Melyik jegy illik leginkább a Vízöntőhöz?
Most megtudhatod
A cikkből az is kiderül, hogy kivel nem jön ki jól, aki ebben a jegyben született.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan hisznek abban, hogy mindenkinek van egy tökéletes párja, akivel, ha szerencséje van, találkozik, és életre szóló szerelem szövődik közöttük.

Megtalálni az illetőt, és tudni, hogy ő az, azonban egyáltalán nem olyan könnyű. Jó segítség lehet ebben az ezotéria, mely szerint minden csillagjegynek van ideális párja.

Jelen esetben a Vízöntő jegyről tudhatsz meg többet.

A Vízöntőről

A Vízöntő jegyben született személy művészi hajlamú, különleges jellem. Kívülről különcnek, már-már hűvösnek tűnhet, de valójában igazán szeretetre méltó, társaságkedvelő emberről van szó. Igaz, néhanapján valóban szeret elvonulni, és egyedül rendezni a gondolatait.

Sok-sok jó tulajdonságot tudhat magáénak, ami szeretnivalóságát megindokolja. Türelmes, becsületes, igazságszerető ember, akinek nagyon fontos, hogy ő másokkal és mások egymás közt békében legyenek. Gyakran vállalja is a békítő szerepét. Noha maga is hirtelen haragú, hamar meg is bocsájt.

Szerelemben a Vízöntő maximalista. Ő is mindent megtesz a kapcsolatért, de el is várja, hogy párja ugyanígy viszonozza az erőfeszítéseit. Mindig tud újat mutatni párjának, tele van ötletekkel, és sajnos ez néha konfliktusokhoz is vezethet, mivel az előre egyeztetett dolgokat önkényesen megváltoztatgatja.

Legjobban velük jön ki

A Vízöntő két jegy szülötteivel alkothat nagyszerű párt. Az egyik ilyen jegy az Ikrek, a másik pedig a Mérleg.

Egy Ikrek és egy Vízöntő közt mély és igaz szerelem szövődhet. Kapcsolatuk kalandos, ők sohasem unatkoznak. Erősségük a konfliktuskezelés: bármilyen probléma is merül fel, ők meg tudják beszélni.

Egy Mérleg mellett a Vízöntő kiegyensúlyozott kapcsolatban tudhatja magát, ugyanis e jegy szülöttje ugyanúgy viszonozza az ő érzelmeit, ahogyan ő közvetíti felé az övét. Mivel a Vízöntőnek ez a kölcsönösség nagyon fontos, egy Mérleg személyében megtalálhatja az igazit.

Akikkel nem illenek össze

Három csillagjeggyel már közel sem alkot ilyen jó párost a Vízöntő, ezek pedig a Bika, a Rák és a Szűz.

A Vízöntő hirtelen ötletei és kalandszeretete sok a Bikának, aki állandóságra és nyugalomra vágyik a kapcsolatában. A Rák sem az a kalandor típus, inkább otthonülő, ezért vele sem igazán passzol a Vízöntő. A Szűz pedig a rendszerszeretetével van terhére a random döntéseket előnyben részesítő Vízöntőnek.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük