Heti horoszkóp július 1-től 7-ig: az Ikrek újra szerelmes lehet, a Halakra szerencse vár

Szerencsés héttel indul a hetedik hónap.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de máris a nyár középső hónapjához értünk. Szerencsés héttel indul a hetedik hónap. Kiváltképp a pénzügyek és a szerelem terén elérkező eseményeknek örülhetünk.

Ami a karriert illeti, egyesek most válaszút elé kerülhetnek, de a döntést fontos minél körültekintőbben meghozni. Mit jósol még a horoszkóp? Lentebb a válasz.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden egy kisebb galiba bontakozik ki, amit csak úgy tudtok megoldani, ha a személyes tapasztalataiddal segítesz. Pároddal a nyári utazás kapcsán merül fel egy kérdés, ami kompromisszumot igényel. Szingliként érdemes adnod egy esélyt az online ismerkedésnek, mert titokzatos idegent jósol a horoszkóp. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Pénzügyeid remekül alakulnak, elégedett lehetsz költségvetéseddel. Még az is eszedbe juthat, hogy pluszban félrerakj valamire. Kedvesed kissé féltékeny lehet valaki miatt, aki mostanság került a környezetedbe. Érdemes őt megnyugtatnod, mielőtt elmérgesedik a helyzet. Ha szingli vagy, egy régi jelölteddel most előbbre léphettek. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Heted szinte minden pillanata az érzelmek körül forog, kedvező változások jöhetnek. Szerelmi életedben harmónia uralkodik. Párkapcsolatodban végre elillan a vissza-visszatérő viharfelhő, és egy jobb periódus indul el. Ha szingli vagy, egy új pasi jöhet képbe, aki teljesen másképp udvarol, mint eddig bárki. Ez imponálhat, hamar belezúghatsz. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Kissé érzékenyebb lehetsz a héten, ezért egy-egy alkalommal ok nélkül is megsértődsz. Próbáld tudatosan kezelni a helyzetet, pihenj többet, és tölts egy kis időt egyedül vagy másokkal, annak függvényében, mi vidítana fel. Pároddal a hét a humor jegyében telhet, ez vihet egy kisebb félreértéshez. Ha még keresed őt, akkor egy izgalmas flörttel elindulhat valami. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy kreatív ötleted támad, aminek megvalósításához már csak egy kis tervezés szükséges. Most jól forog az agyad, és ügyesen jár a kezed, így a kivitelezés is könnyen mehet. Szerelmed bókok tengerével áraszthat el, kisugárzásod ugyanis ragyogóbb, mint valaha. Szingliként is meglesz ennek a hatása, egy szórakozóhelyen leszólíthat valaki. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Valaki jó hírekkel szolgálhat neked, ami egy régi álmod megvalósulását hozhatja közelebb. Ez fellelkesít, de ne igyál előre a medve bőrére. Kapcsolatodban egy közös ügy érdekében kell most intézkednetek, utatokat pedig siker kíséri. Ha még keresed a párod, egyik régi hódolódat látod meg valahol, és most téged is érdekelni kezdhet. Köszönj oda neki! Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Karrieredben döntéshelyzetbe kerülsz. Hogy jobbra vagy balra menj, alaposan gondold át. Valaki a környezetedben adhat építő jellegű tanácsot. Párkapcsolatodban romantika romantika hátán halmozódik a héten, így szinte észre sem veszitek, hogy egy apró vita is becsusszan. Ha nincs párod, egy online oldalon írhatnak rád, és az érdeklődés kölcsönös lehet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Szívesség kérésére szorulsz. Szerencsére lesz is valaki a közvetlen környezetedben, aki a segítségedre siethet. Szerelmed szívességet kérhet tőled, ami téged a benned való bizalmában erősíthet meg. Ha nincs most kapcsolatod, egy apró segítség egy barátnődnek épp arra vihet, ahol belebotolhatsz következő párodba. Nincsenek véletlenek! Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Jó álláslehetőség merül fel, de a váltást jobb lesz megfontolni, mivel minden jó ajánlat hátterében lehet valami buktató. Jobb gyanakodni, mint utólag bánkódni. Kedvesed egy ötlete elsőre vadnak tűnik, de később rájöhetsz, a közös kalandok milyen jól összehozhatnak. Csak azt vállald be, amit biztonságosnak érzel! Szingli vagy? Férfibarátod jeleket kezd küldeni feléd. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Te leszel az, aki egy barátod problémájára megoldást nyújthat. Fontos, hogy próbáld magad szabaddá tenni, mert csak benned bízhat. Szíved választottjával kis kiruccanás teheti még szebbé a napotokat. Legyetek körültekintőek, mert egy apró mulasztás galibát okozhat. Ha nincs párod, exeddel futhatsz össze, akivel régi kapcsolatod emlékét már egész másként láthatod. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Anyagi szempontból jól sikerül a hét, mert valamihez jóval olcsóbban juthatsz az eredeti árnál. A zsebedben maradó összeget érdemes félretenned, mert akármikor jöhet váratlan kiadás. Kapcsolatodban most kicsit paprikás lehet a hangulat. A meleg mindenkit megvisel, próbáljatok türelmesek lenni egymással. Ha nincs még párod, barátnőd ismerőse vethet szemet rád. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénz ütheti a markod, akár munka révén, akár úgy, hogy valaki visszaadja régen kért kölcsönét. Akárhogy is, ideje kitalálnod, mire is fordítod az összeget. Ha párkapcsolatban élsz, egy apró dolgon kaphattok össze, ami felszínre hoz egy lappangó feszültséget. Ezt most sikerül tisztázni, így boldogabb folytatás várhat. Ha nincs párod, olyasvalaki kezdhet udvarolni, akiről sosem hitted, hogy az esete lehetsz. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az anyaság témakörét boncolgattuk. Tényleg az anyukák a rossz, az apukák pedig a jó zsaruk? Magányosak az anyukák a mai világban? Milyen a munkába visszatérő anyák helyzete Magyarországon? Frusztrálóak az anyainfluenszerek? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ Semjén Nóra anyainfluenszer, valamint Fehér Ági, a Femina főszerkesztője és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Kép: Getty Images.

Ezt is szeretjük