Töredezett nyelv, fehér lerakódás: melyik elváltozás milyen betegséget jelez?

A nyelv tőle egészen távol eső bajokat is megmutat.

Tünetek a nyelven
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A test egyes részei egyértelműen megmutatják, ha valahol baj van a szervezetben. A beszédes testrészek közé tartozik a nyelv is, ami akár távolabbi testrészek állapotára is utalhat, ezért nem árt néha fogmosáskor egy pillantást vetni rá a tükörben.

A szájban és a nyelven megjelenő különféle változások, elszíneződések vagy repedések túlnyomórészt ártalmatlanok, ezért a félelemre semmiképpen nem adnak okot, mégsem árt óvatosnak lenni velük.

Csúnya tünetek a nyelven

Míg a kellemetlen és fájdalmas aftát legtöbbször a mechanikus sérülés okozza, addig egyes duzzanatok vagy repedések akár emésztőrendszeri problémák tünetei is lehetnek, de sajnos néha ennél súlyosabb problémára is felhívják a figyelmet, amit jobb minél hamarabb kiszűrni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük