Mi a férfi csillagjegye? Ez borítja ki a párkapcsolatban
A csillagjegy meghatározza a személyiséget. Tudd meg, mi az, amit a legnehezebben tolerál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki harmonikus kapcsolatra vágyik, ahol a szerelemé és a boldogságé a főszerep, és ahol a viták és a konfliktusok még csak mellékszereplőként vagy statisztaként sem bukkanhatnak fel.

Persze nincs kapcsolat, ahol sohasem lenne vita, de az ember azért igyekszik elkerülni az ilyen eseteket. Keresd ki párod vagy kiszemelted csillagjegyét, és tudd meg, hogy mi az, amivel nála ki lehet húzni a gyufát a kapcsolatban. Ezt szem előtt tartva a jövőben odafigyelhetsz, hogy kevesebbszer kapjatok össze.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a férfi a Kos jegyében született, akkor ő egy iszonyúan céltudatos ember, aki tele van ötletekkel. Párjától igényli, hogy ezeket a forradalmi gondolatait támogassa, sőt, még doppingolja is őt, hogy még inkább űzze az álmait. Ha ez nincs meg, vagy ha a nő rendre leszólja, butaságnak, felesleges időpocsékolásnak nevezi, amit tesz, azzal egyrészt felbosszantja őt, másrészt teljesen ki is ábrándítja magából. A Kosnak kell a támogatás, mert bármilyen lelkes is, ha nem sikerül valami azonnal, elveszíti a lendületét. Ezért olyan fontos dolog ez a kapcsolatában.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika olyan ember, aki igényli a biztonságot és az állandóságot. Mindig tudnia kell, mi várja, mindig minimum egy-két nappal előre tervez, de ha az élet fontos kérdéseiről van szó, egész hosszú időre előre akarja tudni, mi fog történni. Ezzel állhat összefüggésben, hogy nagyon rugalmatlan. Nem viseli el, ha hirtelen változások történnek, vagy ha valaki hagyja kétségek közt vergődni. Neki a biztos adja a biztonságérzetet. Párja tehát, ha folyton variál, nem világosítja fel terveiről, hirtelen nagy döntéseket hoz, azzal nagyon kiboríthatja a Bika férfit.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Intellektuális, okos, eszes férfi az Ikrek, akit érdekelnek a tudományok, más kultúrák sajátosságai, aki szeret elemezni és átlátni, megérteni mindent. Éppen e miatt a meghatározó vonása miatt van az, hogy nem viseli el, ha a partnere butácska. Itt nem elsősorban az iskolázottságra kell gondolni, sokkal inkább arra, hogy a nő akkor nő számára, ha hozzá hasonló gondolkodású, és semmi esetre sem játssza a cuki cicababa szerepét. Az ilyen megnyilvánulásoktól az Ikrek férfi falra mászik, ezért párja jobb, ha nem vesz fel ilyen viselkedést.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák érzékeny és gondoskodó ember, aki azonban kerüli, hogy belső lelki zugait feltárja. Neki, bármennyire is szereti a párját, kell, hogy legyen egy kis magánszférája, a saját gondolataival övezve, ahová senki nem lát be. Amivel a párja fel tudja bosszantani, az tehát az, ha erősködik, és mindenáron beszélgetni akar vele az élet nagy dolgairól. Ha csupán elbambul, és a párja máris faggatni kezdi, mi a baja, vagy ha gondolataiba merülve szeretne üldögélni kicsit, de a nő kérdezgeti, mi jár a fejében, azt a Rák férfi nagyon nehezen tolerálja, ami vitát is szít.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi sikerorientált egyéniség, akinek az életében központi szerepet játszanak az elérendő célok, illetve az azok felé vezető út. Határozott elképzelése van arról, mit hogyan kell megoldani, és nem szereti, ha mások ebbe bele akarnak avatkozni. Ő elvárja, hogy amiben hisz, abban mások is higgyenek, és ne akarják más irányba terelni, hanem hagyják őt kibontakozni. Ha megismert egy járható utat, azt nem hajlandó feladni. Párkapcsolatában is fontos neki, hogy a nő támogassa őt az elképzeléseiben, és higgyen benne. Ha a párja akadékoskodó, és nem hisz benne, akkor azzal nagy csalódást okozhat neki.