Heti horoszkóp október 17-től 23-ig: az Oroszlán a karrierben, a Kos anyagiakban számíthat fordulatra

A napokban fordulatok jöhetnek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A látóhatárban már ott van a közelgő november, ám az október is tartogat még izgalmas napokat. Fordulatok ígérkeznek a héten, egészen 23-ig.

Egyesek a karrierben, mások a pénzügyek terén számíthatnak ezekre, de természetesen a szerelem sem marad ki a dologból. Váratlan események sora jöhet! 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Pénzügyeid nagyszerűen alakulnak. Kedvező fordulat jön, ami kissé felduzzasztja a már apadó költségvetésed. Szerelmeddel közös, a lakásotokat vagy jövőbeni közös otthonotokat érintő tervetek születik. Szingliként egy korábbi jelölted ismét felkelti érdeklődésed. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ideje, hogy most már kicsit magaddal és magánéleteddel is foglalkozz. Az utóbbi időben erre kevesebb időd lehetett. Pároddal most romantikahegyek várnak, kapcsolatotok ragyog. Ha még nincs párod, egy új hódolóra teszel szert. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A legtöbb gondolatod a munka tölti ki, így elfelejthetsz egy magánéleti dolgot, ami fontos lenne. Próbáld okosan menedzselni napjaid, és ha kell, készíts jegyzeteket, emlékeztetőket. Párkapcsolatod harmonikus. Ha szingli vagy, az online ismerkedés hoz sikert. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ez a hét már sokkal inkább a pihenésről fog szólni, mint az utóbbiak, így végre gyűjthetsz egy kis erőt. Szerelmeddel minden mesés. Érdemes közös programot szerveznetek hétvégére kettesben. Egyedülállóként régi plátói szerelmed bukkan fel. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Karrieredben fordulatra számíthatsz. Főnököd hozzáállása megváltozhat, és mostantól jobban értékelheti munkád. Ennek hangot is ad, és érezhetően a bizalmába fogad. Kedvesed egy titkot bíz rád. Ha nincs párod, olyasvalaki tetszik meg, aki sajnos foglalt. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valakivel összekapsz, ami megvisel, de csak akkor tudsz túllépni a dolgon, ha utólag, amikor már lecsillapodtak a kedélyek, megbeszélitek a dolgot. Pároddal közösen oldotok meg egy felmerülő nehézséget. Ha szingli vagy, titkos hódolód végre színre léphet. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A héten nálad minden a szerelem körül forog. Kicsit meg is feledkezhetsz "földi" teendőidről. Kedveseddel most nagyon egy hullámhosszon vagytok. Felmerül egy utazás gondolata. Ha még várod a párod, egy új jelöltet szemelsz ki, aki nem külsejével, hanem kommunikációjával fog meg. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Most jó szemed van a pénzügyekhez, jól gazdálkodsz, így még a negatív irányú változások ellenére is pénzednél maradsz. Szíved választottjával kis féltékenység merül fel köztetek. Ha még egyedülálló vagy, most végre randira hívhat, akit kiszemeltél magadnak. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyeden új dolgot kell csinálnod, ami elsőre ugyan idegessé tesz, idővel mégis kiderül, hogy jó vagy benne. Párkapcsolatodban most a humor dominál. Ha még nincs párod, nevetéseddel leveszel a lábáról egy jóképű idegent. Le is szólíthat. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Terved befuccsolhat, ami nagyon bosszant, de ilyen váratlan fordulatok mindig előfordulhatnak. Később kiderülhet, miért jártál így jobban. Kedveseddel új dolgot próbáltok ki, amiből akár közös hobbi is lehet. Szingliként egyszerre két pasi is tetszhet, de az egyikük lelkileg jobban vonz. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szétszórt és fáradt lehetsz, így ideje többet aludnod. A pihetőidőt ne hagyd ki, ha nem akarsz stresszes, feszült lenni. Párban egy nagyobb családi program várható, melyen remekül érzitek majd magatokat. Szingli vagy? Akiről azt hitted, te nem tetszel neki, valójában csak rólad álmodhat. Az illető hamarosan felfedheti érzelmeit. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kreatív éned bukkan elő belőled, és alkothatsz valami nagyszerűt. Büszkeséggel tölthet el a végeredmény, de őrizd meg szerénységed! Pároddal egy félreértés vicces szituációt szül. Ha még nincs párod, egy kéretlen udvarló ostromol, akit határozott szavakkal sikerül elküldeni. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük