Szexuálpszichológust kérdeztünk, mi kell a magabiztos, örömteli női szexhez
A szakember válasza neked is sorsfordító lehet. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Közeledik a nyár, a végső visszaszámlálásban a nők többsége fogyókúrába kezd, és azzal a tudattal vág bele a bikiniszezonba, hogy néhány kiló mínusszal ő bizony mindent megtett a teste egészségéért és szépségéért. De bizony mit sem ér az S-es fürdőruhaméret, ha nem párosul egy önbizalommal teli mosollyal. Márpedig a női önbizalom valahol az intimitásnál kezdődik, hogy őszintén meg tudod-e élni a nőiességedet.

- Ismerős a kép, amikor egy gyönyörű nőt látunk, ám mégis azt érezzük, valami hiányzik belőle, valami nem stimmel körülötte? Az esetek többségében ez bizony az önbizalom hiánya. Ha egy nő nem tudja megélni a nőiességét nap mint nap, akkor az komoly pszichés problémákhoz vezet.

Szexuális boldogságunk jelentős mértékben a testünkhöz és intim területeinkhez való viszonyunkon múlik. Sokszor hétköznapi az ok, ilyen lehet a hüvelyfolyás, aminek sok kiváltó tényezője van. Így például számos baktériumnak vagyunk szabad préda strandolás közben, vagy a nem megfelelő táplálkozás is kellemetlen színű-szagú váladékhoz vezethet. És persze az is előfordulhat, hogy agyban dől el minden, esetleg már nem kívánjuk a partnerünket, és így jelez a test.

Hasonló problémaként említhetném akár az inkontinenciát is, ami a legtökéletesebb és legromantikusabb nyaralást is tönkreteheti. Bármi is legyen az ok, érdemes a végére járni, hiszen a legtöbb esetben könnyen meg lehet szabadulni a tünetektől - magyarázza dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus.

Az esztétikai nőgyógyászat Magyarországon önmagában is új fogalom. A kifejezés lényege, hogy a gyógyítás mellett az életminőség javítására és az esztétikai igényekre is hangsúlyt helyeznek. A Petite LadyTM technológiát a SolenneMed Esztétikai Központ vezette be Magyarországon, segítségével a hüvelyflóra újra egészséges lesz, megszűnik a sok gondot okozó folyás vagy a hüvely szárazsága, és ellenáll a fertőzéseknek.

Ám vannak olyan esetek, amik ennél sokkal nagyobb problémát okoznak a hölgyeknek, ilyen például a tág hüvely. Dr. Hevesi Krisztina praxisát is sok páciens keresi fel ezzel a gonddal.

- Az már egy jó dolog, ha eljönnek hozzám, mert sokak fejében ez sajnos még mindig egy olyan téma, amiről nem illik beszélni, hanem csak bele kell törődni, hogy vége az örömteli szexnek. Pedig ez nem így van! Szülés után vagy változókorban alakul ki általában a tág hüvely, mely örömtelen együttlétekhez, hüvelyszárassághoz, elégedetlen partnerhez vezet. Sokan nem is mernek beszélni a problémáról évekig, azt is kellemetlennek tartják, hogy egyáltalán utánanézzenek a tüneteknek, pedig ma már a megfelelő szakemberi segítséggel műtét helyett egy egyszerű beavatkozással megoldható mindez. És azért lássuk be, egy többgyerekes anyuka álmai közt szerepelhet az is, hogy a párjának újra ő legyen a femme fatale.

A Petite LadyTM technológiát a világ egyik legnagyobb lézerberendezéseket gyártó cége, a Lutronic fejlesztette ki, kimondottan nőgyógyászati problémákra. A nőgyógyász szakorvos az előzetes szakorvosi diagnózis alapján teljesen egyénre tudja szabni a terápiát, hiszen nem ugyanaz a kezelés kell egy fiatal, újdonsült, enyhe inkontinenciával vagy hüvelytágulattal küzdő kismamának, mint egy középkorú, többgyermekes anyukának.

A speciális lézeres kezelőfej gyengéden és teljesen fájdalommentesen, 360° vagy 90°-ban juttatja a hüvelyfalba a lézerfényt, attól függően, hogy például tág hüvelyt vagy inkontinenciát kezelnek-e vele. A legmélyebb szöveti rétegekig hatoló lézerfény hatására a hüvelyfal kollagénállománya megsokszorozódik, az elvékonyodott szövetek újra megtelnek élettel, megvastagodnak. Az eljárás nem műtéti, nem kell lábadozási idővel sem számolni, a kezelést követően azonnal vissza lehet térni a mindennapi rutinhoz. A terápia eredményeképp megújult, egészséges, fiatalos hüvelyt kap a páciens. Egy kezelés mindössze 20-30 perc, és átlagosan három-öt kezelésre van szükség, de a páciens - és a partner is - már az első kezelés után érzi a pozitív változást.

A pontos diagnózis felállításhoz egy Európában egyedülálló berendezést, a VTI-hüvelyszondát használják. A speciális hüvelyszonda 3D-s képet alkot a hüvely és a medencefenék állapotáról, milliméterről milliméterre feltérképezve a hüvely belső szöveti állományát. A vizsgálat minimális kellemetlenséggel jár, és szinte fájdalommentes.

Kinek ajánlott a Petite Lady lézeres intimkezelés?

  • Aki enyhe és közepes stresszinkontinenciában szenved, és fél a műtéttől.
  • Aki gyakran kap el hüvelyi fertőzéseket.
  • Aki szülés után vagy változókorban az intim területek megváltozása, kitágulása miatt nem élvezi partnerével az együttlétet.
  • Aki hüvelyszárazságban szenved.
A Petite LadyTM kezelést nőgyógyász szakorvos végzi. A beavatkozásról ingyenes tájékoztatást kaphatsz diplomás szülésznőinktől, akikkel teljes diszkréció mellett, nyíltan beszélhetsz a problémádról.

Jelentkezz ingyenes konzultációra itt:
www.intimszepseg.hu
Ezt is szeretjük