Aszcendensed elárulja 3 legjobb tulajdonságod, amit mások értékelnek benned
Lásd magad mások szemével az ezotéria segítségével!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eszedbe jutott már, milyen jó lenne néha kívülről is látni magad, úgy, ahogyan mások látnak? Minden bizonnyal érdekes élmény lenne, de hasznos is, hiszen megtudnád, miért vagy szeretnivaló vagy éppen rossz természet.

Az ezotéria most lehetőséget ad neked arra, hogy kicsit mások szemével lásd magad. Számold ki itt aszcendensed, és olvasd el a lenti leírásban, miért szerethetnek legjobban mások. Íme, a három legelőnyösebb belső tulajdonságod.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos aszcendenssel céltudatos, kitartó ember lehetsz, aki nem adja fel egykönnyen álmait - mindez más emberek számára motiváló lehet, ez az egyik dolog, amiért szeretnek. A másik, hogy rendkívül talpraesett vagy, aki a jég hátán is megél, ezért mások mindig számíthatnak a lélekjelenlétedre, ha baj van. Végül pedig remek tanácsadó lehetsz, aki józanul és okosan tud mérlegelni, ezáltal jó segítség.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A három tulajdonságod közül a legkedvesebb mások számára, hogy nagyon szeretetteljes ember vagy, aki a légynek sem tudna ártani. Mindemellett nyugalom árad belőled, igaz, a stresszes helyzetek azért veled is ki tudnak babrálni. Végül pedig aszcendensed szerint az a legjobb tulajdonságod, hogy jól működik szépérzéked, ezért mind az öltözködésben, mind a lakberendezésben jó tanácsadó vagy.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Hihetetlenül színes egyéniség lehetsz, ha Ikrek az aszcendensed, ebben a jegyben ugyanis sok más jegy tulajdonságai összpontosulnak. Ez az egyik dolog, amit szerethetnek benned. A másik, hogy ötletdús és kreatív vagy, így mindig van egy tipped, ha megoldásra váró probléma akad. A harmadik jó tulajdonságod pedig, hogy szórakoztató vagy, jó a humorod.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák aszcendenssel egyik jó tulajdonságod, amiért mások szeretnek, hogy nem rejted véka alá a véleményed. Bár nem mindig esik jól hallani másoknak, mivel tudod, hogyan add elő intelligensen, finoman, nemigen bántasz meg másokat. Tapintatosságod tehát a második jó tulajdonságod. A harmadik pedig, hogy hiszel az igaz szerelemben, ami mások szemében nagy erénynek számít.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként nagyra tarthatnak téged azért, mert a végsőkig kiállsz magadért, és teszel érte, hogy érvényesülhess az életed minden területén. Ez másokra is motiválóan hat, hogy sohase adják fel. Második jó tulajdonságod, hogy a társaság közepeként jó a szöveged, és szórakoztató vagy. Végül pedig sikerorientált vagy, amiért viszont inkább munkáltatóid, mint kollégáid vagy barátaid szeretnek.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz aszcendenssel maga lehetsz a precízség, a pontosság, a rendszeretet - rád nézni is jó, hiszen nálad semmilyen téren nincs helye káosznak, és másokra is átragadnak ezek a jó tulajdonságaid - mint követendő példa. Második jó tulajdonságod a családszereteted. Végül pedig a harmadik, hogy megbízható ember vagy, ezáltal pedig igazán jó barát.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg aszcendenssel olyan ember lehetsz, akinek rend van az életében, hiszen erre törekedhetsz nap mint nap. A körülötted uralkodó harmónia nyugtatólag hathat másokra is. Második jó tulajdonságod, hogy fontosak számodra a kapcsolatok, legyen szó barátiakról, szerelemről vagy családról. Harmadik jó tulajdonságod pedig a józanságod: sohasem hozol hirtelen döntéseket.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként a szenvedélyességed mások számára lenyűgöző lehet, pláne az ellenkező nem számára. Mások szemében pozitív tulajdonságod a hűség is, legyen szó bármiről az életben, akár munkáról, akár szívügyekről vagy barátságról. Harmadik jó tulajdonságod pedig a kitartásod, ami a sportban és a karrierben is megmutatkozik, példát szolgáltatva másoknak.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Aszcendensedből kifolyólag olyan ember lehetsz, aki mindig a legegyszerűbb megoldásokat keresi, ám egyben a legnagyszerűbbeket is. Gondolkodásod praktikus, gyakorlatias, ezért jó segítség vagy a bajban. Másik jó tulajdonságod, hogy az eszedre hallgatsz, ezért megfontolt vagy, amiért mások felelősségteljesnek láthatnak. Végül segítőkészséged is az egyik legjobb tulajdonságod.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bakként a bajban törekedhetsz a nyugalmad megőrzésére, és ezt igyekszel mások felé is vetíteni, ami csodaszerrel határos módon nyugtatólag is hathat. Második jó tulajdonságod a szorgalmad. Tudod, hogy az eredményekért dolgozni kell, ezt főnökeid értékelhetik. Harmadikként pedig a megbízhatóságod a jó tulajdonságod, amiért barátaid szeretnek téged kiváltképp.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Különleges kisugárzásodnak köszönhetően más emberek nagyon szerethetik a társaságod, hiszen nyugalmat áraszthatsz. Mindemellett kedvesség is sugárzik belőled, barátságos lehetsz, és mosolygós. Végül pedig, amiért szerethetnek mások, az az, hogy nagyon jó beszélgetőpartner lehetsz, akivel mélyen és akár filozofikus szinten is lehet beszélgetni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak aszcendenssel érzelmes ember lehetsz, ez az egyik tulajdonságod, amiért mások a szívükbe zárnak. Másodsorban, mert nagyon empatikus ember vagy, aki képes átlátni mások helyzetét, és maximálisan beleélni magát. Harmadik jó tulajdonságod pedig a kreativitásod, ami mindenkit lenyűgözhet, hiszen neked akkor is van ötleted, amikor a többi ember már rég kifogyott azokból.

Ezt is szeretjük