8 híresség, aki meggyógyult a rákból: küzdelmeikről vallottak a rajongóknak

Több világsztár érintett volt a rák valamely típusában, gyógyulásuk története sokak számára reményt adhat.

Rákból gyógyult hírességek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A betegségek nem válogatnak, a világsztárokat éppúgy komoly megpróbáltatások elé állítják, mint az utca emberét. Egy daganatos megbetegedés minden érintett számára nagy fizikai és lelki törést, terhet jelent.

A diagnózis megsemmisítő érzését az emberpróbáló kezelések, a betegséggel vívott harc időszaka követi, és még a teljes gyógyulást követő időszak is tele van bizonytalansággal, kérdőjellel az ember számára. Az emberi kapcsolatok, a támogatás, a látható példák, a reményt adó gyógyulástörténetek éppen ezért különösen fontosak.

Sztárok a rákos betegség után

A daganatos betegségek egyre nagyobb sikerrel gyógyíthatók, ám a korai diagnózis és a megfelelő gyógymód szerepe kétségtelen. Számos híresség akad, aki teljes őszinteséggel mesélt küzdelmeiről és gyógyulásának történetéről a rajongói előtt, ezzel pedig erőt adhat azok számára, akik még nincsenek túl a betegség legfőbb nehézségein.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Lehangoltság? Nyerd vissza az életkedved!

Ha tartósan lehangoltnak, fásultnak, kedvetlennek érezzük magunkat, és nem tudunk úrrá lenni rosszkedvünkön, segít az orbáncfű kivonatát tartalmazó Remotiv extra. Ez a patikában, vény nélkül kapható növényi gyógyszer javítja a hangulatot, fokozza a motivációt és csökkenti az enyhe depresszió további tüneteit.

A Remotiv extra vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Ezt is szeretjük