5 egyszerű szerelmi jóslás
Megtalálod az igazit?
Ha kíváncsi vagy, hogy alakul a szerelmi életed, nem kell feltétlenül jósnőhöz fordulnod. Próbáld ki módszereinket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megcsaltak és elhagytak? Vagy te nem vagy biztos abban, hogy partnereddel összeilletek? Nézz a jövőbe, és tudd meg, mi vár rád szerelmi téren! Míg régen a jövendőmondó módszereket háborúk, nagy történelmi események, királyok karrierjének megjósolására használták, mára a legfontosabb kérdés a szerelem maradt. A szív titkai éppen annyira kifürkészhetetlenek ma, mint száz évvel ezelőtt, a jóstechnikák köre viszont alaposan bővült.

Nem kell kristálygömbös cigányasszonyhoz fordulnod, ha meg akarod tudni kapcsolatod jövőjét - eláruljuk, milyen egyszerűbb lehetőségek állnak a rendelkezésedre!

Számmisztika

Ha bizonytalan vagy abban, ki legyen a kedvesed, kérj segítséget a számoktól! A számmisztika bűvös világa nemcsak személyiségedről árul el sokat, hanem azt is megtudhatod, milyen pasi illik hozzád. Születésnapodból egyszerűen kiszámíthatod alapszámodat, ami meghatározza, hogyan viszonyulsz az élet dolgaihoz. A páros és páratlan számokról alapvetően el lehet mondani, hogy míg az előbbiek nőies, az utóbbiak férfias tulajdonsággal ruháznak fel, emellett azonban olyan rejtett vágyaidról is árulkodnak, melyek tudat alatt befolyásolhatják kapcsolataidat.

A számok és az univerzum közötti kapcsolat elméletének kidolgozója Püthagorasz volt. Eszerint az egy és kilenc közötti számok az univerzum rezgésszámaira rezonálnak, úgyhogy alapszámod az univerzummal való közvetlen kapcsolatodról árulkodik. Ismerd meg számodat, és keresd a választ a kérdésedre! Ha pedig azt szeretnéd megtudni, alapszámod alapján ki illik hozzád, olvasd el cikkünket!

Tenyérjóslás

Veled is előfordult már, hogy a körúti napsütésben sétálva megragadta egy öregasszony a kezedet, és mindenáron szerelmi életedről akart jósolni? Sokan vannak, akik az egyszerű jóstechnikákat könnyű pénzszerzés céljából használják fel, pedig a tenyérjóslás a jövendőmondás egyik legrégebbi és legszebb formája.

Ahogy az ujjlenyomatod bárhol és bármikor árulkodik személyazonosságodról, úgy tenyered egyedi vonalai, barázdái is sokat elárulnak rólad.
A sors és a jellem megismerésének művészetét legtöbbször gazdagság és karrier jövendölésére alkalmazzák, de kapcsolatod jövőjéről is meglepő igazságokat tudhatsz meg. Nem kell azonban feltétlenül fizetned a kincset érő titkokért, te magad is olvashatsz tenyered vonalaiból cikkünk segítségével.

Ji Csing és a szerelem

Az ősi kínai jóstechnika a környező élővilág mintáira épül. A három vonalból álló képeket a jin és a jang szimbólumai adják, amiből nyolcféle trigram építhető fel. Ezek a természet energiáit jelképezik, melyek segítségével megoldást találhatsz kérdéseidre, vagy tanácsot kaphatsz, ha válaszúthoz érkeztél.

A technikát Carl Yung filozófus honosította meg az európai kultúrában, ami azóta nagy népszerűségnek örvendő jövendölési módszer. Ha tehát a természet energiáitól vársz kérdést szerelmi ügyekben, fordulj a Változások könyvéhez!
Hernádi Gyula módszerére alapozva a Femina is elkészítette Ji Csing jósdáját, ahol a trigramok felülről lefelé építkezve adnak választ. Tedd fel a kérdésed, és dobj hatszor Ji Csing érméinkkel!

Szerelmi ingázás

Megválaszolatlan kérdéseiddel fordulhatsz az ingához is! A lánc végén lengő kis test kezed önkéntelen mozdulatai által vezérelve mozdul ki valamelyik irányba, elárulva kérdésedre a választ. Fontos, hogy csak eldöntendő kérdéseket tegyél fel, ugyanis mondatokat nem, csak válaszokat kaphatsz. A legjobb, ha csillagjegyednek megfelelő kristályból készült ingát választasz, így még jobban össze tudsz hangolódni a szerkezettel.

Kristályingád saját energiatöltetén keresztül szintén ráhangolódhatsz az univerzum rezgéseire, így kapva választ a téged leginkább foglalkoztató kérdésekre. Kezed önkéntelen mozdulatainak másik titka azonban az, hogy tudat alatt már egy csomó válasz készen áll benned, amiket csak tudatod kizárásával tudsz előhozni. Az inga ezeket az önkéntelen jeleket változtatja számodra értelmezhető válaszokká, így megtalálhatod a rég keresett, harmonikus szerelemhez vezető utadat is. Ha többet szeretnél megtudni az ingával való szerelemjóslásról, olvasd el cikkünket!

Szerelmi kristályok

Ha párkapcsolati gondjaid vannak, a kristályok erejéhez is fordulhatsz. A színes köveket válaszd ki körültekintően, és hordd mindig magadnál, hogy energiát kapj tőlük! Egyes kristályok különösen hatásosak lehetnek, ha szerelmi bánat gyötör, de a kristályok általános jótékony hatása még a betegségekkel szemben is ellenállóbbá tehet. Ha szerelmi segítséget vársz az értékes kövektől, cikkünk segítségedre lesz ebben!

OLVASD EL EZT IS!

rozsa kez
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük