Heti horoszkóp április 9-től 15-ig: a Halakkal flörtölnek, a Szűz rég várt sikert arat

A tavaszi zsongás megdobogtatja a szíveket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Áprilisban nemcsak az idő, de az ember is kicsit szeszélyesebb, szétszórtabb lehet, ami nem is csoda, hiszen a napsütéses tavasz idején minden a szerelemről szól, és ez éreztetheti a hatását a mindennapokban is.

Egy izgalmas flört és jól megérdemelt siker - ezeket tartogathatja a hét a Halaknak és a Szűznek, de mindenkinek lesz oka mosolyogni: a horoszkóp elárulja, miért.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha jó ötleted támadna, ne tartsd magadban! Környezetedben valaki számára nagyon jól jöhet. Párod egy gesztusa melegséggel önti el a szíved. Közös terveitekben új dolog rajzolódhat ki, ami lökést ad a számotokra. Szingliként kicsit belehabarodhatsz egy újonnan, munkahelyed környékén felbukkanó férfiba.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Otthonodban forradalmi változtatásokat eszközölhetsz, melyek kellemesebbé teszik a környezeted, illetve egyszerűbbé a mindennapokat. Pároddal sok-sok romantika és szerelmi vallomások tucatja jellemzi a heteteket. Ha nincs párod, érezheted, hogy valami készülőben van. Megérzéseid feltehetőleg pedig nem csalnak!

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid tekintetében ugrásszerű javulás jöhet, köszönhetően annak, hogy sokkal tudatosabbá váltál anyagi ügyeid intézése terén. Párod tanácsod kérheti egy munkahelyi kérdésben. Bizalma igazán jólesik. Ha nincs párod, egy régi szerelmed juthat eszedbe. Mostanra már letisztulhatnak vele kapcsolatos érzelmeid.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Örömhírrel indul a heted, és a dolog egészen vasárnapig meg is tarthatja virágzó hangulatod. Jókedved másokra is átragadhat. Pároddal egy közös barátotoknak lehet szüksége a segítségetekre. Ha nincs párod, egy új jelölt bukkanhat fel a láthatáron, miközben barátaiddal, szeretteiddel kikapcsolódsz.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy új helyzettel sokkal jobban boldogulhatsz, mint azt korábban remélted. Büszke lehetsz magadra! Pároddal vitáktól mentes, harmonikus hét vár rátok. Építő beszélgetés is ígérkezik. Tele lehettek tervekkel, ötletekkel. Ha nincs párod, egyedülléted még üdítő is lehet. Cupido ezt látva azonnal nyilat ránthat!

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Munkahelyeden végre megkaphatod azt az elismerést, amiért oly sokat dolgoztál. Az ezt kiváltó siker erre a hétre ígérkezik. Ha párban vagy, egy harmadik próbálhat közétek állni, de szerelmetek erős, és meg sem kottyan neki ez a kis incidens. Szingliként két pasin akadhat meg a szemed: kérdés, melyiküket válaszd.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Szerencsésen alakulhatnak dolgaid. Minden, amit elterveztél, gördülékenyen halad előre, úgy a munkában, mint a magánéletben. Párod rokonságával lehet közös ügyed a héten. Kedveseddel most különösen jó köztetek a kommunikáció. Ha nincs párod, egy férfiismerősöd rokona tetszhet meg a napokban.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Most nagyon jó szemed lehet a vásárláshoz. Ha venni terveztél valamit, bizonyosan kiszúrod a legjobb fellelhető ajánlatot. Párban a humor oldhat fel köztetek egy kisebb vitát. A szexuális energiák szinte pezsegnek köztetek. Ha nincs párod, szexi kisugárzásod és felhőtlen mosolyod hozhat sikert.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Valaki a környezetedben jókat mondhat rólad, és ez a füledbe jut. Jóleshet a dolog, de próbáld megfelelő szerénységgel kezelni a helyzetet. Ha párban vagy, közösen kaphattok egy jó lehetőséget. Az erről való beszélgetés rámutat, milyen remek páros vagytok. Szingliként randira hívhatnak egy csajos estén.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy váratlanul felmerülő problémát flottul sikerülhet megoldanod. Talpraesettséged újfent bizonyítást nyer, és az önbizalmadat is pozitív irányba billenti a sikerélmény. Pároddal egy közös utazás adhat jó beszélgetőtémát a napokban. Ha nincs párod, az online ismerkedés hozhat neked most sikereket.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy számodra fontos illető lehet, hogy nem állja a szavát, amiből kisebb konfliktus kerekedik. Ha őszintén megbeszélitek, egykettőre megoldódik a dolog. Párod egy mondata pozitív meglepetést, kellemes csalódást okozhat neked a héten. Szingliként olyasvalaki küldhet jeleket, akire nem számítottál.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Közeledbe kerülhet egy férfi, aki az első pillanattól fogva leplezetlenül flörtöl veled. Bár szingliként izgalmasnak találod a dolgot, párban kissé kínos lehet. Párod, amennyiben tanúja mindennek, féltékeny lehet, ám ez mindössze szerelme bizonyítéka. Próbáld finoman, de határozottan leépíteni a kéretlen udvarlót.

Ezt is szeretjük