Melyik napon született a párod? - Kiderül, mennyire hűséges típus

Kalkulátorunk segít, hogy születésnapja dátuma alapján a hét melyik napján született.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az érzelmek kihűlése mellett talán a legijesztőbben az hangzik egy párkapcsolatban élő ember számára, hogy megcsalják. Olyannyira rémisztő ez, hogy a rossz gondolat sokaknál alaptalan vádaskodásba, paranoiába csaphat át.

Ha nagyon odavagy párodért, bizonyára te is belegondoltál már, félrelépne-e, vagy hűségesebb annál, mint hogy más nőre akár csak ránézzen. Ne tépelődj azonban sokat a válaszon, a férfi tekintete, ölelése gyakorlatilag magában foglalja azt. Amennyiben érzed, hogy szeret, elég valószínű, hogy nem tenne veled ilyet.

Mindemellett az ezotéria is segítségedre lehet abban, hogy tisztában légy vele, kedvesed hajlamos-e a félrelépésre, vagy sem. Kalkulátorunkkal számold ki, a hét melyik napján született, és megkapod a választ. Csupán a párod születési dátumát kell beírnod.

Bármi is jön ki eredményként, nincs okod elkeseredni. Ha nem is a remélt választ kapod, a párod akkor is lehet a kivétel, aki erősíti a szabályt, de az is előfordulhat, hogy érzelmei elfedik benne a félrelépésre való hajlamát.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Ha párod hétfőn született, alapvetően hűséges típus lehet, akit a hosszú távú kapcsolatok tesznek boldoggá, és ha megtalálta azt a nőt, aki mellett jól érzi magát, nem valószínű, hogy megkockáztatja azt egy félrelépéssel. Addig azonban válogat.

Kedd

Bár keddi születésű párod a nők kedvence lehet, mégsem él vissza a népszerűségével. Ha megtalálja az igaz szerelmet, szinte meg sem látja az őt körülrajongó hölgyeket. Nem vallhat rá a megcsalás, ha gond van, inkább szakít.

Szerencsét, boldog szerelmet szeretnél?

Ezek a kövek segíthetnek bevonzani ezeket, kattints, és nézd meg őket!

Szerda

Szerdán született a párod? Folyamatosan veszélyben érezheted a kapcsolatotokat, és hajlamos lehetsz féltékenykedni, mert látod, hogy párod más nőknek is tetszik. Ha megadod, amire vágyik, nincs mitől tartanod, csupán akkor, ha boldogtalan. Akkor élhet a népszerűségével.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Csütörtök

Csütörtöki születésű párod tisztában lehet értékeivel úgy külsőleg, mint belsőleg, és persze jóleshet neki a hölgyek elismerő pillantása. Félnivalód viszont szinte biztos, hogy nincs: elég lehet neki csupán a tudat is, hogy jó náluk, egyébként hű marad.

Péntek

Párod egészen addig, míg meg nem találja élete szerelmét, virágról virágra szállhat. Ám ha te vagy neki a nagy Ő, innentől a ti kettőtök kapcsolatára koncentrálhat csupán, és nem kockáztatja a boldogságotokat holmi félrekacsintásokkal.

Szombat

Szombaton született a kedvesed? Ő nem könnyű préda a nők számára, valószínű, neked sem lehetett egyszerű úgy elcsavarni a fejét, hogy lecövekeljen melletted. Mégis, ha már a tiéd, és megérezte a boldogság ízét melletted, nincs félnivalód.

Vasárnap

Párod vasárnap született? Akkor nagy szerencséd lehet vele, ő ugyanis az a típus lehet, aki ha kapcsolatban van, minden más nő megszűnik számára létezni. Megcsalástól épp ezért nincs okod tartani, amíg él a szerelmetek, csak ha nála elmúlik.

Ezt is szeretjük