A 12 legkeményebb popsiformáló gyakorlat! 1 hónap alatt hihetetlen eredmény - A személyi edzők kedvencei

A kerek, markolnivaló hátsóért.

Popsi edzés
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nők számára a has, illetve a derék után talán a fenék a második legkényesebb pont, ha alakformálásról van szó.

Korábbi cikkünkben abban segítettünk, hogyan eresztheted le az úszógumit a személyi edzők által ajánlott módszerekkel. Ezúttal a popsi edzésével foglalkozunk.

Lapos fenékből kerek

Sokak számára nem is annyira fenék mérete problémás, sokkal inkább a testrész formája okoz fejtörést. Mindenki kicsi, kerek popsira vágyik, ám ennek megvalósítása nem egyszerű feladat. Egyfelől nyilvánvaló, hogy a genetikai adottságok ellen hiábavaló dolog hadakozni.

Másfelől néhány tudatosan kiválasztott tornagyakorlat segíthet abban, hogy a laposból a gömbölydedebb irányába változzon az említett terület alakja.

Szalka Andi módszere

Lapozd át az alábbi galériát, és végezd naponta Szalka Andi személyi edző gyakorlatait. Néhány guggolás váltott lábemeléssel vagy nyújtott lábemelés térdelőtámaszban, és heteken belül látható lesz az eredmény.

Lapos fenékből kerek fenék: képeken 5 bevált gömbölyítő gyakorlat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Edzés saját testtel

Hámori Blanka személyi edző azt ajánlja, hogy kezdetben felejtsd el a lábtárogató gépet, és maradj a saját testtel végezhető gyakorlatoknál. Amint ezek mennek, jöhet az izomcsoportok izolálása.

Hámor Blanka három popsiformáló gyakorlata

A kitörés, a guggolás és a padra fellépés mind olyan alapgyakorlatok, amelyek nélkül nem érdemes belefognod az edzésbe. Kattints korábbi cikkünkre, és tudj meg többet arról, hogyan végezd helyesen a fenékformáló edzést!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Edzés talajon

Ha nem vagy az eszköz nélküli edzés híve, és szívesen kipróbálnál néhány fitballon végezhető gyakorlatot, akkor is van számodra ajánlatunk. Harmadik személyi edzőnk módszerével a fenék mellett a hasat is formálhatod.

Kremer Kaposi Péter négy fitballgyakorlata

A fitballgyakorlatok nagy előnye, hogy nemcsak egy-egy izomcsoportot erősíthetsz velük, de az egyensúlyérzékedet is fejlesztik. Kattints korábbi cikkünkre, és nézd meg a Kremer Kaposi Péter által bemutatott gyakorlatokat.

Ezt is szeretjük