Jellemző párkapcsolati hibáid

Horoszkóp

Minden erőfeszítésed ellenére is kudarccal végződnek a kapcsolataid? Horoszkópunkból megtudhatod, mi lehet az oka, és mit tehetsz ellene.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Minden erőfeszítésed ellenére is kudarccal végződnek a kapcsolataid? Horoszkópunkból megtudhatod, mi lehet az oka, és mit tehetsz ellene.

A zodiákus minden egyes jegye másként viselkedik a párkapcsolatban. Más-más pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek, és problémáik is különbözőek. Ha érdekel, te magad milyen hibákat ejtesz, és ez alapján mely problémák térnek vissza újra és újra az életedben, szerelmi horoszkópunkból megtudhatod.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként szerelmi életedet kezdetben hatalmas szenvedély jellemzi, ám ez gyorsan - és a másik ember számára érthetetlen módon - alábbhagyhat. Nehezedre eshet a kötődés, önmagad odaajándékozása. Önkifejezésed erős, társaddal szembeni elvárásaidat hajlamos lehetsz túl direkt, impulzív módon kifejezésre juttatni.
Ezt erősítsd meg magadban: kitartás, következetesség, tapintat.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A szerelmi horoszkóp szerint erős lehet benned a másik ember iránti birtoklási vágy, amit ugyan nem az önzés, hanem a biztonság iránti igényed táplál, ám ettől még terhes a számára. A fentiekből adódóan hajlamos lehetsz a féltékenységre. A szórakozás és az élvezetek az átlagosnál fontosabb szerepet játszanak az életedben, így társad azt érezheti, önmagában nem elég neked.
Ezt erősítsd meg magadban: feltétel nélküli adás, bizalom.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Szellemi mozgékonyságod és a változatosság iránti igényed miatt a kötöttségek mindennél távolabb állnak tőled, olyannyira, hogy mindez átcsaphat következetlenségbe, állhatatlanságba. Könnyen leszel szerelmes, ám, mivel félted a szabadságodat és a függetlenségedet, ezt az érzést elnyomhatod magadban. Ikrekként társad szemében hűvösnek, elérhetetlennek tűnhetsz.
Ezt erősítsd meg magadban: a feloldódásra és az elmélyülésre való képesség, az érzelmek kifejezésre juttatása.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Hajlamos vagy a mesebeli herceg ismérveit belelátni párodba, így előbb-utóbb törvényszerűen csalódsz benne. Az ilyen jellegű negatív tapasztalatok kiábrándulttá, depresszívvé tehetnek, így csökken az esélyed a boldog párkapcsolat kialakítására. A szerelmi horoszkóp szerint megnyilvánulásaidat nagymértékben befolyásolják hangulatingadozásaid, ami a másik ember számára fárasztóvá válhat.
Ezt erősítsd meg magadban: realitásérzék, optimista látásmód, önuralom.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Öntudatosságod és büszkeséged a párkapcsolataidban is megnyilvánul, néha kissé teátrális módon, ami azonban szélsőséges esetben elmehet a hatásvadászat irányába. Oroszlánként igényled a kényeztetést, és a legkevésbé sem bánod, ha társad egyebek között az anyagiak révén is kifejezésre juttatja az irántad való csodálatát. Ez azonban hosszabb távon mindenféle értelemben kimerítheti őt.
Ezt erősítsd meg magadban: szerénység, figyelmesség, az anyagiaktól való elvonatkoztatás.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Sokszor nem szavakkal, hanem cselekedetekkel - például főzéssel vagy a gondoskodás egyéb formáival - fejezed ki a másik ember iránti szeretetedet, holott ő a verbális megerősítést is igényelné. A szerelmi horoszkóp szerint kapcsolataidban nagy jelentőséget tulajdoníthatsz a praktikusságnak. Hajlamos vagy a kritikusságra, esetenként nyers vagy, ezért a társad kirekesztve érezheti magát az életedből.
Ezt erősítsd meg magadban: az érzelmek kinyilvánítása, spontaneitás.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként szeretsz és tudsz is flörtölni, olyannyira, hogy ezt akár partnered társaságában is megteszed. Különös jelentőséget tulajdonítasz a stílusosságnak, és hasonlóan fontos számodra a szerteágazó kapcsolatrendszer kialakítása. Eközben érzelmeid háttérbe szorulhatnak, így társad számára kívülállónak, elérhetetlennek, esetleg kimondottan hűvösnek tűnhetsz.
Ezt erősítsd meg magadban: elmélyülésre való képesség, figyelmesség, odaadás.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Pozitív és negatív érzelmeidet egyaránt rendkívül intenzíven éled meg és nyilvánítod ki, ami ijesztő lehet a másik ember számára. A szerelmi horoszkóp szerint hajlamos vagy a manipulálásra, illetve a lelki vagy szexuális függőség kialakítására. Nehezen lépsz túl a sérelmeken, és még az is megeshet, hogy az alkalmas pillanatban bosszút állsz a másik emberen.
Ezt erősítsd meg magadban: önuralom, partnered egyenrangú félként való kezelése, a megbocsátás képessége.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az állatöv nagy utazója vagy, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Könnyen lépsz ki egy kapcsolatból, hogy azon nyomban bele is kezdj egy másikba, így - becsületességed ellenére - érzelmeidben állhatatlannak és ingatagnak tűnhetsz. Nyilasként idealisztikus elképzeléseket dédelgethetsz magadban a tökéletes társról, és mindig hagysz egérutat magadnak, hogy, ha a sors az utadba vetné őt, ne szalaszd el.
Ezt erősítsd meg magadban: következetesség, gyakorlatias gondolkodásmód.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Állandó kontroll alatt tartod magad. Érzelmeidet nehezen és visszafogottan nyilvánítod ki, és kevés teret engedsz életedben a spontaneitásnak. A szerelmi horoszkóp szerint hidegnek és humortalannak tűnhetsz. Kötelességtudatodból és gyakorlatias szemléletedből fakadóan egy kiüresedett kapcsolatot is képes vagy fenntartani, akár azon az áron is, hogy lemondasz a szerelemről.
Ezt erősítsd meg magadban: spontaneitás, az érzelmek kinyilvánítása.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Rendkívüli szabadságvágyadból fakadóan kapcsolataid változatosak és felületesek lehetnek. Ezért - bár Vízöntőként a lelked mélyén arra vágysz, hogy feloldódj a másik emberben - idővel közönyössé és érzelemmentessé válhatsz. Eredetiségedet túlhangsúlyozhatod, ami tovább csökkenti az esélyt arra, hogy kiegyensúlyozott párkapcsolatot alakíts ki.
Ezt erősítsd meg magadban: megnyílás a másik ember előtt, állhatatosság.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Vágyaid és illúzióid elhomályosítják a látásodat, ezért hajlamos lehetsz egyszer túl-, máskor alulértékelni a társadat. Esetenként aránytalan áldozatokat hozhatsz érte, amit ő nem tud kellőképpen viszonozni. A szerelmi horoszkóp szerint emiatt az áldozat szerepét játszhatod kapcsolataidban. Nem vagy képes elhatárolni magad, így könnyen előfordulhat, hogy ténylegesen kihasználnak.
Ezt erősítsd meg magadban: realitásérzék, megfelelési vágy.

Ezt is szeretjük