18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ettől indul be igazán a pasi
Csillagjegye elárulja (18+)
Attól függően, hogy mi a horoszkópja, minden férfit más-más dologgal lehet feltüzelni.

Ilyenkor, Valentin-nap táján a szerelmesek egy kicsit még figyelmesebbek a párjukkal, mint máskor. Ha te is szeretnéd a párodat meglepni valamivel a hálószobában, érdemes segítségül hívnod az ezotériát.

Aszerint ugyanis, hogy a férfi milyen jegyben született, más-más dologgal lehet igazán feltüzelni. Olvasd el kedvesed jellemzését, és szerezz neki életre szóló élményt a hálószobában!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a párod Kos, számára a vizualitás elengedhetetlen eleme a jó szexnek. Amikor együtt vagytok, fontos, hogy megfelelő fény legyen a helyiségben, hogy jól láthasson téged. Néhány gyertya még romantikusabbá is teszi a szituációt. Valentin-nap alkalmából egy gyönyörű fehérneműben lepd meg a kedvesed egy szexi tánccal! Ha kecsesen ringatod a csípőd, és közben megszabadulsz a ruháidtól, biztos lehetsz benne, hogy teljesen felcsigázod, és meggyőzöd arról, hogy neki van a világon a legszexibb barátnője, illetve felesége.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bika a szerelmed? Olyan emberrel van dolgod, aki imádja, ha párja ötletdús és színt visz mindabba, ami a hálószobában történik. Éppen ezért Valentin-napra találj ki valami olyasmit, ami a szokásostól gyökeresen eltér. Javasolj egy új helyszínt, valamilyen új pózt, amit még sohasem próbáltatok. Plusz ötlet, hogy vess be valamilyen segédeszközt is, ami teljesen új élményt jelenthet mindkettőtöknek. Ha nem tudod, hogyan reagálna párod, előbb érdemes kicsiben kezdeni, például egy plüssbilinccsel. Mielőtt azonban rácsatolnád, kérd a beleegyezését, hiszen ez úgy a jó, ha mindketten élvezitek.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek a kedvesed csillagjegye? Érzéki személyt ismerhetsz a személyében, akinek fontos mindaz, amit lát, és mindaz, amit hall. Azzal veheted le a lábáról, ha a nap folyamán többször is félreérthetetlen utalást teszel, hogy mik a terveid vele néhány órán belül. Küldj neki egy pajzán sms-t, egy mms-t arról a fehérneműről, ami este rajtad lesz, vagy hívd fel, és mondd el neki, mi várja, ha hazaér a munkából. Mire odaér az idő, hogy végre testközelbe kerültök, talán még köszönni is elfelejt, és azonnal cipel is a hálószobába.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha a párod a Rák jegyében született, számára az érintés a kulcs a felejthetetlen szeretkezéshez. Vegyél valamilyen masszázsolajat, és lepd meg egy finom, lazító masszázzsal. Egy idő után a masszázst érzéki simogatásba mehet át, és kiegészülhet néhány kellemesen kényeztető csókkal. Érdemes különös figyelmet szentelned azoknak a területeknek, amelyeket a férfitest erogén zónáiként tartanak számon: a nyakszirt, a belső comb, a fülcimpa, a térdhajlat, a talp és persze a pasi kedvenc testrésze.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha párod az Oroszlán jegyében született, úgy részesítheted különleges élményben, ha valamelyik érzékét kizárod az előjátékból. Mivel az érintést és a szaglást nem tudod, és nem is lenne jó ötlet, hiszen a feromonok érzékelése elengedhetetlen az igazán jó szexhez, marad a látás. Kösd be a szemét egy finom selyemkendővel, és bízz mindent a hallására! Mindig súgd a fülébe, éppen mit fogsz csinálni vele, vagy mi az, ami a legjobban tetszik a testén. Imádni fogja a lágy hangod, és amit mondasz, azt pedig különösen.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a párod a Szűz jegyében született, gyengéje a nőies fehérnemű. Menj el egy üzletbe, és válaszd ki a legszexibb darabot Valentin-napra! Mielőtt a párod hazaér, gyújts néhány gyertyát, tegyél fel egy lágy és kellemes zenét, és a csinos fehérneműdben szexin helyezkedj el a rózsaszirmokkal felszórt ágyon. Ha belépve ez a látvány fogadja, biztosan odalesz. Plusz ötlet, hogy ha szexre kerül a sor, legyél te felül, ugyanis a Szűz jegyű pasi imádja a cowgirl pózt. Így, mialatt szeretkeztek, végig gyönyörködhet a tested nyújtotta erotikus látványban.