20 perc alatt megjavul a látásod
Tudd meg, hogyan lehetséges ez!
Ha eleged van a szemüvegedből, akkor erről a módszerről mindenképpen tudnod kell. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Már hazánkban is több tízezer sikeres beavatkozás történt, ezért a lézeres szemműtéttől való félelem egyre alaptalanabb, de még mindig teljesen érthető.

- A szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk. Mindenki szeretné a legnagyobb biztonságban érezni magát, ha látásjavító kezelésre vállalkozik, ezért a páciens és orvosa közötti bizalmi viszony megteremtése az egyik legfontosabb szempont - árulja el Dr Kovács Andrea szemész főorvos. - A bizalom pedig úgy alakulhat ki, ha a páciens nem a műtőben találkozik először az orvossal, hanem már az első vizsgálattól kezdve közösen készülnek fel a beavatkozásra.

A Saint James Szemészeti Központban különösen nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy a műtétet végző orvos végezze el a közel másfél órás, fájdalommentes alkalmassági vizsgálatot is. Vagyis már az első perctől azzal az orvossal találkozik a páciens, aki majd a beavatkozást is irányítja. Fontos, hogy a műtétre akkor kerülhet sor, ha teljes biztonságban és maximális eredményességgel javítható a látás.

- A kockázat már csak azért is kizárható, mert a Budapesten, és most már Pécsett is működő Saint James a legszigorúbb amerikai minőségbiztosítással rendelkezik - mondja Dr Kovács Andrea, aki szerint a látásjavító műtét költsége három-négy év alatt megtérül, hiszen nem kell többé kifejezetten drága dioptriás, multifokális vagy bifokális szemüvegre, valamint hetente-havonta kontaktlencsére költeni.

Éles látás 20 perc alatt

Ráadásul csupán 20 perc alatt tehetsz azért, hogy a látásod örökre megjavuljon, hiszen egy műtét ma már csak ennyi időt vesz igénybe. A gyorsaság és pontosság egyik záloga a lézerkészülék.

Nagyon fontos, hogy olyan klinikát válassz, ahol mindig a legmodernebb lézeregységgel dolgoznak. Budapesten csak a Saint James Szemészeti Központban érhető el a WaveLight Refractive Suite, a világ leggyorsabb lézeregysége, amely két készülékből áll: a WaveLight EX500 az egyetlen 500 Hz frekvencián működő excimer lézer, amely átlagosan 1,4 másodperc alatt képes 1 dioptria kezelésére. A WaveLight FS200 femtusecundumos lézer pedig a lebenyt átlagosan mindössze 6 másodperc alatt készíti el.

Hazánk első számú szemészeti magánklinikája téged is vár, ha távol- vagy rövidlátó vagy, ha eleged van a kontaktlencse-használat költségeiből, ha az állandó szemüvegviselés sokszor nehezíti meg mindennapjaidat.

A kedvező részletfizetési lehetőségnek köszönhetően egy ilyen műtét már nemcsak a tehetősek kiváltsága. Mindössze 20 perc alatt ma már bárki végleg megszabadulhat a szemüvegfüggőségétől!

Ezt is szeretjük