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz hihetetlenül kötelességtudó és felelősségteljes ember, komolyan gondolkodik, és úgy is éli az életét. Számára fontos a szellem, az ész, és úgy is választ párt, hogy a partnere, ha csak lehet, vele azonos szinten legyen iskolázottság terén, és hozzá hasonlóan is gondolkodjon. Komoly életviteléhez társul egyfajta pedantéria is, ami már-már túl kritikussá teszi őt. Kicsit néha olyan, mint egy rossz anyós. Azzal lehet kiborítani, ha a nő nem tart rendet maga körül, széthagyja dolgait a lakásban, illetve abszolút nem házias. Neki a klasszikus női vonások, vagyis a konyhatündérség és a rendszeretet nagyon fontosak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi természeténél fogva rendkívül romantikus alkat, aki párkapcsolatában igazi gentlemanként viselkedik. Neki kell, hogy aki mellette van, olyan nő legyen, aki ezt hagyja. A nőies nő az ideálja, aki mellett férfi lehet. Nem viseli el, ha a nő akar férfias szerepbe kerülni, irányítani akarja őt, vagy nem hagyja, hogy férfiként viselkedjen mellette. Ő a tenyerén akarja hordozni a párját. Azzal tudja tehát a párja felbosszantani, ha azt érezteti vele, nem férfias, puhány, nem viselkedik férfihoz méltóan vagy illedelmesen. Még ha vicc is akar lenni, ez nagyon sérti.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpiót, bár rendkívül szenvedélyes alkat, nem jellemzi a csapongás vagy a testi örömök hajhászása, ő nem akar minden nőt egyszerre, neki egy kell, de ő igazán. Borzasztóan fontos neki a szerelem, az érzelmek, és bizony kétszer állt sorba, amikor a hűség iránti elvárást osztogatták. Nagyon féltékeny tud lenni, nem viseli el, ha párja akár csak ránéz egy másik férfira. Azzal lehet tehát kihozni a sodrából, ha a kedvese másfelé kacsingat, vagy a  párját akarják elcsábítani tőle. Olyankor előtör belőle a féltékenység, és óriási botrányt csinál.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi egyenes, szókimondó ember, akinek szüksége van rá, hogy elmondhassa véleményét, és aki mindeközben azt is elvárja, hogy az őt körülvevő emberek, így a párja is, mindig igazat mondjon neki. A kapcsolatában ezért őt azzal lehet kiakasztani, ha a kedvesét hazugságon kapja. Elég a legkisebb füllentés, hatalmasat csalódik a másik emberben, ezért a legjobb, ha a párja azzal a döntésével, hogy vele akar lenni, képletesen mondva vállalja az onnantól kezdődő teljes őszinteséget is. Máskülönben a viták rövid úton kikezdhetik a kapcsolatot, és szakítás lehet a vége.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a férfi a Bak jegyében született, akkor olyan ember, aki mindent pontosan, precízen csinál, és nem akarja még a hiba legapróbb lehetőségét sem megadni. Kell neki, hogy érezze, hogy amit csinál, az mind úgy van jól, ahogy csinálja. Ha párja egyfajta házisárkányként, bármit is tesz, kritizálja, és azt dörgöli az orra alá, hogy semmihez sem ért, azzal egyrészt rombolja az önbizalmát, másrészt pedig olyannyira felbosszanthatja, hogy rettenetesen nagy viták alakulhatnak ki. El kell ismerni az erőfeszítéseit, és dicsérni kell a Bak pasit.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha Vízöntő a férfi, akkor számára nagyon-nagyon fontos a szabadság, amit még akkor is szeretne megőrizni, amikor már párkapcsolatban él, vagy házas. Amennyiben a párja ezt nem látja be, és korlátozza őt ebben, rátelepszik, rossz néven veszi, ha haverjaival el-elmegy néha egyet beszélgetni, és sehová sem engedi egyedül, mindenhová csak párosan mehetnek, akkor a Vízöntő pasinál betelik a pohár, és kiborul a bili. Sajnos, a dolog szakításhoz is vezethet, mivel e jegy szülöttjét nem szabad megfosztani a szabadságától. Kell neki hagyni némi teret.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi hangulatember. Ha az egyik pillanatban jó volt a kedve, a másikban már könnyen lehet, hogy morcos lesz vagy éppen dühös, ezt nála sosem lehet tudni. Párkapcsolatában olyan partnerrel lehet boldog, aki ezt tudja tolerálni, és aki mindig vissza tudja billenteni a lelki egyensúlyba. Ha kedvese nem tudja elviselni hangulatingadozásait, és nem felfelé húzza, hanem megjegyzéseivel még inkább a szakadék felé taszítja a Halak férfit, beállhat nála egy általános rosszkedv, ami lassan elemésztheti a párkapcsolatot.

Ezt is szeretjük