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha párod a Méreg jegyében született, van egy nagy kedvence, amit talán sokszor a tudtodra is ad, ez pedig az orális kényeztetés. Ezt ugyanakkor, bár nem tűnik túl variálható dolognak, nem kell mindig ugyanúgy csinálnotok. Legközelebb például úgy is eljuttathatod a párod a csúcsra, hogy ő a falhoz dől, te pedig leguggolsz vagy letérdelsz, és miközben ott lenn ügyködsz, folyamatosan és mélyen a szemébe nézel. A 69-es póz is remek választás lehet, így ugyanis nemcsak te kényeztetheted őt, hanem ő is téged.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha párod a Skorpió jegy szülöttje, akkor egy híresen szenvedélyes szeretővel van dolgod, mint azt már bizonyára tapasztaltad. Azt szereti, ha ő lehet a domináns az ágyban, és ő az erős férfi, te pedig a gyenge nő szerepét töltöd be. Imád szeretkezni, ha tehetné, reggeltől estig és estétől reggelig csak azt csinálná. Valentin-nap alkalmából ezért lepd meg egy olyan hétvégével, amikor kikapcsoljátok a telefont, nem szerveztek semmilyen programot, és 48 órán át csak egymásra és a testi örömökre koncentráltok.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Párodnak lételeme a változatosság, ha a Nyilas jegyében született. Imádja, ha olyan helyszíneken estek egymásnak, ahol máskor még soha, vagy ahol egyébként tilos lenne. Azért közszeméremsértést ne kövessetek el, ha jót akartok, így inkább ne egy nyilvános helyet válasszatok. Viszont az jó ötlet lehet, ha váratlanul ajándékozod meg egy kis kényeztetéssel. Például belopózhatsz mellé a zuhany alá, meglepheted a munkahelyén a zárható irodájában, vagy a konyha kellős közepén, miközben a vacsorát készíti. Hidd el, odalesz tőle.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a párod a Bak jegyében született, azzal veheted le a lábáról, ha bevállalós vagy, és nem riadsz vissza a szexjátékszerek használatától. Menj el egy szexshopba, vagy ha szégyenlős vagy, rendelj postai utánvéttel valamilyen játékszert, például vibrátort vagy gésagolyókat, és lepd meg azzal a párod, hogy egy váratlan pillanatban előhúzod az éjjeliszekrény fiókjából. Az már valóságos kegyelemdöfés lehet a pasi számára, ha nem csupán előveszed, de a szeme láttára ki is próbálod az adott szexjátékszert.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő a szerelmed? Számára rendkívül fontos a szex, ezért sokat olvas róla. Valentin-nap alkalmából jó ötlet lehet, ha megleped a Káma-szútra kötetével, és együtt kiolvassátok a könyvet. Persze nem csupán olvasni érdemes, hanem kipróbálni is a különböző pozitúrákat, amiket az írás ajánl. Kedvesed odalesz attól, hogy ezernyi ötlettel leped meg a szerelmesek napján, és igazán felejthetetlen ünneplésben lehet részetek, amennyiben nem vagytok gátlásosak kipróbálni a legkülönfélébb szexpózokat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A párod a Halak jegyében született? A férfiak nagy többségével ellentétben ő imádja a hosszan elnyújtott előjátékot. Éppen ezért, ha ágyba bújtok, húzd egy kicsit tovább, mint idáig. Csókolózz, ölelkezz vele hosszabban, és kicsit kéresd magad, ha ő már jelét is adja annak, hogy szeretne valamivel jobban belebonyolódni a dologba. Így teljesen az ujjad köré fogod csavarni, és a végére már szinte önkívületi állapotba kerül. Ez a receptje nálatok egy felejthetetlen éjszakának, és nem csak Valentin-napon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

OLVASD EL EZT IS!

cseresznyevirag legyezo
  • kínai horoszkóp
  • 2014-es horoszkóp

2014-es kínai szerelmi horoszkóp

piros ruha lead
  • színek
  • horoszkóp

Mi a horoszkópod?

Ezt is szeretjük