Heti horoszkóp március 7-től 13-ig: a Nyilas jó hírt kap, a Halak anyagi helyzete javul

A horoszkóp szerint kedvező hírek és jó pénzügyek ígérkeznek.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Március közepéhez közelítünk, és bár még mindig vannak hideg napok, már nagyon érezzük a tavasz közeledtét. Sokan vágynak a szabadba, és sokan keresgélnek új szerelmet is.

A napokban az anyagiak kerülnek fókuszba, de természetesen nem maradunk szívügyektől mentesen: most is várhatók kedvező fejlemények, sőt új kapcsolatok is kilátásba kerülnek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Valaki olyan szívességet kérhet tőled, ami ellenkezik az erkölcsi beállítottságoddal. Ne vacillálj: ha úgy érzed, hogy nem fér bele, higgy a belső hangnak, és mondj nemet! Szerelmeddel egy közös kiruccanás megtervezése kerül szóba. Szingli vagy? Egy barátnős utazás ötlete merül fel, ami ismerkedést tartogat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A napokban hatékony leszel a munkában, amit különösen abból vehetsz észre, hogy délutánonként hamarabb végzel, és több szabadidőd marad. Szerelmeddel sok-sok romantikára és önfeledt nevetésre számíthattok. Ha még várod a párod, most érdemes szétnézned egy társkeresőn. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Kipróbálsz valami új és izgalmas dolgot. Ez nemcsak rövid távú szórakozást ad, de hosszú távon, hobbiként is sok örömet szerez a számodra. Kedveseddel közösen oldotok meg egy felmerülő problémát, ami újfent bizonyítja, hogy remek páros vagytok. Szingliként új jelöltet szemelsz ki. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Energikus és tevékeny leszel a héten. Sok mindent sikerül elintézned, amit szeretnél. Most egy kellemes kulturális program is adódik, ami feldobja a heted. Szíved választottjával egy, a közeljövőben esedékes utazás ad izgalmas témát. Ha még várod a párod, egyszerre két jelölt tetszhet meg. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Munkahelyeden olyan feladatot kapsz, amit elsőre nehéz kihívásnak érzel, ám hamar megmutatkozik, milyen jól teljesítesz benne. Büszkeség tölt el, és nem is ok nélkül! Pároddal nagyszerű a kommunikáció, így most mindent gördülékenyen meg tudtok beszélni. Egyedülállóként új hódolód akad, de egyelőre kétesélyes a dolog. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Tanácsra lenne szükséged, de azt nem tudod, kihez fordulj. Ha szakmai kérdés, ne az alapján dönts, kihez állsz legközelebb, hanem hogy ki a leghozzáértőbb az ismerőseid közül. Kedvesed és közted némi féltékenység ébred, amit csak őszinte szavakkal oldhattok fel. Szingli vagy? Most jól is eshet az egyedüllét. Koncentrálj magadra! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyi fellendülést tapasztalhatsz a költségvetésedben. Manapság ugyanis kifejezetten jó szemed van az akciókhoz, így kevesebb a kiadásod. Szerelmeddel a humor jegyében telik a hét. A szokásosnál is többet fogtok nevetni. Ha még várod a párod, váratlan személytől kapsz bókot. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, és egy izgalmas, tetszetős, egyedi tárgyat készíthetsz, ami akár ajándékként, akár saját lakásodba is tökéletes lehet. Kapcsolatod harmonikus. Környezetetek irigykedve figyeli turbékolásotokat. Ha még egyedülálló vagy, az online ismerkedés hoz sikert. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Jó hírek ígérkeznek a számodra egy olyan ügyben, melynek alakulását a szíveden viseled. Öröm lesz számodra, hogy jó irányban halad tovább a dolog. Szerelmeddel új tervetek születik, amit közösen valósíthattok meg a jövőben. Ha még nincs párod, exedről hallasz meglepő információt. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Extra bevétel ütheti a markod, ha elég szemfüles vagy, és felfigyelsz egy kiegészítő, alkalmi munkalehetőségre. Járj nyitott szemmel! Kedveseddel kis vitád lehet egy szervezési kérdésben, de ne aggódj, hiszen nincsen tányér csörrenés nélkül. Ennyi belefér! Ha szingli vagy, egy régi próbálkozó újra felkereshet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Munkahelyi pletyka ütheti meg a füled. Jobb, ha kimaradsz belőle, ugyanis hosszú távon te járhatsz rosszabbul, amennyiben belefolysz az értelmetlen kellemetlenkedésbe. Pároddal egy régi titkot osztotok meg egymással. Ha még várod a szerelmet, most sok bókot kaphatsz, mert igazán vonzó a kisugárzásod. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Anyagi helyzeted javulni látszik, ugyanis most kiválóan felismered, mik azok a rések a költségvetésedben, ahol eddig kifolyt a pénz a kezeid közül. Ez hozzásegít, hogy változtass, és ezentúl több maradjon a zsebedben. Pároddal felhőtlen lesz a hét. Nyugalom és harmónia vár rátok. Szingli vagy? Meglehet, hogy egy korábban kikosarazott illetőnek adsz új esélyt. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük