Miről fantáziál a pasid legnagyobb magányában? Olvasd el szexhoroszkópját!

Csillagjegye megmutatja, miről álmodozik, ha nem vagy ott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó lenne néha belelátni a férfifejekbe - hányszor, de hányszor hangzik el ez a mondat nőktől! Nem is csoda, hiszen sok mindent megoldana, illetve sok mindent elárulna - titkokat is, a legféltettebbeket, a legpajzánabbakat, amikről a férfi olyankor fantáziál, mikor egyedül van, és amiket talán sosem kötne az orrodra, pedig valójában őrjítően izgatja a dolog.

Hogy kicsit mégis beleshess a férfigondolatok sűrű erdejébe, olvasd el párod szexhoroszkópját, és lepd meg: váltsd valóra legtitkosabb szexfantáziáját!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos jegyű párod bátor, vakmerő, ötletekkel teli ember, akinek mindig szüksége van az újra, a meglepetésekre, a szokatlanra. Legtüzesebb szexfantáziája, hogy egy váratlan helyen és időpontban, akár egy pályaudvar vagy egy klub mosdójában, akár egy próbafülkében teperjék le, ahol a lebukás veszélye elég nagy.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika érzéki ember, akinek fontos a nyugalom, a harmónia és a romantika. Talán furcsa lehet egy férfitól, de legforróbb szexfantáziája, amiről nagy magányában álmodozik, egy szenvedélyes szeretkezés, a kandalló lobogó tüzének fényében, ezernyi gyertyával körülvéve. Váltsd valóra, ha neked is tetszene!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek kíváncsi természet, szeret új dolgokat kipróbálni, és miként ő maga is változékony természet, a szexben is szereti a változatosságot. Kíváncsisággal tölti el a szexshopokban kapható ezernyi kütyü, örömmel próbálgatná őket végig párjával, és ezt gyakorta el is képzeli. Ha fantáziája téged is lázba hozott, szerezz be valami meglepit.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák olyan lélek, aki életében a biztonságot, az állandóságot keresi, mégis hihetetlenül fantáziadús egyéniség, szerelemben szenvedélyes és odaadó, már-már birtokolná párját, annyira tud szeretni. Magányában képzelt szexfantáziája is a birtoklással függ össze - párját szívesen látná kikötözve, hogy azt tehessen vele, amit csak akar.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán, szemben a Rákkal, épphogy nem adni, hanem inkább kapni szeretne. Amikor magányos, szívesen álmodozik egy olyan szexjelenetről, amiben őt kényeztetik, ám semmiképpen sem domina módjára, hiszen az Oroszlán az, aki mindig, minden körülmények között szeretne domináns maradni, így van ez az ágyban is.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyre jellemző rendszeretet, pontosság és gyakorlatiasság ne tévesszen meg - a jegy szülötteinek a fejében bizony vannak elég zavarba ejtő fantáziák. Amiről Szűz jegyű párod a magányában szeret fantáziálni, sőt, imád, az éppen ennek  a szabályszerűségnek a megtörése, például egy szokatlan helyszínnel, pózzal.

 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg szülötteket lenyűgözi az emberi test szépsége. Legforróbb fantáziájában Mérleg csillagjegyű párod szívesen képzeleg a női idomokról, akár utcán meztelenül flangáló nőkről, meztelen rúdtáncosokról, a bankban meztelenül ügyfélfogadó hölgyről - lényeg a ruhátlanság. Azzal veheted le lábáról, ha egyszer anyaszült meztelenül várod őt otthon.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedélyes - ugye, hogy ez ugrik be először, ha azt hallod, Skorpió? És ez valóban igaz, a Skorpió férfi szerelmes a szerelembe, a szexbe, az érintésbe. Szexfantáziái kimeríthetetlenek, helyzet- és hangulatfüggő: van, amikor legszívesebben egy tengerparti naplementében képzeli el a szexet, van, amikor hármasban két nővel.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegyűek három dologról híresek: igazságérzetük határtalan, szókimondóak, és nagyon fontos számukra a szabadság. Utóbbi tulajdonságuk miatt a szexben sem szeretik a kötöttségeket. A Nyilas férfi kedvenc szexfantáziája a bárhol, bármikor szex - mégpedig hihetetlenül szenvedélyesen.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bár a Bak jegyűekre jellemző egyfajta zárkózottság, a saját magának állított korlátoktól a férfi maga is szívesen szabadulna, elfelejtkezve mindenről. Legizgatóbb szexfantáziája, hogy kiléphet saját komfortzónájából, és olyasmit tehet meg, amit egyébként tilosnak, perverznek, elítélendőnek tart. Ilyesmikről szívesen fantáziál magányában.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntők jegye az egyik legkülönlegesebb személyiségjegyekkel párosuló jegy. Különös érdeklődést mutathat a lélek, a spiritualitás, az ezotéria iránt. Szexfantáziájában egzotikus környezetben, füstölők bódító illatában úszva éli át a testi örömöket, végigpróbálgatva a Káma-Szútra minden egyes pózát.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak csillagjegy szülöttje érzelmes lélek, fontos neki a szeretet, a szerelem, ezáltal párkapcsolata is. Fantáziáiban leggyakrabban párja szerepel, őt képzeli el maga mellett különféle helyzetekben. Mivel szüksége van néha a magányra, kedvenc szexfantáziája, hogy egy civilizációtól távol eső zöld mezőn szeretkezik párjával.

Ezt is szeretjük