Heti horoszkóp november 14-től 20-ig: a Bika szerencsés, a Skorpió pénzügyei javulnak

A napokban sokakra rámosolyog Fortuna a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de lassan átfordulunk november második felébe. A repülő idő azért le-lelassít, és teret ad egy-egy romantikus megismerkedésnek, összebújós pillanatoknak.

Most a szerelem kerül fókuszba, noha nem kizárólag: sokak pénzügyi javulásnak vagy Fortuna kegyességének örülhetnek a napokban.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Jó híreket tartogat számodra a hét. Valami, ami számodra fontos, most kedvező fordulatot vesz. Szerelmeddel romantikahegyek várnak a héten. Többet lesztek kettesben, mint máskor. Ha még egyedülálló vagy, titkos rajongód végre színre léphet. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A héten szerencse kísér az utadon. Bármibe is fogsz, az jól sülhet el, mindennel flottul és sikeresen haladsz. Kedveseddel csodás napok várnak. Közös jövőtöket érintő pozitív változások jöhetnek. Egyedülállóként olyasvalakit szemelsz ki, aki külsőre nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid javulnak. Valaki jó tippet adhat, hol spórolhatsz sokat. Valóban igaza lehet, és nem is kell megerőltetned magad, csak kis tudatosság szükséges. Szerelmeddel közös családi vagy baráti program ígérkezik. Szingliként plátói szerelmedben csalódhatsz. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Nagy öröm ér, most egész héten fülig érhet a szád. Jókedved környezetedre is átragad, és szívesen tartózkodnak majd a társaságodban. Szerelmeddel tündérmese az élet. Egyre közelebb vagytok egymáshoz. Szingliként két pasi is csapja neked a szelet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valakiben kellemesen csalódsz, ugyanis beláthatja veled szembeni korábbi tévedését. Most tiszta lappal kezdhettek. Pároddal javul a kommunikációtok, ami hamarosan érezteti jótékony hatásait. Egyedülállóként megfogalmazódik benned, mire, kire vágysz. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Új ötlet üt szöget a fejedben, és legszívesebben azonnal bele is ugranál a megvalósításába. Érdemes azért átgondolnod, hogyan csináld, mert falakba ütközhetsz. Kedveseddel féltékenységi vitád lehet, amit őszinte szavakkal rendezhettek. Szingliként egy randiappon vár siker. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy ismerősöd révén új kapcsolatra teszel szert. Ez a karrieredben lehet a segítségedre. Szerelmeddel kis félreértésbe keveredtek, de ez lesz életetek egyik legviccesebb sztorija. Szingli vagy? Új jelöltre teszel szert, aki elsőre elrabolja szíved. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Pénzügyeid javulhatnak, ugyanis remek bevásárlási stratégiát eszelsz ki. Ezentúl sokkal tudatosabb leszel, és több pénz marad a zsebedben. Kedveseddel új, közös célt tűztök ki, amit hamar el is érhettek. Szingli vagy? Volt párodról pletykát hallasz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Szívességet kérnek tőled, és örömest meg is teszed. Arra azért figyelj, hogy emiatt a saját dolgaid se maradjanak el. Szíved választottja meglep a viselkedésével, és most még jobban beleszeretsz. Egyedülállóként az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Lassan télbe fordul az idő, de sportolni támad kedved. Érdemes kihasználni. Biztonságos helyen kocogni, edzőterembe járni ilyenkor is lehet! Pároddal sokat nevettek a héten. Szingli vagy? Ha úgy biztatsz valakit, hogy bizonytalan vagy, nehéz helyzetbe hozod magad. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy nagyobb szabású esemény megszervezése foglal le. Most kevesebb időd jut magadra, és érezheted is a fáradtságot. Légy tudatosabb és törődj magaddal! Kedveseddel kis féltékenység bizonyítja a ragaszkodásotokat. Szingliként flörtbe bonyolódsz. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyeid kedvező fordulatot vesznek, most várt vagy váratlan összeg ütheti a markod. Valószínűleg már tudod is, mire fordítsd. Pároddal közös kirándulás színesítheti meg a hetet. Ha még szingli vagy, egy régi udvarlód ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük