, segítségül hívhatod az ezotériát, azon belül is a pénzhozó varázslatokat.

Az alábbi három trükkhöz nincs szükség szakavatott kezekre, akkor is könnyen elvégezheted őket, ha egyébként még soha nem alkalmaztad az ezotériát mint a pénzcsalogatás eszközét. Nemcsak a varázslatok, hanem az ahhoz szükséges eszközök is nagyon egyszerűek, talán még otthonodban is fellelhetőek, de ha nem, akkor könnyen beszerezhetőek.

Horoszkópos varázslat

Ehhez a pénzhozó varázslathoz gyertyákra és két pénzérmére lesz szükséged. Az egyik gyertya zöld legyen, ez a pénzt szimbolizálja, a másik pedig a csillagjegyednek megfelelő szín. Ha Kos vagy, vörös, ha Bika, világospiros,  ha Ikrek, sárga, ha Rák, ezüst, ha Oroszlán, arany, ha Szűz, barna, ha Mérleg, világoskék, ha Skorpió, bordó, ha Nyilas, sötétkék, ha Bak, sötétzöld, ha Vízöntő, narancssárga, ha pedig Halak, világoszöld gyertyára lesz szükséged.

A varázslatot úgy készítsd elő, hogy tedd jobb oldalra a csillagjegyednek megfelelő színű gyertyát, balra pedig a zöldet. A két gyertya közé helyezd el a két darab pénzérmét.

Gyújtsd meg a gyertyákat, majd égesd őket 15 percen át. Gondolj végig arra az összegre, amire szükséged lenne! Végül fújd el a gyertyákat, először a csillagjegyedét, majd a zöld színűt.

Hatnapos varázslat

Ennek a varázslatnak az elvégzéséhez kicsit több idő kell, így csak akkor válaszd ezt, ha van hozzá türelmed. A rituálét ugyanis meg kell ismételni hat napon át napi egy alkalommal.

Kell hozzá egy zöld gyertya, egy papír és egy toll. A papírra írd fel, mennyi pénzre lenne szükséged, és az időpontot, mikorra kellene az összeg. Ezután tedd a papírra a zöld gyertyát, és gyújtsd meg!

Az égő gyertya köré tartva a két tenyered kérd az univerzumtól, hogy a lángja világítsa meg számodra a szükséges pénz megszerzése felé vezető utat. Miután ezzel megvagy, fújd el a gyertyát, és képzeld el, ahogy eléred a célod, és hozzád kerül a pénz.

Pénzcsalogatás feng shuival

Ha nem vagy híve a sok hókuszpókusznak, és inkább nem varázsolnál, csalogathatod a pénzt a feng shui segítségével is. Az ősi kínai hagyomány szerint bizonyos színek, illetve illatok hozzásegíthetnek az anyagi gyarapodáshoz.

Lakásod pénzterületére - így találhatod meg - helyezz el lila és zöld tárgyakat, mert ezek a színek vonzzák a pénzt és a jólétet. Tehetsz erre a területre szegfűszeges, verbénás vagy levendulás füstölőt, illetve illóolajos párologtatót, ugyanis ezek az illatok is pénzhozók. Idővel ezek a feng shui praktikák meghozhatják gyümölcsüket, és pénztárcád vastagabb lehet.

Ezt is szeretjük