Mély érzelmek, jó kommunikáció, vad szex - Kivel élheti át, aki Ikrek jegyű?
Mint minden csillagjegynek, az Ikreknek is megvan az ideális párja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember életében az egyik legnagyobb, központi feladat, hogy megtalálja élete szerelmét, ez azonban nem mindenki számára könnyű: egy biztos, mindenkinek létezik egy tökéletes párja.

Azt, hogy ki is ez a tökéletes pár, persze sok minden meghatározza. Belső tulajdonságai, zömében, aztán a hasonló elképzelések a hálószobában, és végül, a jó öreg, sokat emlegetett kémia. 

Az elsőt, vagyis a belső tulajdonságokat illetően az ezotéria segítséget nyújthat, ugyanis csillagjegye alapján mindenki más-más személyiséggel, más-más pozitív és negatív tulajdonságokkal rendelkezik.

Az alábbiakban elemezzük az Ikrek jegyet, illetve az is kiderül, hogy mely másik csillagjegyekkel alkot ennek a jegynek a szülöttje jó párost, és kikkel rosszat.

Az Ikrek személyisége

Az Ikrek egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy rendkívül jó az alkalmazkodóképessége. Benne rejlik a vad Oroszlán, a stabil Bika, az érzelmes Halak és még sok más különféle csillagjegy egy-egy tulajdonsága, és bármelyiket bármikor képes elővenni, ahogy a helyzet megkívánja.

Az Ikrek szereti a romantikát, férfiként tud udvarolni, nőként tud csábítani. Fontos megjegyezni azonban, hogy éppen ez a kaméleonjellege teszi roppant kiismerhetetlenné az Ikrek jegyben születetteket más emberek számára.

Negatív tulajdonsága, hogy nem erőssége figyelni másokra, és kegyetlen rosszul hazudik. Utóbbi miatt lehetnek is konfliktusai, hiszen a kegyes hazugság sem megy neki nagyon, pedig arra sajnos az életben sokszor szükség lehet.

Szerelemben

Ha kapcsolatról van szó, az Ikrek bár nagyon romantikus, nagy fájdalmat is tud okozni. Nagyon jól megy neki a szívtiprás. Amíg jól érzi magát egy kapcsolatban, izgalmasnak és szenvedélyesnek látja, addig minden rendben, de utána, ha elkezd unatkozni, vagy megszokja a dolgokat, hajlamos továbbállni. Házasságban ugyanez a helyzet, nem sokat lacafacázik, elváljon-e, vagy sem, ha valami nem oké.

Kivel alkot jó párost?

Az Ikrek legideálisabb párja a Mérleg. Ők olyasformán egészítik ki egymást, hogy nagyjából egyenlő mértékben hasonlóak és különbözőek, ami izgalmas párosítás lehet, hiszen tudnak újat mutatni egymásnak, ami az Ikreknek nagyon fontos.

A Vízöntő és az Oroszlán is illenek az Ikrekhez. Előbbivel harmonikus, kielégítő kapcsolata lehet at Ikreknek, utóbbival fizikailag, külsőleg gabalyodhatnak nagyon egymásba, éppen ezért a testi vonzalom és a szex az, ami rendkívül erős lehet a kapcsolatukban.

Akikkel nem jön ki jól

A Bika, a Rák és a Halak nem bizonyulnak jó választásnak. A Bika nem jó párosítás az Ikrekkel, mert ő alapvetően a nyugalmat, a biztonságot keresi, míg az Ikrek az izgalmat és a kalandot. Hasonlóképp a Rák is túl stabil párkapcsolati hátteret igényel, ami sok az Ikreknek. Végül pedig a Halak azért nem illik az Ikrekhez, mert túl érzelmes, érzékeny, és sérülékenysége nem összeegyeztethető az Ikrek karakterével.

Ezt is szeretjük