Mit gondol rólad a főnököd?

Születésnapod megsúgja

Megbízható munkatársnak tart, vagy komoly kétségei vannak afelől, hogy hosszútávon együtt tudtok működni?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A munkához való viszonyod, valamint a személyiséged alapvetően meghatározza felettesed rólad alkotott véleményét. Szorgalmaddal és maximalizmusoddal könnyen lehetsz a főnök kedvence.

A hosszú távú együttműködés szempontjából azonban az is lényeges, hogy személyiségedet is elfogadja, emberileg megértsétek egymást.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Valljuk be, nem vagy az a munka hőse típus. Lehetőség szerint kerülöd a túlórákat, és gyakran megesik, hogy még a kötelező feladatok alól is kibúvót keresel. Éppen ezért ne lepődj meg, ha felettesed úgy gondolja, nem te vagy a legmegbízhatóbb alkalmazottja. Ha előléptetésről vagy fizetésemelésről van szó, feltehetőleg nem te leszel az első, aki az eszébe jut.

Ha kedden születtél

Amennyiben főnököd szeret az első benyomás alapján ítélni, talán
azt gondolja, alkalmatlan vagy a megfeszített, kemény munkára. Ha azonban nem hagyja, hogy könnyed személyiséged, fesztelenséged megtévessze, be fogja látni, hogy nagyon is lehet rád számítani. Néhány közösen végzett komolyabb projekt után megbizonyosodik róla, hogy olyasvalakivel dolgozik együtt, aki a cég egyik nélkülözhetetlen fogaskereke is lehet.

Ha szerdán születtél

Főnököd abszolút megbízható munkaerőnek tart. Nem véletlen, hiszen már jó néhányszor bebizonyítottad neki, hogy a kritikusabb szituációkban is lehet rád számítani. Nincsenek kétségei afelől, hogy, ha megbíz egy munkával, azt legjobb tudásod szerint végzed el. Arra azonban vigyázz, hogy csak azért, mert lelkiismeretesnek tart, és tudja, hogy terhelhető vagy, ne te legyél az, aki esténként utolsónak teszi le a munkát.

Ha csütörtökön születtél

Előfordulhat, hogy felettesed sokáig úgy gondol rád, mint lassú és kényelmes beosztottra. Bár nem jár messze az igazságtól, idővel be fogja látni, hogy, ha minőségi munkára vágyik, el kell fogadnia a tempódat. Komótosságod miatt talán sosem leszel a kedvence, ám valahol elismeri - akár tiszteli is - a munkával szembeni alázatodat, illetve azt a fajta maximalizmust, mely nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszik.

Ha pénteken születtél

Főnököd maximálisan megbízik benned, hiszen pontosan tudja, hogy, ha elvállalsz egy munkát, azt határidőre befejezed. Azzal is tisztában van, hogy mindig a minőségre törekszel, épp ezért rendkívül hálás neked - még akkor is, ha ezt nem érezteti veled mindig. Mindezek miatt elfogadja, ha lepasszolod a túlórákat, és megérti, hogy nem vagy hajlandó hazavinni a munkát.

Ha szombaton születtél

Amennyiben hasonló értékrendet vallotok, illetve kicsit is egy hullámhosszon vagytok, felettesed minden bizonnyal meg van elégedve veled. Ellenkező esetben sajátos stílusod beárnyékolhatja a kettőtök viszonyát. Ha szeretnél jó kapcsolatot kialakítani a főnököddel, itt az ideje, hogy visszafogd túlzott őszinteségedet, és belásd, hogy nem kell mindent kimondani.

Ha vasárnap születtél

Keményen dolgozol, ha szükség van rá, és értelmét is látod az elvégzett feladatnak. Ha azonban olyan munkát osztanak rád, melyet feleslegesnek tartasz, egyáltalán nem biztos, hogy beleadsz apait-anyait. Ezzel főnököd is tisztában van, és nem igazán rajong érte. Előfordulhat, hogy a nem szeretem munkákkal szembeni erős ellenérzésed még akadályozhatja szakmai előrejutásodat.

Ezt is szeretjük