Heti horoszkóp október 18-tól 24-ig: a Kos új fejezetet kezd, a Skorpió szerelmes

A napokban sokakra vár új kezdet.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egyre hűsebb időben ugyan didergünk, de mégis van, ami megmelengetheti a szívünket: a napokban sokan számíthatnak várva várt szerelmi fejleményekre.

Lesznek olyanok is, akiknek ez a hét egy új, izgalmas kezdetet hozhat. Hogy ez a munkában vagy a magánéletben várható-e, arról a horoszkóp fog mesélni.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Felmerülhet benned a változás iránti vágy. Érdemes alaposan átgondolnod, pontosan miben vágysz erre. Ne késlekedj, bátran kezdj új fejezetet, akár már a héten. Ha párkapcsolatban vagy, kedvesed nem győz bókolni neked. Ez vonzó kisugárzásodnak köszönhető, aminek szingliként is hasznát veszed: egy bátor jelentkező szólíthat le. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A héten nagyszerűen alakulnak a dolgaid, úgy a munkahelyen, mint a magánéletben is. Feladataiddal flottul haladsz, baráti kapcsolataid virágzanak. Ha párban vagy, kedvesed egy titkot oszthat meg veled. Ez bizalmáról árulkodik. Szingli vagy? Most izgalmas fordulatot vehetnek a dolgok: járj nyitott szemmel! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Anyagi helyzeted egyre stabilabb, ami biztonságérzetet ad számodra. Emellett egy érdekes munkahelyi feladatra is számíthatsz, amiben meglepően jól teljesítesz. Párban egy harmadik személy miatt lehet féltékenységi vitátok, de ez hamar elillan. Ha nincs kapcsolatod, titkos hódolód végre léphet. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Forradalmi ötleted támad egy probléma hatékony megoldására. Ez közelebb visz egy kitűzött cél felé. Pároddal szóba kerülhet egy következő lépcsőfok megtétele. Hogy ez a ti esetetekben micsoda, azt az aktuális helyzetetek alapján jósolhatod meg. Szingliként meg fogsz lepődni, ki kezdeményez nálad. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Időmilliomosnak érezheted magad a napokban, ugyanis annyira hatékony leszel a munkában, hogy a szokásosnál sokkal több szabadidőd marad. Töltsd el hasznosan, foglalkozz magaddal többet! Szerelmeddel sikerül tisztáznotok egy régi félreértést, ami pozitívabb folytatást ígér. Szingliként egy randiapp okozhat meglepetést. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ha volt is olyan probléma, ami mostanság foglalkoztatott, lassacskán maradéktalanul elvonulnak a viharfelhők, és eláraszt a nyugalom. Ha párban élsz, egy kellemes kiruccanás teszi még színesebbé a heteteket. Amennyiben még várod a párod, barátnőd tervezhet neked vakrandit szervezni. Izgalmasan alakulhat! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Új ismerősre teszel szert. Az illetőt egy barátod mutathatja be, és idővel ő is jó barátoddá szegődhet. A szerencséd nem merül ki ennyiben: pároddal most nagyszerűen működik a kommunikáció, környezetetek irigykedve figyel titeket. Ha egyedülálló vagy, a véletlen folytán elegyedhetsz szóba egy jóképű idegennel. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Akár egyedülálló vagy, akár párban élsz, nálad most minden a szívügyek körül forog. Szíved választottjával a szokásosnál is erősebb az összhang, nagyobb a harmónia, és mélyebbek az érzelmek köztetek. Ha még egyedülálló vagy, valaki a munkahelyeden vagy egy üzleti partner felkelti az érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pénzügyeid kapcsán valamit át kell gondolnod. Ha sikerül, akkor a jövőben sokkal hatékonyabban spórolhatsz, és többet sikerül félretenned. Szerelmeddel kisebb vitába bonyolódsz, de egy kompromisszum segít áthidalni. Ha még várod a párod, egy online randioldal hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A napokban hajlamos lehetsz túlvállalni magad, ami nemcsak káoszhoz vezethet, de ki is merülsz. Próbáld reálisan végiggondolni, mi teljesíthető, és mi nem fér bele az időbeosztásodba. Szerelmeddel egy komolyabb beszélgetésre kerül sor, ami a közös jövőtöket érinti. Ha még szingli vagy, letisztul, kire is vágysz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Munkahelyeden izgalmas feladattal bíznak meg. Ebben nemcsak neked való kihívásra találsz, de örömöd is lelheted benne. Szíved választottjával most több időtök lesz egymásra, ami jót tesz kapcsolatotoknak, és harmóniát teremt köztetek. Ha még várod a párod, egy kérészéletűnek ígérkező flört várhat a héten. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Régi ismerősöddel futsz össze. Noha rég nem találkoztatok, épp olyan lesz, mintha csak tegnap láttátok volna egymást. A kapcsolatodban örömteli fordulat ígérkezik, ami sokat lendít a jelenleg is nagy összhangon, ami köztetek van. Szingliként új jelöltet szemelhetsz ki magadnak, aki első látásra megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük