Heti horoszkóp február 14-től 20-ig: a Mérleg új kihívással találkozik, a Skorpióra féltékenyek lesznek

A napokban az érzelmek kerülnek fókuszba a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hétfőn itt a szerelmesek napja, amit világszerte rengeteg pár ünnepel kisebb-nagyobb megemlékezéssel. Mások nem törődnek a dátummal, és február 14-én is a megszokott módon töltik napjukat.

Bárhogyan is telik a Valentin-nap, a hét mindenképpen az érzelmeké. Most izgalmas változások várhatók a szívügyekben. A horoszkóp szerint egy új kihívás is ígérkezhet, ami nagy változást hozhat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden minden gördülékenyen halad, amit annak köszönhetsz, hogy energikus és jókedvű vagy. Kiegyensúlyozottságod a párkapcsolatodba is harmóniát fog vinni. Kedveseddel közösen kaptok egy jó hírt, ami feldobja a heteteket. Valentin-napotok mesésen sikerül. Ha még szingli vagy, ezen a napon kopogtathat életedbe az új szerelem. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyeid stabilizálódnak, ami nagy megnyugvással tölt el. Heted könnyedén és jó kedélyűen telik, noha lehetnek nehezebb munkanapjaid, minden feladattal jól boldogulsz. Szerelmeddel élvezitek a tavasz közeledtét, egyre több kültéri programot szerveztek. Valentin-napotok romantikusnak ígérkezik. Szingli vagy? Titkos hódolód végre színre léphet. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A héten elfoglaltabb leszel a szokásosnál, ugyanis egy extra feladatot kaphatsz, vagy megbízhatnak egy szívesség teljesítésével. Érdemes átgondolnod, valójában mennyi pluszteendőre van kapacitásod. Szíved választottjával új tervetek születik közös jövőtökre. A 14-i nap szép vallomásokat tartogat. Szingli vagy? A netes ismerkedés tartogat sikereket. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban briliáns ötleteid támadnak. Bár lehetnek az életedben olyan tényezők, amelyeket már-már tehernek érzel, valójában csak egy kis kitartásra és türelemre van szükség, hogy minden sínre kerüljön, és megoldódjon. Szerelmeddel emlékezetes lesz a Valentin-napotok, az eddigi legszebb. Ha szingli vagy, jelöltedről izgalmas információt tudsz meg. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valakivel alkalmad nyílik közelebbről is megismerkedni, és ez pozitív csalódáshoz vezet. Noha eddig nem feltétlen volt szimpatikus, most jó eséllyel változni fog a véleményed. Kedveseddel remek a kommunikációtok, Valentin-napon pedig egy szokatlan, de annál emlékezetesebb este várhat rátok. Szingli vagy? Titokban kiszemelsz egy jóképű illetőt. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Új dolgot próbálsz ki, ami lelkesedéssel tölt el. Ha ez egy sport vagy valamilyen hobbi, akkor ezzel sokat gazdagodhatsz, ráadásul egy új időszámítás is elkezdődhet az életedben e téren. Párkapcsolatod harmonikus, noha egy kis féltékenység ébredhet köztetek. Valentin-napotok bensőségesnek ígérkezik. Ha még egyedülálló vagy, valaki olyan tetszik meg, aki nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Munkahelyeden olyan új feladattal találkozol, ami valóságos kihívás lesz a számodra. Ne aggódj, hamar kiderül, hogy őstehetség vagy, és jól boldogulsz majd. Szíved választottjával élmény lesz a Valentin-nap, akár ünnepeltek, akár nem. Szingli vagy? A hétfői nap kicsit nehezebb lehet, de jövőre ilyenkor már párban lehetsz, ne aggódj! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Rád tör a rendszerezési láz, és nagyon sok mindent a helyére tehetsz a napokban. Mire eljön a vasárnap, otthonod csillogó lesz, és kellemesen rendszerezett. Pároddal szuper lesz a Valentin-nap, ám a héten a zöld szemű szörny is a vendégetek lesz. Ha még nincs párod, egy olyan illetővel futsz össze, akit régről ismersz. Most egész más szemmel néztek egymásra. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy kis félreértés óriási nevetéshez vezet a munkahelyeden. Most valóban kicsit szétszórt leszel, de ezt a tavasz közeledtének is betudhatod. Szerelmeddel varázslatos lesz a Valentin-nap, akár kicsiben, akár nagyban tartjátok. Ha még egyedülálló vagy, most érdemes felnézned egy társkeresőre, mert akár már hétfőn is egyeztethetsz valakivel egy randit. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Heted számolgatással telhet, mert most valamit elvéthettél a költségvetésed beosztásával. Ne aggódj, ha ügyesen végiggondolod a kiadásaid, és alapos tervet készítesz, nem lesz gond a hó végén. Szíved választottja egy szívmelengető vallomással lep meg. Valentin-napotok aligha lehetne harmonikusabb. Szingliként valaki új tetszik meg, eddigi jelölted egy perc alatt lesöpri a színről. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A napokban igazán kiegyensúlyozott leszel, most megjöhet a kedved valamilyen képzőművészeti ág kipróbálásához. Ragadd meg ezt az érzést, mert nagy érték lesz, ha egy ilyen alkotó hobbira teszel szert. Párkapcsolatodban egy jövőbeni utazás ad témát. Valentin-napon humoros helyzetbe keveredtek. Ha még szingli vagy, egy férfi ismerősödtől kapsz váratlan üzenetet. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki a tanácsodért folyamodik. Noha szeretnél segíteni, talán mégsem vagy annyira jártas a dologban, mint kellene. Jobb, ha azt tanácsolod, máshoz forduljon. Szíved választottjával csodás Valentin-nap és kiegyensúlyozott hét vár. Most egyetlen apró vitátok sem lesz. Ha még várod a párod, egy kéretlen udvarlód akad, de már hamarosan érkezik a herceg, akire vársz. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az anyaság témakörét boncolgattuk. Tényleg az anyukák a rossz, az apukák pedig a jó zsaruk? Magányosak az anyukák a mai világban? Milyen a munkába visszatérő anyák helyzete Magyarországon? Frusztrálóak az anyainfluenszerek? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ Semjén Nóra anyainfluenszer, valamint Fehér Ági, a Femina főszerkesztője és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük