Asztroikrek, akik egymásra találtak!
Szeretnél egy olyan embert megismerni, aki szinte mindenben hasonlít hozzád? Keresd meg az asztroikred!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem adatott meg számodra egy igazi ikerpár, biztos eszedbe jutott már életed során, milyen is lenne, ha lenne. Milyen érzés, ha van egy olyan ember, aki veled egy napon született, mekkora különbség vagy hasonlóság van köztetek.
Eljátszottál a gondolattal, hogy mindent megosztanál vele, titkaitok lennének és közös, izgalmas élményeitek.

Ha biológiailag nem is, de csillagászatilag létezik az ikerpárod! Az úgynevezett asztroikred.

Kik azok az asztroikrek?

Ha két ember 3 napon belül és azonos aszcendenssel és napjeggyel született, a horoszkópjukban az összes bolygó szinte azonos helyen áll. Tehát ennek a két embernek az asztrológia szerint hasonló tulajdonságokkal és sorssal kell rendelkeznie.

Természetesen a gének, az eltérő neveltetés, a társadalmi osztály, a személyes környezet és a tudatos döntések különbözővé teszik őket, de feltételezések szerint sok hasonlóságot tudnak felfedezni egymásban.

Akik egymásra találtak: Hajnal és Niki

Már az első pillanatban kiderült, hogy Hajnal és Niki külsőre is hasonlít egymásra: mindketten macskaszeműek, csípőjük nőies, foguk pedig feltűnően szép és egészséges. Bevallásuk szerint már az első találkozáskor érezték a közös rezgést, és hogy van valami plusz, ami kettőjüket összeköti.

A virtuális találkozás az Asztroweb.hu internetes portálon kezdődött, amikor Hajnal felvette Nikivel a kapcsolatot. Még aznap találkoztak élőben is. Aztán megkezdődött a beszélgetés, ami egyre több párhuzamról rántotta le a leplet. Igazán meglepő volt hallani, hogy egyidőben mentek férjhez egy-egy Bak havában született férfihoz, majd egyidőben is váltak el - mindkét kapcsolat hét évig tartott. A sport terén sem különböznek: nyolc évig úsztak, ráadásul csaknem azonos időben. Munkájukban mindketten sikeresek, Niki újságíró, és Hajnal is végzett újságíró-iskolát, számos tudományos cikket publikált, társszerzőként két könyv megírásában is részt vett.

A személyiségfejlesztés mindkettőjük életében fontos: Niki buddhista, Hajnal pedig jógával foglalkozik. Energikusság, gyors felfogóképesség, optimizmus, nyitottság, rugalmasság jellemzi őket. A szagokra és illatokra mindketten érzékenyek, és alapvető jellemzőjük az igényesség.
Az első találkozás 2006 őszén történt.

Azóta is tartják a kapcsolatot, és szinte minden lépését követik a másiknak. Az egyetlen különbség a horoszkópjukban a Hold elhelyezkedése, és ez okozza a különbséget a személyiségükben, valamint a történések csúszásában. Azt figyelték meg, hogy ami megtörténik Nikivel, néhány hét vagy hónap elteltével Hajnallal is megtörténik. A mai napig rácsodálkoznak, hogyan is lehetséges ez az egész. Ennek ellenére nagyon élvezik, épp úgy, mint egymás társaságát.

Ha te is kedvet kaptál az asztroikred megkereséséhez, az Asztroweb - sok egyéb izgalmas lehetőségen túl - segít, hogy rátalálj a veled nagyjából azonos időpontban született, asztrológiai szempontból ikertestvérnek tekinthető emberekre.
Keresd meg most az asztroikred! »

Ha csak kérdéseid vannak, itt teheted fel! »

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük