Regenerálható az agy? (x)
Az emberi agy működése ma még az orvosok számára is rejtély.

BALSAI 2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az agy regenerációja orvosi szempontból szinte lehetetlen. Persze csak szinte, hiszen az agy ép részei egy esetleges sérülés után képesek átvenni némiképp a sérült terület funkcióit. De agyat regeneráló gyógyszer jelen pillanatban még nincs az orvosok kezében.

Így ha valaki az agyi kapacitás csökkenését, memóriaproblémákat vagy esetlegesen a demencia jeleit tapasztalja, ezekre a problémákra ma még a tudomány nem sok megoldással tud szolgálni. Egy elismert fogszakorvos, dr. Balsai Tamás meglepő változásokat tapasztalt a C-Peptide kipróbálása után.

- Varga Gábornál egy fogimplantációt készítettem elő. Nem volt kis beavatkozás, csontpótlás és a velejárói. Ilyenkor utána antibiotikumot és fájdalom esetén fájdalomcsillapítót szoktam adni, de Gábor mondta, hogy neki egyikre sem volt szüksége, mert C-Peptide-et használt. Nem tudtam miről van szó, de megszoktam már tőle a gyógygombák kapcsán is, hogy ő előnyben részesíti ezeket az alternatív megoldásokat. Pár hét múlva, látva, hogy milyen szépen gyógyult a sebe, mondtam neki, hogy engem is érdekel ez a C-Peptide. Kipróbáltam.

BALSAI 3

- Egészen furcsa érzeteket tapasztaltam már pár nap elteltével. Például amikor vezettem, úgy éreztem, hogy szinte kinyílt a tér, és jobban tudtam koncentrálni. Valahogy olyan volt, mintha az agyam több részét tudnám használni. Nagyon érdekes volt.

Dr. Balsai Tamás családjában sajnos egy Alzheimer-kór és egy stroke következtében kialakult féloldali bénulás is jelen van. A fogorvos azzal a szándékkal próbálta ki a C-Peptide-et, hogy ha úgy tapasztalja, hogy pozitív hatással van az agyra, a szeretteinél is alkalmazni fogja.

 A legtöbb ember Varga Gábor nevét a gyógygombák kapcsán hallotta. Sokan nem tudják, hogy kutatásainak eredeti célja, hogy segítséget találjon súlyos genetikai hibával született fia számára. 2017 év végén egy kutatásról szóló cikkben felfigyelt a pro-Inzulin C-Peptide-re, ami a hasnyálmirigyben termelődik az inzulinnal, majd leválva az inzulinról fél óra múlva felszívódik a szervezetben.

BALSAI 1

Tovább kutatott, és megdöbbenve olvasta, hogy bár a perifériás idegrendszerre, úgy tapasztalták, hogy pozitív hatással volt, de az agyra, azaz a központi idegrendszerre nem végeztek kísérletet. A végső megállapítás az volt, hogy ennek a fehérjeláncnak nincs semmilyen jelentősége. Ekkor kezdett el alaposabban a C-Peptide-del foglalkozni, mert az ösztönei azt súgták, hogy itt valami világot megváltó dolog szunnyad.

A megérzése beigazolódott, és a fiánál is hatalmas eredményeket és javulást ért el. Azóta több kilátástalannak tűnő betegség esetén is pozitív eredményekről számoltak be a betegek vagy a gondozóik.

A cikkben leírtak a Max-immun Kft. kereskedelmi kommunikációja, nem a Femina szerkesztősége által szerkesztett tartalom. A közzétett információkat nem hagyta jóvá az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, vagy bármely más egészségügyi testület. A  Max-immun Kft.- nek nincs szándékában betegségeket diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani, vagy megelőzni. A cikkben megosztott információk célja kizárólag oktatási célokat szolgál.  Kérjük, minden esetben konzultálj kezelőorvosoddal, különösen terhesség, szoptatás, gyógyszeres kezelés vagy fennálló betegség esetén.

Ezt is szeretjük