Heti horoszkóp április 10-től 16-ig: az Oroszlán vágya teljesülhet, a Kos új barátot szerez

A napokban sok pozitív fordulat ígérkezik.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hétfőn jön a nyuszi, de a hetet nemcsak ez a kedves, húsvétzáró nap teszi fényessé. Sokakat érhet kivételes szerencse: egyesek új barátot szerezhetnek, másoknak álma teljesülhet.

Lássuk, milyennek ígérkezik a hét a heti horoszkóp szerint, Kostól a Bakig, a 12 állatövi jegy számára!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nagy szerencsében részesülsz a héten, ugyanis új barátra teszel szert: az illetőnek egy ismerősöd mutathat be. Párkapcsolatodban felmerül az igényetek, hogy többet legyetek kettesben. Ezen érdemes dolgoznotok. Ha még szingli vagy, egy régi, plátói szerelmed jut eszedbe. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A heted nyugodtabb és lazább lesz a korábbi heteknél. Most több időd jut a pihenésre és arra, hogy magaddal, szeretteiddel foglalkozz. Pároddal minden mesés, napjaitok harmóniában és boldogságban telnek. Ha még egyedülálló vagy, egy régi hódolód ismét próbálkozhat nálad. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki új ötlettel rukkol elő a környezetedben, de először szkeptikus vagy. Pár jó érv mégis meggyőzhet. Szerelmeddel egy kis kiruccanás teszi izgalmasabbá a hetet. Ha még egyedülálló vagy, és társkeresőzöl, most különösen figyelj oda, kivel ismerkedsz: bár jöhet egy jó szándékú férfi, írhat egy rossz is. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valamilyen izgalmas hobbit próbálhatsz ki, ami a kikapcsolódás új, izgalmas, ismeretlen berkeit nyitja meg számodra. Pároddal a hét a humor jegyében telhet, az átlagosnál is többet nevethettek. Ha még egyedülálló vagy, egy helyes pasin akad meg a szemed, de még nem tudod, ki ő. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A héten dicséretet zsebelhetsz be a munkahelyen, ám az érdem talán nem egyedül a tiéd: érdemes felhívnod a figyelmet a kollégád segítségére is. Szerelmeddel kis félreértés szül humoros helyzetet. Ha még egyedülálló vagy, valaki leszólíthat egy szórakozóhelyen: a pasi humora levesz a lábadról. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Energikus és jókedvű vagy, amit mások is észre vesznek. Nem csoda, ha pozitív kisugárzásod másokra is jótékonyan hat. Szerelmeddel új ötletetek támad, amelynek megvalósítása közös erőfeszítéseket igényel majd. Ha még egyedülálló vagy, korábbi szakításodból vonsz le fontos tanulságot. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A napokban több munkát kapsz, mint máskor, és ez a teher stresszessé tehet. Ha úgy érzed, túlterhelnek, jobb, ha jelzed a főnök felé, de csak higgadtan! Szerelmeddel némi féltékenység merül fel, ezt mindenképp beszéljétek át. Ha még egyedülálló vagy, sajnos egy kéretlen hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A napokban jó híreket kapsz egy számodra fontos ügyben. Ettől megkönnyebbülsz, és a heted sokkal kiegyensúlyozottabban telik. Párodtól egy fontos tanácsot kapsz, amit érdemes megfogadnod. Ha még egyedülálló vagy, egyszerre két férfit szemelsz ki, és nehezen döntesz köztük. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valakiben pozitívan csalódsz. Az illetőről mindeddig egész más volt a véleményed, de egy helyzet mindent megfordíthat benned. Kedveseddel egy kis vitád lehet pénzügyi kérdések miatt. Szingliként jó, ha most kimozdulsz: jövendőbeliddel keresztezheti egymást az utatok. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz egy ismerős vagy kolléga mulasztása miatt. Állj ki magadért, és próbáld őszinte szavakkal megmagyarázni a helyzetet! Párkapcsolatod harmonikus, noha most kevesebb közös időtök lehet. Ha még szingli vagy, valaki titkon kiszemel magának. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valakitől jó híreket vársz, de egyelőre csak a remény és a várakozás marad. A türelmed mindenesetre próbára teszi ez a dolog, ám a hét végére megérkezik az áhított információ. Kapcsolatodban közösen oldotok meg egy hirtelen jövő problémát. Szingliként flörtölésbe keveredsz valakivel. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid felívelőben lehetnek, hála annak, hogy sokkal tudatosabban kezdesz költeni, és okosabban spórolsz. Pároddal egy családi vagy baráti program ad jó élményeket. Ha még nincs párod, első látásra ragadhat magával egy helyes pasi: kisugárzása mágnesként hat rád. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük