A 3 legjobb lábizzadásgátló
Szerintünk
Jön a kánikula, cuppognak a lábak. Már ha valaki nem találja meg a megfelelő lábizzadásgátlót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Papucs, szandál és kellemetlen szagok

A nyári nagy melegben a lábnak egyértelműen az lenne a legjobb, ha mezítláb lehetnénk egész nap. Ez azonban sajnos nem megvalósítható, vagy legalábbis addig nem, amíg ki nem mész a strandra, vagy el nem mész nyaralni.

Addig pedig maradnak a kiscipők, a papucsok és a szandálok, valamint a gyakori cuppogás, csúszkálás, vagy éppen az orrfacsaró szagok.

A lábszag és a lábizzadás ugyanis nem csak a lábbeli anyagától és minőségétől függ. Persze kellemesebb és egészségesebb, ha nem műanyag, vagy éppen lakkcipőben mászkálsz a nyári melegben, de még egy természetes anyagú papucskában is izzadhat a lábad. Hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe emiatt, vagy csak ne érezd magad egész nap kényelmetlenül, eláruljuk, rajtunk miért nem fog a kánikula!

Juli

Izzadásgátló a biztonság kedvéért!

Nem vagyok az a tipikus izzadós alkat. Legyen hónaljról, lábról, vagy bármi másról szó. Azonban nem bízom a véletlenre a dolgokat, mert nem szeretném, hogy valaha is kellemetlen helyzetbe kerüljek. Sok lábspray-t kipróbáltam már, de az összes közül az Oriflame Reviving Foot Spray lett a kedvencem. Imádom, ahogy használat után megbizsergeti a lábamat! Mentolban gazdag, így nemcsak az izzadást gátolja meg, de igazán frissítő is! Reggelente, cipőhúzás előtt használom, de megesik, hogy meleg nyári napok után, egy kellemes lábfürdőt követően frissítem fel vele elfáradt lábaimat. A hatása pedig azonnal érezhető!

Pálma

Télen, nyáron illatosan!

Sajnos nem tartozom azon szerencsések közé, akiknek egyáltalán nem izzad a lábuk. Mivel váltócipőt nem vagyok hajlandó magammal hordani, ezért kénytelen vagyok telente egész nap vastag, meleg cipőben ücsörögni, nyáron pedig a kánikula miatti természetes izzadás miatt van szüksége a lábamnak védelemre. Elég sok terméket kipróbáltam már, ám ami valóban bevált, az a szlovák De Miclén balzsam, amely az izzadásgátló hatásáról közismert orvosi zsálya-tartalmánál fogva képes csökkenteni a lábizzadást. Ezt a krémet nemcsak azért szeretem, mert valóban hatásos, hanem mert mentol- és kámfortartalma miatt frissít is, emellett pedig gyorsan beszívódik, így sosem csúszkál tőle a lábam a cipőben. Ráadásul nagyon kevés kell csak belőle, amelynek köszönhetően mindennapi használat mellett egy tubus akár fél évig is elég.

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Luca

Olcsó papucsnak híg a leve!

Soha életemben nem gondoltam volna, hogy egyszer lábizzadásgátlót használok majd, de bizony előfordul, hogy az ember kicsit benézi a kinti hőmérsékletet, vagy éppen olcsó papucsban rohangál. Így vagy a meleg, vagy pedig az anyag az, ami azonnali izzadásra készteti a lábam. Tájékozatlanságom miatt inkább ismerőseimet kérdeztem körbe, minthogy végigpásztázzam a drogériák polcait. Egy barátom ajánlotta a PediMed krémet, mely valóban szárazon tartja a lábam, sőt, megvéd a teljesen zárt cipők okozta kellemetlen szagoktól is. Szerencsére a termék illatmentes, ugyanakkor pedig nemcsak véd, hanem hidratál is egyben. Ugyanilyen hatással lehet kapni hintőpor formájában is, sőt, a PediMed egyéb lábápoló készítményei is nagyon jók.

Plusz egy természetes tipp

Ági

Szerencsére nem vagyok nagyon izzadós, de a lábamnak jólesik, ha felfrissülhet. Reggel szoktam elkészíteni egy főzetet, ami estére lehűl, és így kellemes érzés az egész nap lestrapált láb számára.
1 liternyi erős teát készítek zsályából és mentából. A zsálya fertőtlenít, a menta pedig hűsít. Este ehhez keverek jéghideg vizet. Aki nagyon fel akar frissülni, tehet bele jégkockákat.

Ezt is szeretjük