Mivel tudod megtartani a párodat?
Aszcendensed elárulja
Melyik tulajdonságod az, melyet párod leginkább értékel? Az érzelmekért felelős aszcendens elárulja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy férfit megtartani sokszor nehezebb, mint megszerezni. Az együtt töltött hónapok és évek alatt számtalan kisebb-nagyobb párkapcsolati konfliktussal kell megbirkóznotok.

Aszcendensed megmutatja, hogy milyen hibáiddal ijesztheted el az ígéretesnek ígérkező szerelmet magad mellől.

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

A horoszkóp szerint számodra az élet állandó harc az első helyért, melyet mindenáron meg akarsz szerezni. Mindez vonatkozik a párkapcsolatodra is. Előfordul, hogy közvetlen fellépéseddel és hevességeddel szinte lerohanod kedvesed - ami azonban nem túl szerencsés. Egyáltalán nem biztos, hogy meg tudod őt tartani, ha képtelen vagy a rugalmasságra és a megértésre. Igyekezz nyers természetedet egy kicsit visszafogni a közös jövőtök érdekében.

Bika

Bika aszcendensed miatt kissé nehézkes természet vagy. A horoszkóp szerint rosszul tűröd a változásokat, sőt, olykor kimondottan ellenállsz az új dolgoknak. Ha közös jövőt tervezel a pároddal, mindennél fontosabb, hogy változtass ezen a viselkedésen. Jó értelemben vett szenvedélyed és többnyire megértő természeted ugyanis nem biztos, hogy feledtetni tudja kedveseddel a rád jellemző hihetetlen rugalmatlanságot.

Ikrek

Hajlékonyságod révén szinte mindig alkalmazkodsz a változó körülményekhez, és könnyedén megoldod a mindennapok problémáit. Ez a tulajdonságod igen jól jön a párkapcsolatban - hiszen ennek köszönhetően kész vagy arra, hogy kedvesed jellemvonásait kiegészítsd, és simulékony társként viselkedj. Könnyen megtartod magad mellett a párod, az egyetlen probléma inkább az lehet, hogy túlságosan is feladod önmagad. Erre érdemes odafigyelned!

Rák

Érzékeny természetednek köszönhetően remekül észleled párod pillanatnyi szükségleteit. Ezt a Rák aszcendensednek köszönhető tulajdonságodat kamatoztatod a szexualitás terén és a hétköznapi teendők során egyaránt. Gondoskodó hajlamodat, kedvességedet és segítőkészségedet kedvesed nagyra értékeli. Épp ezért nem valószínű, hogy félrekacsintgatna, hiszen úgy érzi, te az élet minden területén megadod neki azt, amire igazán vágyik.

Oroszlán

A horoszkóp szerint határozott fellépéseddel hívod fel magadra a férfiak figyelmét. Kreativitásoddal és megnyerő stílusoddal pedig könnyen leveszed a lábáról az ellenkező nem tagjait. A párkapcsolatban viszont gondot okozhat, hogy saját fontosságod tudatában kevéssé vagy tekintettel kedvesed igényeire. Ha ő igazán számít neked, és szeretnéd, ha kapcsolatotok nem lenne tiszavirág életű, itt az ideje, hogy jobban figyelj az ő igényeire is.

Szűz

Tárgyilagos és racionális természeted igen nagy hasznodra válhat a munkád során, a párkapcsolatban viszont sokszor hátrányt jelenthet. Viselkedésed miatt ugyanis nagyon hamar egyhangúvá válhatnak a hétköznapjaitok. Ha meg akarod tartani a kedvesed, Szűzként szükséged lesz egy csipetnyi kreativitásra és egy nagy adag játékosságra is. Ne félj elengedni a fantáziádat, és felejtsd el néha a rád jellemző görcsös szabálytiszteletet.

Mérleg

A horoszkóp szerint barátságos és kiegyensúlyozott természetednek köszönhetően igen könnyen teremtesz kapcsolatot. Ez egyaránt vonatkozik a baráti kötelékekre és a szerelemre. A későbbiekben sincs szükséged arra, hogy rámenős vagy akaratos legyél a pároddal, mivel kedvességeddel bármit el tudsz érni nála. Mindezek miatt nem jellemző, hogy társad máshol keresné a boldogságot, hiszen tőled mindent megkaphat, amire szüksége van.

Skorpió

A Skorpió aszcendens hatására általában röntgenszemekkel figyeled a másikat, és megpróbálsz teljesen átlátni rajta. Mindezt anélkül teszed, hogy magadból bármit is megmutatnál. Különösen akkor jellemző rád, hogy felveszed a pókerarcot, ha valamilyen probléma merül fel közöttetek. Ilyenkor szinte megközelíthetetlenné válsz. Ezzel a viselkedéssel azonban könnyen elveszítheted a párodat. Talán itt lenne az ideje, hogy őszintébb és kissé nyitottabb legyél vele.

Nyilas

A horoszkóp szerint alapvetően optimista beállítottságú vagy, és természetes lelkesedéseddel az első időkben könnyen magaddal ragadod az ellenkező nem tagjait. Hosszútávon azonban figyelned kellene néhány dologra. Mivel rendszerint meg vagy győződve róla, hogy csak neked lehet igazad, és bárki példát vehet rólad, hajlamos vagy kioktatni kedvesedet. Amennyiben szeretnéd őt megtartani, okosabb, ha kicsit rugalmasabban viselkedsz, és nem ragaszkodsz a magad igazához.

Bak

Egyenességeddel és határozottságoddal nagyon meggyőzően hatsz az ellenkező nemre. Ez már a párkapcsolataid elején megmutatkozik. A későbbiekben azonban Bakként egyre jellemzőbb lesz rád, hogy a romantikát hanyagolva inkább az élet racionálisabb oldalára helyezed a hangsúlyt. Mindez nem kimondottan szerencsés, ha meg akarod tartani a pasit. Kicsit legyél rugalmasabb, vedd elő a humorérzékedet és a fantáziádat is.

Vízöntő

Látszólagos nyitottságod és élénkséged mögött hűvösség rejlik. Ritkán engeded igazán közel magadhoz a párodat, ráadásul nem kimondottan szeretsz kötöttséget vállalni. A horoszkóp szerint mindezen vonásaid miatt nehezen alakítasz ki tartós párkapcsolatot. Ha azonban mégis megpróbálkoznál vele, változtatnod kell a viselkedéseden. Ahhoz, hogy megtartsd kedvesedet, rendkívül fontos, hogy nyitottabban viselkedj vele, és megbízz benne.

Halak

Álmodozó és kissé visszahúzódó Halak-természeted miatt kezdetben sok férfi lát benned fantáziát. Ez a fajta titokzatosság valósággal megigézi őket. Hosszabb távon azonban éppen ez a tulajdonságod lehet a veszted. Ha nem dolgozol azon, hogy ti ketten összekovácsolódjatok, hanem a problémák felmerülését követően inkább saját belső világodba menekülsz, könnyen elveszítheted a kedvesed. Fontos lenne, hogy megbízz benne, és a lényeges kérdéseket megbeszéljétek.

Cikkünk Brigitte Theler Tökéletes társ a horoszkóp tükrében című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no fulhallgatoval
  • horoszkóp
  • párkapcsolati probléma

Jellemző párkapcsolati hibáid

ferfi no borozas
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Milyen jegyben születtél?

Ezt is szeretjük