Heti horoszkóp szeptember 20-tól 26-ig: a Bak anyagiakban, a Bika a szerelemben szerencsés

Szerencsében gazdag hétre számíthatunk a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre inkább ősziesre fordul az idő, ám ezzel egy időben az évszak szépségei is megérkeznek: lassan sárgába, vörösbe borulnak a falevelek, ami szemet gyönyörködtető látványt nyújt, és öröm a természetben sétálni.

A következő napokban sokan számíthatnak arra, hogy Fortuna, a szerencse istennője rájuk mosolyog: egyesek a szerelemben, mások az anyagiak terén számíthatnak kedvező fordulatokra. A horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten megelégedéssel nyugtázhatod, hogy az ügy, amiért hosszú ideje küzdesz, lassan révbe ér. Ez újabb cél kitűzésére ösztönöz. Ha párban élsz, egy kisebb vitátok adódhat, ami felszínre hoz egy mélyebben lappangó feszültséget. Most mindkét dolog feloldódhat. Szingli vagy? Online ismerhetsz meg egy helyes pasit, aki épp az eseted. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog, de ne feledkezz el a munkahelyi kötelezettségeidről sem! Kedveseddel úgy érzed, megütötted a főnyereményt: tovább fokozódik köztetek a vonzalom, érzelmeitek egyre erősödnek. Ha még egyedülálló vagy, szerencsés módon olyasvalakit sodor utadba a sors, aki éppen az eseted. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki szívességet kér tőled, és öröm lesz teljesíteni, ám ez sok idődbe és energiádba kerülhet. Fontos, hogy saját kötelezettségeidről se feledkezz el. Szerelmeddel egy kis kiruccanás teszi színesebbé a hetet. Szívesen gyönyörködtök az ősz szépségeiben. Ha még várod a párod, egy új 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban sikerül dűlőre jutnod egy meghatározó döntésben, igaz, szükség lesz hozzá a bátorságodra is. Meg kell tanulnod, hogy olykor fejest kell ugrani az ismeretlenbe. Pároddal nagyszerűen működtök együtt, a napokban szuper a kommunikációtok. Szingliként barátnőd ajánlhat figyelmedbe valakit. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy régi ismerősödbe botlasz, akivel most megújíthatjátok a kapcsolatotokat, új alapokra helyezhetitek barátságotokat. Szerelmeddel kis féltékenység támadhat köztetek, de ez csupán ragaszkodásotokról árulkodik. Ha egyedülálló vagy, exedről pletyka juthat a füledbe. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Anyagi ügyeid foglalkoztatnak, ugyanis sikerül rájönnöd, hol folyhat ki túl sok pénz a kezeid közül. Hála ennek, már a közeljövőben is javul a költségvetésed. Szíved választottja érdekes ötlettel rukkol elő, de elsőre ódzkodhatsz tőle. Ha szingli vagy, egy új jelöltre vetsz szemet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki nem teljesíti azt a szívességet, amire megkérted, és ez rosszul érint. Az a legjobb, ha őszintén elbeszélgetsz vele, hiszen a kimondatlan szavak megmérgezhetik a kapcsolatotokat. Párban egy közös terv merül fel köztetek, de a megvalósítása várat magára. Ha még szingli vagy, olyasvalaki tetszik meg, aki nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Új feladattal bíznak meg a munkahelyeden, de szerencsésen boldogulsz vele. Főnököd meg is dicsérheti talpraesettséged. Ha párban élsz, ötleteddel elsőre nem nyered el partnered tetszését, de sikerülhet meggyőznöd. Még szingli vagy? Valaki titokban azt fontolgatja, hogy hamarosan kezdeményez nálad. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Felmerül egy utazás lehetősége, de egyelőre bizonytalan a dolog, és sok szervezést is igényelne. Kapcsolatod harmonikusan alakul, most egy izgalmas kalandot is megélhettek együtt, ami még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha még egyedülálló vagy, egy régi férfi barátod felől tapasztalod a vonzalom jeleit. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szétszórtabb lehetsz a szokásosnál, és csak a szerencse ment meg attól, hogy a munkahelyeden egy komolyabb kellemetlenségbe keveredj. Fortuna az anyagiakban is melléd áll. Kapcsolatodban is károdra lehet a feledékenység, jobb, ha beállítasz néhány emlékeztetőt a mobilodon. Ha még várod a párod, egy forró flört kerül kilátásba a napokban. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valami, amit elterveztél, nem úgy alakul, ahogy azt szeretted volna, de idővel rájössz, hogy éppen így volt jó. Kedveseddel apróbb pénzügyi vitád adódhat, de hamar dűlőre juttok, ha okosan érveltek, és meghallgatjátok egymást. Ha még egyedülálló vagy, munkád során ismerhetsz meg valakit, aki első látásra megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy közelgő esemény megszervezése ad plusz elfoglaltságot, és nem lesz könnyű mindent beszorítanod szoros napirendedbe. Érdemes előre priorizálnod. Ha párban vagy, most a szokásosnál is játékosabbak és humorosabbak lehettek. Még várod a párod? Egy perc alatt elcsábíthatsz egy férfit a mosolyoddal. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az anyaság témakörét boncolgattuk. Tényleg az anyukák a rossz, az apukák pedig a jó zsaruk? Magányosak az anyukák a mai világban? Milyen a munkába visszatérő anyák helyzete Magyarországon? Frusztrálóak az anyainfluenszerek? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ Semjén Nóra anyainfluenszer, valamint Fehér Ági, a Femina főszerkesztője és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük